Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Uus Google telefon LG Nexus 4 ja Nokia lipulaev Lumia 920 tänasest EMT tootevalikus saadaval märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
SurfData
HV Guru
SurfData

sõnum 24.04.2013 18:43:31 vasta tsitaadiga

WäntWõll kirjutas:

Esiemsed torud olid üldjuhul 4-5a, nõks edasi 3a ja täna ma ei näe nutitelefoni kasutajana võimalust kasutada 2a vana toru. Kõik muutub liiga kiirelt nagu PC maailmas miski 3a tagasi.

No päris vanaraud ei ole. Oleneb mis telefon osta. Minu HTC sensation saab varsti 2 aastat vanaks ja hetkel ei näe, et ta kusagil piduriks oleks. Dual core ja jaksab kõike nii mis müttab. Ostu hetkel oli ta lipulaev (kaalusin galaxy s2 ja htc sensationi vahel). Praegu on galaxy s4 ja xperia z ning värskelt tulnud htc one+ päris head, aga kuna otsest vajadust ei ole, siis ei plaani ka vahetada hetkel veel. Pole ka minu nõudmistele vastavat telefoni veel tehtud, kuigi vaikselt sinnapoole liigutakse. Enne seda oli mul ka smartphone (HTC touch cruise win mobile 6.5), aga talle sai saatuslikuks ekraani suremine (alati ei võtnud pilti ette jne). Seetõttu sai too välja vahetatud. Kui ma oleks tol ajal ostnud nö keskpärase telefoni, siis praegu oleksin jah sunnitud juba uut võtma, need ei pea moraalselt kaua vastu ja jäävad nõrgaks. Eks tulebki välja nagu alati, maksad alguses natuke rohkem, aga vähemalt peab ka kauem vastu ja jaksab piisavalt.
Kommentaarid: 84 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 74
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 24.04.2013 19:29:38 vasta tsitaadiga

SurfData, Vat ma olen justkui mitte päris vastupidi loogika kasutaja aga nii 70/30.
Pigem optimaalne (tean rasek mõiste) ostuhetkel ja vahtena nõks tihemini. See hoiab ära ka auku astumised, kus maksad 600 püss toru eest ja sama riistvara ning sama OS-iga tuleb uus 3 kuu pärast 400 hinnaga.
Sama teema ka hetkel, ma oleks kuri kui ma oleks ostnud eelmine kuu ZL-i 650€, vahe optimus G-ga minimaalne, kuid hind on teisest puust.
Lisaks kui kaob support siis peab mässama costom romidega, mis enamajaolt on kompromissidega sodi. Paar head asja võidad kuid alati kaotad kah midagi.

Seega hetkel ei näe mina oma vaatevinklist paremat hinna suhtega masinat kui Optimus G ja kahe aastapärast võtan jälle uue Optimus X vms.
Vastu saan alati adekvaatse raua ja tõenäoliselt uusima softi "tollel hetkel", mis peab tõesti kenasti 2a.

Lihtsalt minu jaoks selline asi töötab, kuna telefon vahetatkse välja, siis kui ta amortiseerub (lõppeb garantii) icon_razz.gif
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
krist2an
HV veteran
krist2an

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.04.2013 11:13:26 vasta tsitaadiga

Õnneks(?) on riistvara viimasel ajal nii kiirelt arenenud, et mingit väga suurt hüpet on raske lähitulevikus näha. Vaevalt, et järgmine aasta tippmudelitel reaalsete 8-tuumaga protsessorid tulevad, samuti pole mõtet eriti mälu kogust üle 2GB ajada. Või noh... mida sa ikka selle jõudlusega teed icon_rolleyes.gif Seega vananevad tänased mudelid aeglasemalt, kui näiteks 2-aasta vanused.
bitCON
Aeg Maha 2n

sõnum 25.04.2013 11:29:33 vasta tsitaadiga

krist2an kirjutas:
Õnneks(?) on riistvara viimasel ajal nii kiirelt arenenud, et mingit väga suurt hüpet on raske lähitulevikus näha. Vaevalt, et järgmine aasta tippmudelitel reaalsete 8-tuumaga protsessorid tulevad, samuti pole mõtet eriti mälu kogust üle 2GB ajada. Või noh... mida sa ikka selle jõudlusega teed icon_rolleyes.gif Seega vananevad tänased mudelid aeglasemalt, kui näiteks 2-aasta vanused.

uus suund tuleb, flexible display jne
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru

sõnum 25.04.2013 11:35:18 vasta tsitaadiga

krist2an, ma ise arvan sama.

Samas nagu Nitrub ütles siis küllap turundajad leiavad alati midagi, mida võiks müüa ja mis muudab justkui kõik "vanad" mudelid aegunuks. Aga vähemalt selline tavaline tehnikaralli võiks natuke aeglustuda. Noh, analoogiliselt megapiksliralli ja muu sellisega.
Kommentaarid: 181 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 25.04.2013 12:35:06 vasta tsitaadiga

Mark0 kirjutas:
krist2an, ma ise arvan sama.

Samas nagu Nitrub ütles siis küllap turundajad leiavad alati midagi, mida võiks müüa ja mis muudab justkui kõik "vanad" mudelid aegunuks. Aga vähemalt selline tavaline tehnikaralli võiks natuke aeglustuda. Noh, analoogiliselt megapiksliralli ja muu sellisega.

On ju olemas uus ja järjest kuumem trend - järjest suuremaks muutuvad korpused. icon_smile.gif
Ega Sa ometi aasta-paari pärast ometi siis 4-5 tollise suurusega telefoni ei kasuta, siis peab telo olema ikka juba mingi 7-8 tolline või veelgi suurem. icon_razz1.gif beer_yum.gif
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
bitCON
Aeg Maha 2n

sõnum 25.04.2013 19:56:15 vasta tsitaadiga

LG aims to unveil a phone with a flexible screen later this year
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Uus Google telefon LG Nexus 4 ja Nokia lipulaev Lumia 920 tänasest EMT tootevalikus saadaval mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.