praegune kellaaeg 19.06.2025 20:56:42
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
corpy
HV vaatleja
|
01.05.2013 13:25:23
Sanyo Projektor |
|
|
Tere,
Loodetavasti tuli õigesse kohta teema.
Probleemiks on üks vana Sanyo Projektor PRO xtraX (mudel: PLC-XL20) nimelt aparaat lülitab ennast kohe peale preparation screeni välja, mis on täpselt 30 sekundit (ekraanil jookseb 30 sekundist alla timer) ja nii igakord.
Samas ülekuumenemise või lambi vanuse probleem ei tohiks olla, kuna peal olev "Warning", ega ka "Lamp Replace" indikaatortuluke ei põle. (pole ka lambi "kella" nullinud) Sai seadeldis ka eile lahti võetud - kõik ventilaatorid/turbiinid (kokku oli neid 6 tükki) ära puhastatud - tolmu veidike nendes oli kuid ei midagi väga hullu mis oleks eelnevatki tööd seganud. Kuid puhastamine ei aidanud midagi selle puhul, probleem jäi samaks.
Olen proovinud hetkel ära ühendada projektorile järgi VGA ja ka tavalist komposiit ühendust. Samuti VGA kaabliga ühenduses olles, muutnud resolutsiooni nii madalaks kui ka kõrgemaks. Siiani ei ole midagi toiminud.
Ehk on keegi targem ja oskab öelda mis probleemiks võiks olla.
Tänan ette juba.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
kalvis
Kreisi kasutaja
|
02.05.2013 09:47:59
|
|
|
Kahtlustan, et toide saadab siiski kuskilt veateate ja kontroller otsustab sissetulnud veale shutdown teha.
|
|
tagasi üles |
|
 |
corpy
HV vaatleja
|
02.05.2013 14:19:30
|
|
|
Mida võiks sellisel puhul siis proovida? Ja miks ta veateate peale kohe kotti ei viska vaid alati peale sekundite lugemist preparation screenil olles?
Pole varem sellise kraamiga eriti kokku puutunud. Lampe olen muidugi hunnikute viisi vahetanud nendel - kuid sinnani on kokkupuude piirdunud sellega.
Mis ma proovima peaks? Toitest jookseb kontrolleri/trükiplaadile nii voolujuhe kui ka lambi kontrolljuhe( ) Samuti jookseb toitest lambile pinge.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
kalvis
Kreisi kasutaja
|
02.05.2013 14:45:17
|
|
|
Ma pole projektoreid parandanud, kuid LCD telekatel just nii ongi - vähemkriitilistel vigadel on timer ja kui viga ära ei kao, viskab pilli kotti.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|