Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
jägaja
HV Guru

|
18.05.2013 17:46:23
|
|
|
Tomorrow, sain su pildist ja kirjeldusest sedamoodi aru, et kuna (näiteks) retina resoga ekraanil on enamus ikoone suht väikesed siis tundub sinu arvates too viidatud ikoonidega katmata ekraaniala raiskamisena. Seega pole mõtet osta üle 1080 resoga ekraani.
Sinu jutust jäi mulje, et suurema resoga ekraanil pole mõtet, kuna sa ei suudaks seda ikoonidega täita. Seega-raiskamine.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
19.05.2013 23:20:36
|
|
|
Tomorrow kirjutas: |
d3t kirjutas: |
Screenshot oli WGHD resoga tehtud. Ning see kogemus selle resulutsiooniga on vb. midagi mida ise peab kogema. See hetk kui sul kaks veebibrauserid kõrvuti lahti on ja kogu leht mõlemale ära mahub on ülimõnus. |
Mahub ka 1080p peal praegu:
Spoiler 
jägaja, Kummaline viide siis. Desktoppi saab ilma lisaprogramme paigaldamata ise kohaldada ja ikoonisuurused kasvõi äärmiselt väikseks viia. Lisaks taustad jms. Kõik võimalused mis on metro avakuval äärmiselt piiratud (8.1 veidi laiendab neid). |
Sa ikka saad aru, et sul ühel aknal on mõlemat pidi scrollbarid jah?
Vähegi kopsakama lehe juures paneksid kohe ühe akna full screeni
_________________ Jogani pogani pooh |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
20.05.2013 00:35:23
|
|
|
Super AMOLED kirjutas: |
tsitaat: |
Ilmselt reaalset tööd ei tehtagi arvuti taga. Ainult lõustaraamat jms
|
miks ma pean koduarvutis/läpakas tööd tegema? |
Mis operatsioonisüsteem su tööarvutisse paigaldatud on?
Saaks teada, milline on väärt operatsioonisüsteem. Ise ma arvutiga tööd ei tee, aga vaja on kasutada operatsioonisüsteemi, mis on mõeldud töö tegemiseks, kuna enda nõuded on lihtsalt sellised.
Facebooki saab iga operatsioonisüsteemiga vaadata, kui too brauserit omab. Aga ainult facebooki vahtijad on ajudeta tegelased ning Win 8 ei muuda selle koha pealt absoluutselt mitte midagi. Kui, siis facebooki saab lisada uue lööklause - "mul on uus opsüsteem, hihii"
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
20.05.2013 04:44:42
|
|
|
R A T kirjutas: |
Screenshot oli WGHD resoga tehtud. Ning see kogemus selle resulutsiooniga on vb. midagi mida ise peab kogema. See hetk kui sul kaks veebibrauserid kõrvuti lahti on ja kogu leht mõlemale ära mahub on ülimõnus. |
Mahub ka 1080p peal praegu:
Spoiler 
jägaja, Kummaline viide siis. Desktoppi saab ilma lisaprogramme paigaldamata ise kohaldada ja ikoonisuurused kasvõi äärmiselt väikseks viia. Lisaks taustad jms. Kõik võimalused mis on metro avakuval äärmiselt piiratud (8.1 veidi laiendab neid). |
Sa ikka saad aru, et sul ühel aknal on mõlemat pidi scrollbarid jah?
Vähegi kopsakama lehe juures paneksid kohe ühe akna full screeni  |
Tegelikult mõlemal aknal on horisontaalsed scrollbarid. Vertikaalsed ei loe midagi, sest kui veebileht pole just A4 suurune, siis on need seal olemas ka palju suurematel monitoridel.
Reaalsuses enamus veebilehti ei kasuta või ei oska ära kasutada kogu horisontaalset ruumi. Seega scrollbarid seal on, aga midagi nägemata sellepärast ei jää. Ja kui kasutavad kogu ruumi, siis on äärtes pigem reklaamid vms mida ma näha ei taha niikuinii. Lisaks brauser ise suudab intelligentselt veebilehte ümber kohandada, et see aknasse ära mahuks.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
20.05.2013 10:30:15
|
|
|
Tomorrow, lihtsalt võrdluseks normaalse resoga screenshot. Oluliselt rohkem ruumi. Skype või mõni muu metro rakendus küljepeal koguaeg lahti
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
20.05.2013 10:50:37
|
|
|
Ma ei näe, et see lisaruum seal midagi juurde annaks. V.a siis muidugi kui ma tahan KSA Silmakeskust külastada vms . Foorumi peab üsna kokku suruma, et seal midagi nägemata jääks. Skype vasakus ääres vb jah. Kellele kuidas. Kui mul 1 online. 1 away ja teised offline, siis kasutu ju ekraanil hoida pidevalt.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hazar
Kreisi kasutaja

