praegune kellaaeg 18.06.2025 15:40:29
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mikk36
HV Guru

|
28.05.2013 11:40:11
|
|
|
Super AMOLED kirjutas: |
djstallion kirjutas: |
Tanel kirjutas: |
djstallion, said vist valesti aru, mitte klientseadmed pole meil linux põhised, vaid server jookseb linuxi peal |
Hästi, aga see tobe IE nõue jääb siiski, tegemist ei ole täisväärtusliku veebipõhise tarkvaraga: http://www.directo.ee/et/eelised.html
Tuleb ju elus ikka ette olukordi, kus tahaks majandustarkvara hallata seadmega, kus pole võimalikki IE-d jooksutada. Pealegi ei tahaks ma ise igapäevaselt tarkvara IE-ga kasutada ka seadmetes, kus see on võimalik. |
Ma tean ettevõtet kus directot kasutatakse safari brauseriga. |
Ja ma tean ettevõtet, kus directot kasutatakse Firefox brauseriga, probleemide üle ei kurdeta.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
izzo
HV kasutaja

|
28.05.2013 21:24:14
|
|
|
Raamatupidamine, muu hulgas ka Linux, s.t. veebipõhine ja open-source kah veel, tean kahte:
www.frontaccounting.com - sõidab mysql peal.
www.sql-ledger.com - sõidab postgresql peal.
Ei tea mis ekspordivõimalusi pakub hansaraama, aga importimiseks tuleks ühekordset teenust osta siis vastava programmi arendajatelt arvatavasti kui lihtsamat varianti pole.
Samuti toimida kui vaja mingit omadust/lisa programmile, mida ise ei suuda valmis progeda.
Esimest programmi kasutab aktiivsemalt mu teada hvkasutaja Spott, uuendab eesti tõlgetki.
Teist kasutan ise mingit vana versiooni õige mitmeid aastaid juba (s.t. põhiliselt kord aastas aruannete genereerimiseks).
_________________ elisa: saad viie euro eest kuus nokia telefoni! |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
28.05.2013 23:15:35
|
|
|
Directo toega on olnud keeruline suhelda nende tarkvara ja meie süsteemi integreerimise asjus. Lõpuks vastused tulid, aga jube mitu nädalat pidi vahepeal ootama. Erplyt olen veidi kasutanud. Tugi oli väga meeldiv ja igatpidi aidati süsteemi integreerida.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
1 :: |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
lkraav
Kreisi kasutaja

|
29.05.2013 13:18:44
|
|
|
Tore et diskussioon käib. Olen ise oma mikroettevõttega ka SQL-Ledgeri peal ja mõtlen tõsiselt mingi huvigrupi loomise peale.
_________________ TELEFON PROFIILIS :: HV-NewFavFilter - GreaseMonkey HV lemmikute filter! Kui meeldib, pane positiivne märksõnaga "HV-NewFavFilter". |
|
Kommentaarid: 137 loe/lisa |
   |
1 :: |
128 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|