praegune kellaaeg 20.06.2025 18:41:33
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
riho888
HV kasutaja

|
23.05.2013 08:54:20
Probleem, monitor hakkab värve ette loopima |
|
|
Tervist foorumikaaslased. Nimelt on selline jama ,et suvalisel hetkel hakkab monitor/ monitorid korraga ( on ka mitu tükki korraga taga vahest) värve virvendama. Operatsioonisüsteemi pilt kaob eest ära ja ainult värvid mõllavad ees. Helesinine ja oranž on domineerivad värvid. Emaplaat on pisike h55n usb3 ning integreeritud pesasadesse on ühendatud monitorid. Vahepeal oli ka graafikakaart peal , siis sellist jama polnud. Mida ma olen tähele pannud on see ,et kui vaatad filme ,teeb arvuti seda jama tihedamini. Sama ka youtube videodega. Ning teine asi. Kui monitorid hakkavad virvendama ja lülitan shortcutiga klaviatuuri pealt monitorid kustu ning siis uuesti tööle , on pilt jälle tagasi. Restarti tegema ei pea.
Mul on mõistus otsas igatahes.
Monitorid on Dell 23" FullHD , kuigi enne neid olid 22" ekraanid taga ning probleem oli sama.
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|