Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Uuel Philips 55pfl5537k/12 taustavalgus ebaühtlane märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
e-r-x
HV vaatleja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.03.2013 12:35:39 Uuel Philips 55pfl5537k/12 taustavalgus ebaühtlane vasta tsitaadiga

Täiesti uus LED LCD telekas Philips 55pfl5537k/12 ja algusest peale on olnud ekraanil vertikaalsed tumedamad ja heledamad vöödid, kirju pildiga ei saa eriti aru aga näiteks jalgpalli vaadates on roheliselt taustalt eriti hästi näha ja häirib väga nõmedalt. Uurisin foorumitest, et sarnast ebaühtlust on esinenud vanadel teleritel, aga mul juba karbist võttes, kas peaks garantiisse pöörduma või ongi 5500 seeria nii kehvakene? Näide ka:
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
olc
HV Guru
olc

sõnum 09.03.2013 13:00:40 vasta tsitaadiga

Mine poodi tagasi.
Kommentaarid: 137 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 125
tagasi üles
e-r-x
HV vaatleja

sõnum 17.03.2013 19:07:03 vasta tsitaadiga

Käisin poes ja näidisena väljas oleval täpselt samal mudelil on täpselt samasugune ebaühtlus, müüjad ütlesid et keegi pole seda varem maininud aga ka nemad olid nõus et asi päris õige ei ole. Soovitati garantiid ajada ehk min 2 nädalat telekast ilma, saatsin esialgu Philipsi esindajale emaili, ootan huviga vastust.
tagasi üles
kuriloom
HV kasutaja
kuriloom

sõnum 20.09.2013 13:24:31 vasta tsitaadiga

mis sul sellest saanud on?
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
e-r-x
HV vaatleja

sõnum 21.09.2013 01:43:44 vasta tsitaadiga

Pakuti välja et saadavad garantiisse ja võtab aega umbes 3 nädalat, aga kuna poes oleval teisel samasugusel telekal samasugune ebaühtlus oli, siis tõenäoliselt oleks öeldud et kõik on korras ja väike valgustuse ebaühtlus on lubatud, kuna ledid servades jne. Enam õnneks nii hullult ei häiri ka, silm ära harjunud, võibolla mõni poleks sellest üldse probleemi teinud ega aru saanud.
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 21.09.2013 07:07:12 vasta tsitaadiga

eks ta ole juba see Philips mis tegelikult Philips ei ole, ainult kiri esipaneelil icon_razz.gif
pois11
HV Guru

sõnum 21.09.2013 09:23:14 vasta tsitaadiga

mul endal on ka terav silm ja ei ole mina veel näinud LCD telekat mis ei lainetaks. Endal 9 seeria ja sama lugu, tõsi mitte küll nii hullusti ja ringikujuliselt aga ikkagi on. Aga vaadates ongi nii, et kui on põnev asi telekas mis pakub pinget ei märka mitte midagi. Nii kui hakkavad lainetused silma jääma, tähendab see seda, et telekast ei tule mitte midagi mida vaadata icon_lol.gif
Sõbral on samsungi 8 seeria, seal samamoodi lainetab. Eks see ost tundubki rohkem loteriina, kes saab parema ja kes viletsama.
Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 109
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
hobihall
Kreisi kasutaja

sõnum 21.09.2013 09:28:28 vasta tsitaadiga

No mõnel telekal lainetab rohkem, teisel vähem. Sõltub paneelist. Aga paistab olema selle mudeli üldine häda
http://www.digitalversus.com/tv-television/philips-40pfl5537h-p14597/test.html

Ega muud polegi teha, kui mängida ekraani heledusega. Väiksema heleduse puhul paistab vähem silma. Kui juhtub olema dünaamiline taustavalgustus, siis reguleerib telekas ise vastavalt vajadusele. Kallimate Philipsite puhul pidi aitama
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 21.09.2013 09:36:51 vasta tsitaadiga

ehk see miski esimeste/kehvade LED-ide teema?
mu klassikalise taustvalgustusega Philips 5604 ei laineta kuskile icon_rolleyes.gif

pois11
HV Guru

sõnum 21.09.2013 09:47:03 vasta tsitaadiga

arm2004 kirjutas:
ehk see miski esimeste/kehvade LED-ide teema?
mu klassikalise taustvalgustusega Philips 5604 ei laineta kuskile icon_rolleyes.gif

