praegune kellaaeg 20.06.2025 20:51:27
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
swompy
HV vaatleja
|
21.08.2003 15:21:25
Müstiline error |
|
|
Paljud mängud, mis nõuavad opengl ei lähe tööle. Osad mängud, näiteks Serious Sam ja RTCW SP loadivad mängu ära, näitavad alguse videod ära ja siis pangestuvad. Arvuti jookseb kokku, näitab musta ekraani, ctrl alt del peale ei reageeri, ainus võimalus on restart. Aga samas osad mängud mis nõuavad opengl-i jooksevad hästi, näiteks RTCW :ET.
Arvuti ise on AMD Barton 2500+, nvidia gForce4 Ti 4200 64 MB ja detanaator on 45.23 ja emaplaat on Gigabyte 7VAX-A kõige uuema BIOS-iga. Mul on endal sama komplekt aga emaplaat on 7VAX. Algul oli mul ka konflikt emaplaadi ja videokaardi vahel. BIOS-i update aitas, siin aga on kõige uuem BIOS. File system on fat32 ja Os on winxp pro sp1.
Igasugune abi on oodatud, ärge soovitage mängu re-installida vms, oleme seda juba korduvalt teinud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
EvilMick007
HV veteran
|
21.08.2003 15:25:04
|
|
|
Hmm a vanemaid detonaatoreid olete proovinud, näiteks 44.03?
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
jamaicanman
HV vaatleja
|
03.09.2003 08:37:07
|
|
|
Format-i FAT32 NTFS-iks siis vaata mis saab, mul oli sama sarnane jama vahetasin kaa fail system-i FAT32 NTFS-iks ning suurem osa muredest olid kadunud
_________________ Smile Estonia I have my own drum set
Irie I Selassie, rastafari |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|