Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
SurfData
HV Guru

|
24.04.2013 18:43:31
|
|
|
WäntWõll kirjutas: |
Esiemsed torud olid üldjuhul 4-5a, nõks edasi 3a ja täna ma ei näe nutitelefoni kasutajana võimalust kasutada 2a vana toru. Kõik muutub liiga kiirelt nagu PC maailmas miski 3a tagasi.
|
No päris vanaraud ei ole. Oleneb mis telefon osta. Minu HTC sensation saab varsti 2 aastat vanaks ja hetkel ei näe, et ta kusagil piduriks oleks. Dual core ja jaksab kõike nii mis müttab. Ostu hetkel oli ta lipulaev (kaalusin galaxy s2 ja htc sensationi vahel). Praegu on galaxy s4 ja xperia z ning värskelt tulnud htc one+ päris head, aga kuna otsest vajadust ei ole, siis ei plaani ka vahetada hetkel veel. Pole ka minu nõudmistele vastavat telefoni veel tehtud, kuigi vaikselt sinnapoole liigutakse. Enne seda oli mul ka smartphone (HTC touch cruise win mobile 6.5), aga talle sai saatuslikuks ekraani suremine (alati ei võtnud pilti ette jne). Seetõttu sai too välja vahetatud. Kui ma oleks tol ajal ostnud nö keskpärase telefoni, siis praegu oleksin jah sunnitud juba uut võtma, need ei pea moraalselt kaua vastu ja jäävad nõrgaks. Eks tulebki välja nagu alati, maksad alguses natuke rohkem, aga vähemalt peab ka kauem vastu ja jaksab piisavalt.
|
|
Kommentaarid: 84 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
24.04.2013 19:29:38
|
|
|
SurfData, Vat ma olen justkui mitte päris vastupidi loogika kasutaja aga nii 70/30.
Pigem optimaalne (tean rasek mõiste) ostuhetkel ja vahtena nõks tihemini. See hoiab ära ka auku astumised, kus maksad 600 püss toru eest ja sama riistvara ning sama OS-iga tuleb uus 3 kuu pärast 400 hinnaga.
Sama teema ka hetkel, ma oleks kuri kui ma oleks ostnud eelmine kuu ZL-i 650€, vahe optimus G-ga minimaalne, kuid hind on teisest puust.
Lisaks kui kaob support siis peab mässama costom romidega, mis enamajaolt on kompromissidega sodi. Paar head asja võidad kuid alati kaotad kah midagi.
Seega hetkel ei näe mina oma vaatevinklist paremat hinna suhtega masinat kui Optimus G ja kahe aastapärast võtan jälle uue Optimus X vms.
Vastu saan alati adekvaatse raua ja tõenäoliselt uusima softi "tollel hetkel", mis peab tõesti kenasti 2a.
Lihtsalt minu jaoks selline asi töötab, kuna telefon vahetatkse välja, siis kui ta amortiseerub (lõppeb garantii)
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
krist2an
HV veteran

|
25.04.2013 11:13:26
|
|
|
Õnneks(?) on riistvara viimasel ajal nii kiirelt arenenud, et mingit väga suurt hüpet on raske lähitulevikus näha. Vaevalt, et järgmine aasta tippmudelitel reaalsete 8-tuumaga protsessorid tulevad, samuti pole mõtet eriti mälu kogust üle 2GB ajada. Või noh... mida sa ikka selle jõudlusega teed Seega vananevad tänased mudelid aeglasemalt, kui näiteks 2-aasta vanused.
_________________ Custom 3d-prinditud mATX / ITX / APU case - http://bit.ly/4kIJQZs |
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
bitCON
Aeg Maha 2n
|
25.04.2013 11:29:33
|
|
|
krist2an kirjutas: |
Õnneks(?) on riistvara viimasel ajal nii kiirelt arenenud, et mingit väga suurt hüpet on raske lähitulevikus näha. Vaevalt, et järgmine aasta tippmudelitel reaalsete 8-tuumaga protsessorid tulevad, samuti pole mõtet eriti mälu kogust üle 2GB ajada. Või noh... mida sa ikka selle jõudlusega teed Seega vananevad tänased mudelid aeglasemalt, kui näiteks 2-aasta vanused. |
uus suund tuleb, flexible display jne
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru
|
25.04.2013 11:35:18
|
|
|
krist2an, ma ise arvan sama.
Samas nagu Nitrub ütles siis küllap turundajad leiavad alati midagi, mida võiks müüa ja mis muudab justkui kõik "vanad" mudelid aegunuks. Aga vähemalt selline tavaline tehnikaralli võiks natuke aeglustuda. Noh, analoogiliselt megapiksliralli ja muu sellisega.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
25.04.2013 12:35:06
|
|
|
Mark0 kirjutas: |
krist2an, ma ise arvan sama.
Samas nagu Nitrub ütles siis küllap turundajad leiavad alati midagi, mida võiks müüa ja mis muudab justkui kõik "vanad" mudelid aegunuks. Aga vähemalt selline tavaline tehnikaralli võiks natuke aeglustuda. Noh, analoogiliselt megapiksliralli ja muu sellisega. |
On ju olemas uus ja järjest kuumem trend - järjest suuremaks muutuvad korpused.
Ega Sa ometi aasta-paari pärast ometi siis 4-5 tollise suurusega telefoni ei kasuta, siis peab telo olema ikka juba mingi 7-8 tolline või veelgi suurem.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
bitCON
Aeg Maha 2n
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|