Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  väline monitor laptopile märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
reyho
HV vaatleja

sõnum 03.07.2013 13:24:28 väline monitor laptopile vasta tsitaadiga

Tere!

Palun seletage keegi mulle kui võhikule lahti, kas mul on võimalik osta mingi 22" monitor ja see notebook`i taha ühendada? VGA port olemas, ja lapakas 1280x800 reso peal.

ma ei tea mis andmeid Teile vaja läheks selleks, postitan kui vaja. Notebook on HP elitebook 2540p
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
wicked
HV Guru
wicked

sõnum 03.07.2013 13:40:07 vasta tsitaadiga

tsitaat:
kas mul on võimalik osta mingi 22" monitor ja see notebook`i taha ühendada?

Jah, on. Osta monitor, ühenda külge ja kui kohe ei teki teisele ekraanile pilti siis tuleb eraldi määrata mida ja kuidas teisel ekraanil näidatakse. Windowsis Win+P ja sealt valida kloon, laiendatud töölaud või ainult väline ekraan. Viimase kahe puhul ei oma tähtsust mis resolutsiooniga lisamonitor on. Klooni puhul on mõlemal ekraanil sama pilt ja kui resolutsioon erinev, siis ühel neist kokku surutud / välja venitatud.

DisplayPort on ka sellel. Saab veidi parema pildi kui VGA kaudu. Lisaks üleminekuga võimalik nii HDMI kui DVI sisendiga monitori külge ühendada.

reyho
HV vaatleja

sõnum 03.07.2013 13:46:07 vasta tsitaadiga

suured tänud!

ma eeldan monitoride valikul siin väga suurt erinevust ei ole kui tollid ja resolutsioon, vähemalt selles hinnavahemikus mida ma soovin. 90-110 euri eest peaks saama enamvähem korraliku toote.
tagasi üles
wicked
HV Guru
wicked

sõnum 03.07.2013 14:30:46 vasta tsitaadiga

Paneeli tüüp ka. Vaatenurk ja värvid on odavatel TN paneelidel kehvad. Kui seda summat veidi kergitada saab juba IPS paneeli kätte. Kui tootekirjelduses eraldi märgitud pole, siis vaatenurk 178/178 viitab enamasti IPS või paremale paneelile.

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=130561
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewforum.php?f=8

KoldK
HV veteran
KoldK

sõnum 03.07.2013 14:40:36 vasta tsitaadiga

reyho kirjutas:
suured tänud!

ma eeldan monitoride valikul siin väga suurt erinevust ei ole kui tollid ja resolutsioon, vähemalt selles hinnavahemikus mida ma soovin. 90-110 euri eest peaks saama enamvähem korraliku toote.

Saab ikka. Näiteks asjalikud on ka VA paneeliga monitorid, näiteks see: http://www.galador.ee/toode/60554710:130-9h-l9dla-tpe-benq-gw2260m-21-5-va-led-full-hd-1920x1080-16-9-250-cdqm-
Natuke kallim IPS paneeliga: http://www.galador.ee/toode/60546283:130-227e4qsd-00-philips-227e4qsd-ips-led-21-5-lcd-1920-x-1080-16-9-0-248-1
Kommentaarid: 44 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 38
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  väline monitor laptopile
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.