Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Tarkvara ja arvutimängud »  Windows 8.1 saab olema tasuta uuendus Windows 8 operatsioonisüsteemile märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 18.05.2013 17:46:23 vasta tsitaadiga

Tomorrow, sain su pildist ja kirjeldusest sedamoodi aru, et kuna (näiteks) retina resoga ekraanil on enamus ikoone suht väikesed siis tundub sinu arvates too viidatud ikoonidega katmata ekraaniala raiskamisena. Seega pole mõtet osta üle 1080 resoga ekraani. icon_rolleyes.gif

Sinu jutust jäi mulje, et suurema resoga ekraanil pole mõtet, kuna sa ei suudaks seda ikoonidega täita. Seega-raiskamine. icon_biggrin.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
R A T
HV veteran
R A T

sõnum 19.05.2013 23:20:36 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:
d3t kirjutas:
Screenshot oli WGHD resoga tehtud. Ning see kogemus selle resulutsiooniga on vb. midagi mida ise peab kogema. See hetk kui sul kaks veebibrauserid kõrvuti lahti on ja kogu leht mõlemale ära mahub on ülimõnus.

Mahub ka 1080p peal praegu:
Spoiler Spoiler Spoiler

jägaja, Kummaline viide siis. Desktoppi saab ilma lisaprogramme paigaldamata ise kohaldada ja ikoonisuurused kasvõi äärmiselt väikseks viia. Lisaks taustad jms. Kõik võimalused mis on metro avakuval äärmiselt piiratud (8.1 veidi laiendab neid).

Sa ikka saad aru, et sul ühel aknal on mõlemat pidi scrollbarid jah? icon_razz.gif

Vähegi kopsakama lehe juures paneksid kohe ühe akna full screeni icon_biggrin.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 20.05.2013 00:35:23 vasta tsitaadiga

Super AMOLED kirjutas:
tsitaat:

Ilmselt reaalset tööd ei tehtagi arvuti taga. Ainult lõustaraamat jms

miks ma pean koduarvutis/läpakas tööd tegema?

Mis operatsioonisüsteem su tööarvutisse paigaldatud on?

Saaks teada, milline on väärt operatsioonisüsteem. icon_razz1.gif Ise ma arvutiga tööd ei tee, aga vaja on kasutada operatsioonisüsteemi, mis on mõeldud töö tegemiseks, kuna enda nõuded on lihtsalt sellised.

Facebooki saab iga operatsioonisüsteemiga vaadata, kui too brauserit omab. Aga ainult facebooki vahtijad on ajudeta tegelased ning Win 8 ei muuda selle koha pealt absoluutselt mitte midagi. Kui, siis facebooki saab lisada uue lööklause - "mul on uus opsüsteem, hihii" icon_confused.gif
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.05.2013 04:44:42 vasta tsitaadiga

R A T kirjutas:
Tomorrow kirjutas:
d3t kirjutas:
Screenshot oli WGHD resoga tehtud. Ning see kogemus selle resulutsiooniga on vb. midagi mida ise peab kogema. See hetk kui sul kaks veebibrauserid kõrvuti lahti on ja kogu leht mõlemale ära mahub on ülimõnus.

Mahub ka 1080p peal praegu:
Spoiler Spoiler Spoiler

jägaja, Kummaline viide siis. Desktoppi saab ilma lisaprogramme paigaldamata ise kohaldada ja ikoonisuurused kasvõi äärmiselt väikseks viia. Lisaks taustad jms. Kõik võimalused mis on metro avakuval äärmiselt piiratud (8.1 veidi laiendab neid).

