praegune kellaaeg 17.06.2025 02:03:51
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
reyho
HV vaatleja
|
03.07.2013 13:24:28
väline monitor laptopile |
|
|
Tere!
Palun seletage keegi mulle kui võhikule lahti, kas mul on võimalik osta mingi 22" monitor ja see notebook`i taha ühendada? VGA port olemas, ja lapakas 1280x800 reso peal.
ma ei tea mis andmeid Teile vaja läheks selleks, postitan kui vaja. Notebook on HP elitebook 2540p
|
|
tagasi üles |
|
 |
wicked
HV Guru

|
03.07.2013 13:40:07
|
|
|
tsitaat: |
kas mul on võimalik osta mingi 22" monitor ja see notebook`i taha ühendada? |
Jah, on. Osta monitor, ühenda külge ja kui kohe ei teki teisele ekraanile pilti siis tuleb eraldi määrata mida ja kuidas teisel ekraanil näidatakse. Windowsis Win+P ja sealt valida kloon, laiendatud töölaud või ainult väline ekraan. Viimase kahe puhul ei oma tähtsust mis resolutsiooniga lisamonitor on. Klooni puhul on mõlemal ekraanil sama pilt ja kui resolutsioon erinev, siis ühel neist kokku surutud / välja venitatud.
DisplayPort on ka sellel. Saab veidi parema pildi kui VGA kaudu. Lisaks üleminekuga võimalik nii HDMI kui DVI sisendiga monitori külge ühendada.
_________________ I prepared Explosive Runes this morning |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
reyho
HV vaatleja
|
03.07.2013 13:46:07
|
|
|
suured tänud!
ma eeldan monitoride valikul siin väga suurt erinevust ei ole kui tollid ja resolutsioon, vähemalt selles hinnavahemikus mida ma soovin. 90-110 euri eest peaks saama enamvähem korraliku toote.
|
|
tagasi üles |
|
 |
wicked
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
1 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
KoldK
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|