Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  Mis takistab programmidel SMART infole ligipääsu. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 07.04.2013 11:51:01 Mis takistab programmidel SMART infole ligipääsu. vasta tsitaadiga

Olen ka varem märganud nii Windows Vista kui W7 puhul, et igas masinas pole programmidel SMART infot näha, samuti ei näita programmid kõvaketta temperatuuri, mis seda takistab.
USB pulgalt üleslaadides või tehase paigaldatud Windowsi asendamisel on kenasti samas arvutis SMART info nähtav.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 07.04.2013 13:10:29 vasta tsitaadiga

Kummaline, ma pole sellist probleemi täheldanud. Kas draiveri versioon on sama kasutusel? Ma kahtlustaks ikkagi draiveri viga.

SMART infole ligipääsemiseks peab selle vaatamiseks kasutatav tarkvara tõenäoliselt töötama administrator õigustes, nii et seda peaks ka jälgima.

tagasi üles
ricom2ger
HV veteran
ricom2ger

sõnum 07.04.2013 13:12:45 vasta tsitaadiga

Mõned odavad kontrollerid ei lase ka seda infi läbi. thumbs_down.gif
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 07.04.2013 13:54:22 vasta tsitaadiga

Ei saa ju olla kontrolleri ega draiverite viga, kui ma panen samale arvutile ise uuesti sama Windows versiooni, samade tehase poolt kaasaantud draiveritega on SMART info kenasti kõigi programmidega nähtav, pigem on mingid piirangud kusagil registrites tehase vaike seadete installil.
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 07.04.2013 17:42:14 vasta tsitaadiga

Kontrolleri viga küll ei saa olla, aga kas draiverid on ikka täpselt samad? Draiverifailide infot, sh versiooninumbreid näed ju Device Manageris - tasuks üle kontrollida.
Piirangud registris... ei usu.

Seda usun küll, et kui tarkvara käivitada (näiteks kasvõi kogemata) kasutajaõigustes, siis riistvara infole ligi otse ei pruugi pääseda. Siit võivadki erinevused sisse tulla.

tagasi üles
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 07.04.2013 23:30:32 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Seda usun küll, et kui tarkvara käivitada (näiteks kasvõi kogemata) kasutajaõigustes, siis riistvara infole ligi otse ei pruugi pääseda. Siit võivadki erinevused sisse tulla.

Kuidas saaks tarkvara käivitada Vista näitel, et kindlalt kõik õigused tagatud oleks, olen proovinud -> käivita administraatorina, sellest pole abi, ka draiverid sai üle kontrollitud, ainsatki viga ei avastanud, proovisin ka Live Linuxsi ja Live Windowsi pealt, seal kõikjal (SMART) töötas.

Krooms
HV kasutaja
Krooms

sõnum 12.04.2013 20:56:02 vasta tsitaadiga

Ma olen ka tähendanud oma pc-l seda janti. Kuigi ma ei ole uuendanud drivereid, (Bios..) Ega ma ei peagi seda eriti probleemiks. icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  Mis takistab programmidel SMART infole ligipääsu.
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.