Ma räägin, et see on vaataja silmades. Mul teised pere liikmed ei saa mõhhugi aru millest ma räägin ja mis asi seal telekas lainetab.
tagasi üles
hobihall
Kreisi kasutaja

sõnum 21.09.2013 09:56:14 vasta tsitaadiga

Selle konkreetse Philipsi mudeli puhul on tegemist kulude kokkuhoiuga. Esimene partii olevat olnud korralik, hiljem hakati väidetavalt suure nõudluse tõttu kasutama odavat Samsungi PVA paneeli ja pildi kvaliteet langes järsult. Pole esimene kord kui erineval ajal, erinevas kohas toodetud telekate kvaliteet sama mudelinumbri sees erineb drastiliselt.
tsitaat:
But all three TVs have witnessed a change after being released: initially built and sold with UV²A panels made by Sharp, late this summer Philips began switching the panels during manufacturing with PVA panels built by Samsung. On the outside everything's the same, as are the model numbers and prices (barring the natural price drops that any product takes over time).

In May 2012 we tested the original version with the UV²A panel and gave it a full "Five Star" rating. Now we've tested the new version with the PVA panel and are changing our review accordingly. With this new Samsung panel we've observed a noticeable drop in quality and have bumped the entire series' rating down to three stars.

As of today, 5 October 2012, the only models being sent from the factory to retailers are the new models with the lower-quality PVA screens, but it's possible that both are still available in stores, being sold side by side. Philips claims it had no choice but to downgrade the panels due to an excess of demand.

viimati muutis hobihall 21.09.2013 10:28:23, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 21.09.2013 10:10:00 vasta tsitaadiga

mul 5604 kohe-kohe 4a kuvarina kasutuses ja tõesti ei laineta kuskile, oleks märganud.
pois11, ega äkki viga pole su silmades? kui kõigi teiste jaoks on OK ja sul lainetab, siis ma tunneks küll muret, paneks isegi silmaarstile aja kinni icon_rolleyes.gif

edit: ülla-ülla, Philipsi hiinlaste kätte minnes hakkas kvaliteet kõikuma icon_lol.gif mul vähemalt originaal onfire.gif
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 97
tagasi üles
pois11
HV Guru

sõnum 21.09.2013 20:19:23 vasta tsitaadiga

arm2004 kirjutas:
pois11, ega äkki viga pole su silmades? kui kõigi teiste jaoks on OK ja sul lainetab, siis ma tunneks küll muret, paneks isegi silmaarstile aja kinni icon_rolleyes.gif

Nali-naljaks, tead see pole kerge elu kui igasugused mõttetud pisiasjad hakkavad häirima kui ülejäänud 95% inimestest on pisi detailidest või mis iganes asjadest ükskõik.
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 22.09.2013 09:57:20 vasta tsitaadiga

pois11 kirjutas:
arm2004 kirjutas:

Nali-naljaks, tead see pole kerge elu kui igasugused mõttetud pisiasjad hakkavad häirima kui ülejäänud 95% inimestest on pisi detailidest või mis iganes asjadest ükskõik.

Vaat, igasugused ekraanide virvendused pole mingi pisiasi - näiteks tundlikumate silmadega inimene võib ikka väga kiiresti prillid ninale saada. icon_razz1.gif
---------------------------
Antud toode, mis siin teemas, on ehtne tootepraak ja lisaks sellele veel ka see, et omanik kardab tootjat ja ei julge seda seda toodet remonti viia. Teadmata samas, et ise riskib kõige rohkem oma silmade tervisega. Ning kui silmad läbi, siis neid uusi osta pole kusagilt. icon_wink.gif
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Uuel Philips 55pfl5537k/12 taustavalgus ebaühtlane
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.