praegune kellaaeg 18.06.2025 02:25:54
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
HDTanel
Overclocker

|
20.02.2025 08:12:10
|
|
|
un3v3n kirjutas: |
HDTanel kirjutas: |
Ma olen nüüd mingi nädala mänginud iga päev ja noo johhaidii see on ikka selle kümnendi üks parimaid mänge.
Kõik näitlemine, graafika, gameplay, muusika.. helid jne.. täiesti viimase vindi peal lihtsalt.
Mõningad bugid ajavad vahest marru ala questid on tiba katki või liialt segased kuid neid on kerge fixida.
Võimas, hea, et ikka otsuse ära tegin ja mängu ära ostsin.
Spoiler 
|
sai mäng läbi tehtud, päris hea oli. Mõned bugid ikka olid aga elas üle ning neid adult tseene võiks rohkem olla, vist ühe korra nägin tissi ainult  |
Siis hea, ma nägin enamus ajast vaid Henry kannikaid
Sain ka täna mängu läbi tehtud, vnoh.. SKIPPISIN 95% sidequestidest ja 65h..
Spoiler 
Nüüd mõtlen mingi uue playtrough teha kus lihtsalt chill, õpin varastamise ära, pickpocketing ja laekad ning haamri asemel kasutan mõõka või mingit crossbow-d.
Põhiliselt tahan lihtsalt terve kaardi läbi tuhnida.. mõlemad.. haigelt kohti jäi avastamata.. uskumatult suur mäng.
Lõpetuseks arvan, et kuskil viimased 30% põhi loost tundus tiba rushitud. Üldiselt oleks võinud ägedam ja kompaktsem kõik olla, põhi loo questid ägedamad.
KÕIGE PIINARIKKAM quest oli
Spoiler 
Itaalia töö.. johhaidii.. keegi playtestis ka? Mingi tund aega kuulasin itaalia keelset möla millel oli inglise keelne tõlge all mille ajus tõlkisin eesti keelde.. kohutav oli  NING SEE HOBUSE VÕIDUSÕIT... reaalselt pidin selle jaoks esimest korda googeldama... ratsult pidi sadula maha võtma, et main questis edasi jõuda.. kammoon, siiamaani fiximata
Mõmmik123 kirjutas: |
Kus seal mänugs magada tohib näiteks semines, öeldakse mine sinna lähed sinna kus juhatab siis sõida vi**u ja mine vangi...
Vaatad netist pilti jup oling kül õiges voodis ei, ei tohi magad?
Kui kuskil magada ei tohi siis kus magada tohib? |
Mul oli sama küsimus. Sa pead need tavernid üles otsima ja siis seal on INNKEEPER. Ma leidsin alati need teenindajad, vaatasin, et nad pakuvad vaid juua ja lahkusin.. aga ei.. INNKEEPER on ka seal kuskil kuid tundub, et siiski mitte igas innis ei saa ööbida kuid enamikes peaks saama. Maksab ülivähe ka ja minuarust tundus, et võid eluaegse voodikoha saada või niikaua kuni uut eluaegset kuskile mujale ei tee.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tint
HV veteran
|
20.02.2025 09:46:24
|
|
|
Magada saab paljudes kohtades, endal pole leidmisega probleeme olnud,
Semine juures kohe väike laagriplatsi koht, maga palju tahad ja küpseta liha. Pmst väikesed laagriplatsid avasta kaarti läbi joostes ja jäävad kaardile siis.
Sul peab hea reputatsioon olema, et kõrtsis magada saaks, ja saad osta ka alatise magamis koha, mitte üheks ööks
HDTanel, kus on 7's episood?
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
0 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
21.02.2025 17:22:20
|
|
|
Tint kirjutas: |
Magada saab paljudes kohtades, endal pole leidmisega probleeme olnud,
Semine juures kohe väike laagriplatsi koht, maga palju tahad ja küpseta liha. Pmst väikesed laagriplatsid avasta kaarti läbi joostes ja jäävad kaardile siis.
Sul peab hea reputatsioon olema, et kõrtsis magada saaks, ja saad osta ka alatise magamis koha, mitte üheks ööks
HDTanel, kus on 7's episood?  |
Need Bandit Campid?? Alati kui mingid õlekõrred kusagil on siis mingi talunik tuleb peksa andma, et nahhui ma tema voodis magan
Seitsmes üleval kaheksas läheb homme anoh võib siin varem ka jagada! Sain lõpuks romanssi, viidi põõsaste vahele ära mind
Spoiler 
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru
|
24.02.2025 19:04:51
|
|
|
Kes iganes Von Bergow mängis ja hääle andis
Sai läbi tehtud ja paremat raske soovida. Detailideni lihvitud mäng. 10/10
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killhoven
OC`er

|
24.02.2025 20:19:29
|
|
|
Ma liikusin nüüd teise regiooni. Esimeses alas sai kõik läbi tuhlatud. Üle 20k raha, inventuur ja hobune täis kõikse kallimat varustust. Kohutav näpu mood
10/10 mäng ütleks juba poole peal.
_________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™ |
|
Kommentaarid: 399 loe/lisa |
   |
345 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru
|
04.03.2025 12:49:04
|
|
|
Lõikasin kloostri juhti veidike ja sain korraliku bling hoodi ristiga.
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
16.04.2025 13:42:21
|
|
|
Hardcore mode
Spoiler 
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
2 :: |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tint
HV veteran
|
16.04.2025 15:45:32
|
|
|
mäng omal ka läbi, ootab dlc'sid
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|