|
20.05.2013 11:02:36
|
|
|
Paar päeva tagasi suutsid mu vanemad omale pahavara sikutada ja eilseks toodi kast minu kätte. Tänaseks olen ma veendunud, et win 8 on kõige räigem saast mis olla võib. Esiteks proovib see end lootusetult ise parandada millega ta hakkama ei saa ja raiskab aega, tesieks on inimesel selle parandamine tehtud nii raskeks kui vähegi võimalik. Proovi ainult safe modesse saada(no krt, f8 viib automaat "parandusse, shift+f8 peaks viima läbi menüü rägastiku kohta kus saab safe modesse bootida aga see lihtsalt ei tööta) või seal midagi ära teha (erinevalt eelmistest versioonidest ei tööta w8 safe modes enamus installerid, paljud charmide all olevad sätted ei ole kättesaadavad ja w8 poolt tekitatud tagurpidi ühelduvus süsteemi üle [mida see pahavara konkreetselt ründas] ei ole ka adminnil õigusi muuta). See, mis oleks pidanud võtma pool tundi venis tundideks aju nussiks kuni lõpuks lõin käega ja format C.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
20.05.2013 11:32:19
|
|
|
d3t, normaalne inimene kasutab deskil ikka desktopi Skype. Metro junn on käkk leebelt öeldes.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
20.05.2013 12:21:06
|
|
|
Tomorrow, eks erinevad vajadused. Minu päev möödub grupivestlustes peamiselt.
Hazar, see, et sa ei ole ennast kursi viinud muudatustega ning pädev ei ole ei tee op süsteemi kehvaks
Märt., kust otsast? Jah metro skypel on paar puudust: ei saa ekraani jagada ning kui arvuti lukus on ei sünkroniseeri vestlusi. kõik muu ju funksib nii nagu vaja
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
|
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
20.05.2013 12:24:38
|
|
|
Hazar, see, et sa ei ole ennast kursi viinud muudatustega ning pädev ei ole ei tee op süsteemi kehvaks  |
Word
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
20.05.2013 12:31:53
|
|
|
tsitaat: |
Tänaseks olen ma veendunud, et win 8 on kõige räigem saast mis olla võib. Esiteks proovib see end lootusetult ise parandada millega ta hakkama ei saa ja raiskab aega, tesieks on inimesel selle parandamine tehtud nii raskeks kui vähegi võimalik. |
Täpselt seda sama olen mina ka juba rääkinud paarile pettunud õnnejunnile. Lihtsamaid asju saab veel teha. Tõsistema probleemide lahendamine on heal juhul võimalik ainult läbi tagaaugu.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
20.05.2013 13:05:41
|
|
|
Jah, see oma süsteemi automaatne parandamine on küll vägagi veider Windows 8 korral:
3 kuud vana Sony Vaioga oli hästi näha, et mis toimub: Automaatset Repairi tegi oma 3 tundi, siis saabus õnnelik Finish
Tegemist siis sellesama ehtsa ja ausa Windows 8-ga, mis sellel Sony Vaiol koheselt peale oli installitud ja mille omanik mingi draiveri installiga kokku suutis jooksutada.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
20.05.2013 13:30:39
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Jah, see oma süsteemi automaatne parandamine on küll vägagi veider Windows 8 korral:
3 kuud vana Sony Vaioga oli hästi näha, et mis toimub: Automaatset Repairi tegi oma 3 tundi, siis saabus õnnelik Finish
Tegemist siis sellesama ehtsa ja ausa Windows 8-ga, mis sellel Sony Vaiol koheselt peale oli installitud ja mille omanik mingi draiveri installiga kokku suutis jooksutada. |
Automaatne repair tegeleb pmst fix boot problems käsu automaatse käivitamisega mis windows vista ja windows 7 plaadi peal oli.
|
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
20.05.2013 13:33:53
|
|
|
Ma ei näe, et see lisaruum seal midagi juurde annaks. V.a siis muidugi kui ma tahan KSA Silmakeskust külastada vms . Foorumi peab üsna kokku suruma, et seal midagi nägemata jääks. |
Olgu mainitud, et sisselogitud kasutajatele overlay reklaame ei kuvata
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
20.05.2013 17:07:51
|
|
|
[b]Märt., kust otsast? Jah metro skypel on paar puudust: ei saa ekraani jagada ning kui arvuti lukus on ei sünkroniseeri vestlusi. kõik muu ju funksib nii nagu vaja  |
Noh, alguses mõtlesin, et äkki üritaks Metro Skype´i kasutad. Tutkit brat, seadistada seda oma käe järgi ei saanud (äkki nüüd saab?).
Viskasingi masinast välja ja asendasin mugava, täisverelise asjaga. Ja ära hakka promoma, kui hea asi on. Saast jääb saastaks, kuigi vähemalt W8- on mõni hea külg ka.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
20.05.2013 17:43:00
|
|
|
jägaja kirjutas: |
Hazar, see, et sa ei ole ennast kursi viinud muudatustega ning pädev ei ole ei tee op süsteemi kehvaks  |
Word  |
2nd that!
p.s. Metro Skype ei ole tööajal väga asine asi tõesti. Samas tabletil sai seda vabal ajal kasutatud küll.
_________________ Jogani pogani pooh |
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
20.05.2013 17:53:34
|
|
|
Androidil on väga hea.
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hazar
Kreisi kasutaja

|
20.05.2013 17:58:17
|
|
|
oh sind vaesekest
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
20.05.2013 21:23:27
|
|
|
R A T kirjutas: |
Märt. kirjutas: |
Androidil on väga hea. |
Kahtlen, et PC desktopi omast parem  |
Ei ole jah, aga W8 "äppist" kaugelt üle.
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
20.05.2013 23:37:10
|
|
|
Skype on üldse suht halb asi imo... aga kui kasutama peab, siis valiks ikka desktopi oma. Samas metro omal on oma plussid olemas, aga neid ma nagunii ei kasutaks.
Ja kui ikka kasutama peab, siis android oma üle ei saa kurta.
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
Kommentaarid: 356 loe/lisa |
   |
282 |
|
tagasi üles |
|
 |