väga imelik probleem millele pole lahendust leidnud. Arvuti ekraan paistab läbi. Näitab vahepeal värskeid asju läbi ühe programmi akna. Heledal taustal pole seda näha aga kõik mis on tume kumab lahtioleva akna tagant alumine asi läbi. Veel on imelik see, et see näitab vahepeal ligi nädala vanuseid asju. Lisasin screenshoti, et näidata täpselt mida mõtlen.
pildil ma midagi ei märka, seega eeldan, et monitor vigane _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
mul hetkel monitor samamoodi vigane. üle ühe paremal poolel asuvad horisontaalsed jooned ei toimi nagu vaja ja siis on näiteks tumeda taustaga HV foorumis näha näiteks facebooki, mis on pikemalt lahti unustatud. nagu oleks sisse põlenud. udpixeliga vilgutasin kogu ekraani, siis kadus ajutiselt ära. eeldan, et teemaalgatajal sama probleem.
mis monitori mudel on üldse? _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
ilmselt jah lcd burn-in. mul on üks dell xps läppar millel on jõhker burn-in (IPS touch ekraan). pidi olema selle mudeli tüüpviga. garantiikorras vahetati ekraan välja, aga ikka sama s1tt.
Jah, the_boss vist kirjeldas sama probleemi. Tüütu on ta tõesti ja näiteks hetkel, seda teemad kirutades ei ole see nii palju näha. Lisasin ühe tehtud foto ka ekraanist, praegusel juhul näen siis näiteks läbi photoshop CC tööd tehes mingit vana google akent, mis ammu kinni pandud, lisaks sellele facebooki.
Mointoriks on Samsung 24 Syncmaster, umbes 3 aastat vana.
Kõige kindlam oleks teist ekraani proovida või ekraani mingi teise masinaga.
Kui on ekraani kamm, siis kergeid burn-in'e olen saanud fööniga soendades (naiste oma, mitte kuumapuhur) elimineerida. Sellist jõhkrust pole kordagi pidanud parandama.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.