praegune kellaaeg 19.06.2025 00:37:09
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Dijital
HV Guru

|
09.09.2013 09:56:02
HDMI -> Displayport |
|
|
Kas sellised vidinad ( http://dx.com/p/displayport-male-to-hdmi-female-adapter-black-25cm-227452) töötavad ükskõik kumba pidi? Paljudel seadmetel on (mini)displayport väljund ja siis tahavad saata pilti/audiot näiteks telekasse, millel on HDMI sisend. Mul aga on HDMI väljundiga kaamera ning displaypordiga monitor. Kas see niipidi töötab ka või on äraspidise info saatmise puhuks mingi erinev kiip/pin-layout/vmt selliseks puhuks? Umbes nagu kui Scart'ist tahad pilti välja saata, siis on ühtemoodi adapter ning kui teistpidi vaja, siis teistmoodi adapter (või siis nupulülitusega vahetatav).
_________________ OBSBOT veebipoe affiliate link/sooduskood: TUIKOTREW |
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
kalvis
Kreisi kasutaja
|
09.09.2013 10:36:30
|
|
|
Töötab vaid siis kui Displaypordi väljundil on olemas siemine HDMI draiver, et genereerida HDMI signaal.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
09.09.2013 10:44:13
|
|
|
kalvis, mul just vaja, et HDMI läheks Displayporti. Sinu lause järgi liigub info DP->HDMI. Või sain ma valesti aru su lausest?
Vaatasin seal DX'i lehel ringi ja osade analoogsete toodete juures on kommentaarid, et töötab ainult DP->HDMI ja teistpidi mitte. Päris mitmed otsivad samasugust jubinat nagu mul vaja.
_________________ OBSBOT veebipoe affiliate link/sooduskood: TUIKOTREW |
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
kalvis
Kreisi kasutaja
|
09.09.2013 10:47:03
|
|
|
Jep, mu jutt oli vastupidi.
Seal kehtib sama reegel Displaypordi sisendil peab olema HDMI draiver, seni on kõigil monitoridel, millel on HDMI sisend see ka olnud.
Vaata oma DP monitori seadme manuaalist, kas tal on HDMI võimekus või mitte.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|