Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  GTX560 ti ülekiirendamine. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
traxx
HV kasutaja

sõnum 02.10.2013 18:10:55 GTX560 ti ülekiirendamine. vasta tsitaadiga

Sai siis soetatud endale ülal mainitud kaart, tegu Gigabyte windforce omaga.
Niipalju kui olen netist lugenud, olen aru saanud, et Fermi tehnoloogiaga ei tohiks eriti GPU memory kiirus võimsust juurde anda...? Olen vaadanud ka neid teemasid kus lükataks core 1GHz-i aga memory ainult mingi 2100-2200 piiri peale. Endal teste tehes Furmarkiga saan tulemuseks selle, et ainult memory kiiruse tõstmine fpsi juurde ainult annabki. Näiteks ma saan memory kiiruse EVGA progras maksi lükata(2404MHz) ja see annab furmarkis päris kõva fpsi võidu, kui aga nüüd core-i kiirust muudan siis fps ei muutu, muutus ainult 1 fpsi võrra kui core clocki 950 pealt 820MHz-i peale lasin.
Kuidas mul core-i takt nii vähe mõjutab? A ja core volt on 1050mV peal, stoc oli 1012.(Pidin tõstma, sest kaart jooksutas BF3-me kokku isegi stock kiirustel)
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 43
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  GTX560 ti ülekiirendamine.
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.