V sai mängitud päevi, siiani hea vahepeal ette võtta. VI ei läinud üldse peale, proovisin mängida mõned korrad, ei olnud seda head civ- vaibi. Isegi ei kujuta ette, mida see VII peaks tegema, et oleks erinev, samas sama huvitav. _________________
V oli jah super, VI aga häiris district süsteem ja eriti nõme oli dark age, mis muutis mängu värvid halliks/tuhmiks...ennast häiris nii palju, et gamehackiga pidin age score punktid ära hackima, et üldse edasi mängida tahaks
Civ V lisadega on hetkel Steamis 10.96.- ehk tasuks ligi võtta?
Ise hetkel Civ VI mõnedel õhtutel mänginud - aega viidab hästi aga kuidagi igav on.
Sõjapidamisel eriti vastupanu ei osutata,
diplomaatia on väga pirtsakas - 200 aastat hiljem põetakse mingi väikelinna vallutamise pärast
ning kui maad on täis ehitatud siis ei juhtu eriti midagi, peale next turn vajutamise.
Põhimõtteliselt mängitki sinna ~1500-1800 kanti ja siis uus kaart.
Civ V on huvitavam? _________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop!
Civ III on klassik. Nüüd tuleb vaat et nagu FIFA, igal aastal uus versioon. _________________ Kasutajaga meim äri ei tee temapoolse ebaausa käitumise tõttu.
Eh mis Civ II oli ikka klassik
Civ VI ei teinud ma praktiliselt üldse ja Civ V oli jah suht hea. Samas tundide järgi tegin ma Civ II kõige rohkem. Meeletu hulk tunde läks sinna alla omal ajal. _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Viimane civ6 oli väljatuleku hetkel skeleton millele nad lõpuks, peale mitmeid expansioone, mängu ehitasid. Graafika oli väljatuleku hetkel civ 5-st parem aga muus osas oli mäng pigem downgrade. Tahaks loota, et seekord läheb teisiti, aga ilmselt nad jätkavad väljakujunenud strateegia järgi.
Mis tähendab , et kõige mõistlikum on civ7 osta mingilt alelt, peale 3 expansiooni väljatulekut.
Eh mis Civ II oli ikka klassik
Civ VI ei teinud ma praktiliselt üldse ja Civ V oli jah suht hea. Samas tundide järgi tegin ma Civ II kõige rohkem. Meeletu hulk tunde läks sinna alla omal ajal.
Tõenäoliselt mängib siin sünniaasta rolli, mis see "päris klassik" on Aga esimene osa jääb alati meelde oma öö-päevaste maraton mängidega, one more turn _________________
Plin500, Zonerman, mul sama lugu. Esimese arvuti (486) ostsin esmajoones selleks, et saaks jälle civ 1 mängida. Praegugi arvutis civ 3 ja 6. Viimane eriti ei meeldi, aga civ 3 olen tüütuseni mänginud.
Civ 3's on seoses airliftiga on ka üks päris hea glitch. Kui vajutada kõigepealt go to nupule (G) ja seejärel airlift nupule, siis saab vägesid igale poole toimetada. Kui mõni üksus lennutada näiteks radaritornide juures olevate vaenlase väeosade peale, siis need tulevad vähemalt üheks käiguks minu poolele üle ja tõrjuvad vastase rünnakuid.
vigurvänt Ma tegin Civ1 286 peal enamuse ajast ja veidi 386'el. Endale sain ka mingi 486 esimese arvutina.
Mul meeles, et Colonization tuli ka välja suht samal ajal kui Civ2 vb tsipa varem. Aeg ajalt teen tänaseni, kuidagi eriti hästi õnnestunud.
GOG'is on muidu Sid Meyers vanad mängud alega kui kedagi huvitab _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Sinna läheb siis järgmised 5000 tundi... _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
Loodan siiralt, et on ok. Civ osad seeriad olid ikka natuke kesised. Civ V oli üsna hea, VI minu arvates eriti mitte. _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
MA seda esimest 286 peal kunagi mängisin.
Aga kas uuemad on ka single player ja save game võimekusega? Pole aega iga päev tunde mingi mänguga veeta ja siis need multiplayer mängud on ju sellised, et kui korra jälle aega leiad natuke mängida, on mingid noliferid su maha löönud ja alustad jälle nullist.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.