Sa ikka saad aru, et sul ühel aknal on mõlemat pidi scrollbarid jah? icon_razz.gif

Vähegi kopsakama lehe juures paneksid kohe ühe akna full screeni icon_biggrin.gif

Tegelikult mõlemal aknal on horisontaalsed scrollbarid. Vertikaalsed ei loe midagi, sest kui veebileht pole just A4 suurune, siis on need seal olemas ka palju suurematel monitoridel.
Reaalsuses enamus veebilehti ei kasuta või ei oska ära kasutada kogu horisontaalset ruumi. Seega scrollbarid seal on, aga midagi nägemata sellepärast ei jää. Ja kui kasutavad kogu ruumi, siis on äärtes pigem reklaamid vms mida ma näha ei taha niikuinii. Lisaks brauser ise suudab intelligentselt veebilehte ümber kohandada, et see aknasse ära mahuks.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 20.05.2013 10:30:15 vasta tsitaadiga

Tomorrow, lihtsalt võrdluseks normaalse resoga screenshot. Oluliselt rohkem ruumi. Skype või mõni muu metro rakendus küljepeal koguaeg lahti thumbs_up.gif

tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 20.05.2013 10:50:37 vasta tsitaadiga

Ma ei näe, et see lisaruum seal midagi juurde annaks. V.a siis muidugi kui ma tahan KSA Silmakeskust külastada vms icon_lol.gif . Foorumi peab üsna kokku suruma, et seal midagi nägemata jääks. Skype vasakus ääres vb jah. Kellele kuidas. Kui mul 1 online. 1 away ja teised offline, siis kasutu ju ekraanil hoida pidevalt.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Hazar
Kreisi kasutaja
Hazar

sõnum 20.05.2013 11:02:36 vasta tsitaadiga

Paar päeva tagasi suutsid mu vanemad omale pahavara sikutada ja eilseks toodi kast minu kätte. Tänaseks olen ma veendunud, et win 8 on kõige räigem saast mis olla võib. Esiteks proovib see end lootusetult ise parandada millega ta hakkama ei saa ja raiskab aega, tesieks on inimesel selle parandamine tehtud nii raskeks kui vähegi võimalik. Proovi ainult safe modesse saada(no krt, f8 viib automaat "parandusse, shift+f8 peaks viima läbi menüü rägastiku kohta kus saab safe modesse bootida aga see lihtsalt ei tööta) või seal midagi ära teha (erinevalt eelmistest versioonidest ei tööta w8 safe modes enamus installerid, paljud charmide all olevad sätted ei ole kättesaadavad ja w8 poolt tekitatud tagurpidi ühelduvus süsteemi üle [mida see pahavara konkreetselt ründas] ei ole ka adminnil õigusi muuta). See, mis oleks pidanud võtma pool tundi venis tundideks aju nussiks kuni lõpuks lõin käega ja format C.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 20.05.2013 11:32:19 vasta tsitaadiga

d3t, normaalne inimene kasutab deskil ikka desktopi Skype. Metro junn on käkk leebelt öeldes.
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 20.05.2013 12:21:06 vasta tsitaadiga

Tomorrow, eks erinevad vajadused. Minu päev möödub grupivestlustes peamiselt.
Hazar, see, et sa ei ole ennast kursi viinud muudatustega ning pädev ei ole ei tee op süsteemi kehvaks icon_wink.gif
Märt., kust otsast? Jah metro skypel on paar puudust: ei saa ekraani jagada ning kui arvuti lukus on ei sünkroniseeri vestlusi. kõik muu ju funksib nii nagu vaja icon_wink.gif

tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 20.05.2013 12:24:38 vasta tsitaadiga

d3t kirjutas:
Hazar, see, et sa ei ole ennast kursi viinud muudatustega ning pädev ei ole ei tee op süsteemi kehvaks icon_wink.gif

Word icon_exclaim.gif

seeru
HV veteran

sõnum 20.05.2013 12:31:53 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Tänaseks olen ma veendunud, et win 8 on kõige räigem saast mis olla võib. Esiteks proovib see end lootusetult ise parandada millega ta hakkama ei saa ja raiskab aega, tesieks on inimesel selle parandamine tehtud nii raskeks kui vähegi võimalik.

