Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Marie
HV Guru

|
07.04.2013 11:51:01
Mis takistab programmidel SMART infole ligipääsu. |
|
|
Olen ka varem märganud nii Windows Vista kui W7 puhul, et igas masinas pole programmidel SMART infot näha, samuti ei näita programmid kõvaketta temperatuuri, mis seda takistab.
USB pulgalt üleslaadides või tehase paigaldatud Windowsi asendamisel on kenasti samas arvutis SMART info nähtav.
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
07.04.2013 13:10:29
|
|
|
Kummaline, ma pole sellist probleemi täheldanud. Kas draiveri versioon on sama kasutusel? Ma kahtlustaks ikkagi draiveri viga.
SMART infole ligipääsemiseks peab selle vaatamiseks kasutatav tarkvara tõenäoliselt töötama administrator õigustes, nii et seda peaks ka jälgima.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
ricom2ger
HV veteran

|
07.04.2013 13:12:45
|
|
|
Mõned odavad kontrollerid ei lase ka seda infi läbi.
_________________ Kamehameha in your face! |
|
Kommentaarid: 123 loe/lisa |
   |
111 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
07.04.2013 13:54:22
|
|
|
Ei saa ju olla kontrolleri ega draiverite viga, kui ma panen samale arvutile ise uuesti sama Windows versiooni, samade tehase poolt kaasaantud draiveritega on SMART info kenasti kõigi programmidega nähtav, pigem on mingid piirangud kusagil registrites tehase vaike seadete installil.
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
07.04.2013 17:42:14
|
|
|
Kontrolleri viga küll ei saa olla, aga kas draiverid on ikka täpselt samad? Draiverifailide infot, sh versiooninumbreid näed ju Device Manageris - tasuks üle kontrollida.
Piirangud registris... ei usu.
Seda usun küll, et kui tarkvara käivitada (näiteks kasvõi kogemata) kasutajaõigustes, siis riistvara infole ligi otse ei pruugi pääseda. Siit võivadki erinevused sisse tulla.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
07.04.2013 23:30:32
|
|
|
tsitaat: |
Seda usun küll, et kui tarkvara käivitada (näiteks kasvõi kogemata) kasutajaõigustes, siis riistvara infole ligi otse ei pruugi pääseda. Siit võivadki erinevused sisse tulla. |
Kuidas saaks tarkvara käivitada Vista näitel, et kindlalt kõik õigused tagatud oleks, olen proovinud -> käivita administraatorina, sellest pole abi, ka draiverid sai üle kontrollitud, ainsatki viga ei avastanud, proovisin ka Live Linuxsi ja Live Windowsi pealt, seal kõikjal (SMART) töötas.
|
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
Krooms
HV kasutaja

|
12.04.2013 20:56:02
|
|
|
Ma olen ka tähendanud oma pc-l seda janti. Kuigi ma ei ole uuendanud drivereid, (Bios..) Ega ma ei peagi seda eriti probleemiks.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|