Täpselt seda sama olen mina ka juba rääkinud paarile pettunud õnnejunnile. Lihtsamaid asju saab veel teha. Tõsistema probleemide lahendamine on heal juhul võimalik ainult läbi tagaaugu.
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 20.05.2013 13:05:41 vasta tsitaadiga

Jah, see oma süsteemi automaatne parandamine on küll vägagi veider Windows 8 korral:
3 kuud vana Sony Vaioga oli hästi näha, et mis toimub: Automaatset Repairi tegi oma 3 tundi, siis saabus õnnelik Finish icon_cool.gif

Tegemist siis sellesama ehtsa ja ausa Windows 8-ga, mis sellel Sony Vaiol koheselt peale oli installitud ja mille omanik mingi draiveri installiga kokku suutis jooksutada.
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 20.05.2013 13:30:39 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
Jah, see oma süsteemi automaatne parandamine on küll vägagi veider Windows 8 korral:
3 kuud vana Sony Vaioga oli hästi näha, et mis toimub: Automaatset Repairi tegi oma 3 tundi, siis saabus õnnelik Finish icon_cool.gif

Tegemist siis sellesama ehtsa ja ausa Windows 8-ga, mis sellel Sony Vaiol koheselt peale oli installitud ja mille omanik mingi draiveri installiga kokku suutis jooksutada.

Automaatne repair tegeleb pmst fix boot problems käsu automaatse käivitamisega mis windows vista ja windows 7 plaadi peal oli.

tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 20.05.2013 13:33:53 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:
Ma ei näe, et see lisaruum seal midagi juurde annaks. V.a siis muidugi kui ma tahan KSA Silmakeskust külastada vms icon_lol.gif . Foorumi peab üsna kokku suruma, et seal midagi nägemata jääks.
Olgu mainitud, et sisselogitud kasutajatele overlay reklaame ei kuvata icon_idea.gif icon_wink.gif
tagasi üles
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 20.05.2013 17:07:51 vasta tsitaadiga

d3t kirjutas:

[b]Märt.
, kust otsast? Jah metro skypel on paar puudust: ei saa ekraani jagada ning kui arvuti lukus on ei sünkroniseeri vestlusi. kõik muu ju funksib nii nagu vaja icon_wink.gif

Noh, alguses mõtlesin, et äkki üritaks Metro Skype´i kasutad. Tutkit brat, seadistada seda oma käe järgi ei saanud (äkki nüüd saab?).
Viskasingi masinast välja ja asendasin mugava, täisverelise asjaga. Ja ära hakka promoma, kui hea asi on. Saast jääb saastaks, kuigi vähemalt W8- on mõni hea külg ka.

R A T
HV veteran
R A T

sõnum 20.05.2013 17:43:00 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
d3t kirjutas:

Word icon_exclaim.gif

2nd that!

p.s. Metro Skype ei ole tööajal väga asine asi tõesti. Samas tabletil sai seda vabal ajal kasutatud küll.

Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 20.05.2013 17:53:34 vasta tsitaadiga

Androidil on väga hea.
Hazar
Kreisi kasutaja
Hazar

sõnum 20.05.2013 17:58:17 vasta tsitaadiga

d3t kirjutas:

oh sind vaesekest kopp.gif
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
R A T
HV veteran
R A T

sõnum 20.05.2013 21:16:26 vasta tsitaadiga

Märt. kirjutas:
Androidil on väga hea.

Kahtlen, et PC desktopi omast parem icon_wink.gif

edit:
http://www.engadget.com/2013/05/16/bill-gates-regains-title-of-worlds-richest-person/

Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 20.05.2013 21:23:27 vasta tsitaadiga

R A T kirjutas:
Märt. kirjutas:
Androidil on väga hea.

Kahtlen, et PC desktopi omast parem icon_wink.gif

Ei ole jah, aga W8 "äppist" kaugelt üle. icon_rolleyes.gif

The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 20.05.2013 23:37:10 vasta tsitaadiga

Skype on üldse suht halb asi imo... aga kui kasutama peab, siis valiks ikka desktopi oma. Samas metro omal on oma plussid olemas, aga neid ma nagunii ei kasutaks.

Ja kui ikka kasutama peab, siis android oma üle ei saa kurta.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Tarkvara ja arvutimängud »  Windows 8.1 saab olema tasuta uuendus Windows 8 operatsioonisüsteemile mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.