Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Varia »  FORTE INTERVJUU: [digi] sai iPadi rakenduse; selgitusi jagab ajakirja peatoimetaja Henrik Roonemaa märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.09.2012 10:31:26 FORTE INTERVJUU: [digi] sai iPadi rakenduse; selgitusi jagab ajakirja peatoimetaja Henrik Roonemaa vasta tsitaadiga

Moodsale tehnikale ja vidinatele keskendunud Eesti ajakiri [digi] jõudis hiljuti iPadi nutirakenduse väljastamiseni. See pakub paberkandjast odavamat aastatellimust ja jõuab ka märgatavalt varem huviliseni.
[digi] rakendus on leitav Apple'i digirakenduste poes App Store'is. Forte toimetajal Lauri Jürisool tekkis soov rakenduse ilmumisega seoses ajakirja peatoimetaja Henrik Roonemaale mõned küsimused esitada.

Loe edasi Fortest.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 10.09.2012 10:43:05 vasta tsitaadiga

Mina jään ikka paberi versioonile, mulle meeldib kui asju saab käega katsuda ja seda omada. Pluss iPad puudub nii et ma ei saakski seda digi versiooni praegu osta icon_razz.gif.
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 10.09.2012 11:40:55 vasta tsitaadiga

huvitav miks need kõik lehed nagu eesti express äripäev jne on aint apple pad-idel ja miks neid ei ole teiste android padidel ?

see ülimalt ülehinnatud padi ei suuda meil eestis ju suurt keegi osta et minna enamjaolt kõik lehed selle peale üle
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Player1
HV kasutaja
Player1

sõnum 10.09.2012 12:55:51 vasta tsitaadiga

Ise eelistan ajakirjade ja ka raamatute digitaalset versiooni (ipad3-e peal näevad need ikka jõle head välja), seega tegin aastase tellimuse ära thumbs_up.gif
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 38
tagasi üles
Amphor
Kreisi kasutaja
Amphor

sõnum 10.09.2012 12:59:51 vasta tsitaadiga

lopes39 kirjutas:
huvitav miks need kõik lehed nagu eesti express äripäev jne on aint apple pad-idel ja miks neid ei ole teiste android padidel ?

see ülimalt ülehinnatud padi ei suuda meil eestis ju suurt keegi osta et minna enamjaolt kõik lehed selle peale üle

Aga ju intervjuus täitsa vastatud, et hoolimata sellest, et keegi seda osta ei jõua, on siiski popim tablet

margus1000
Lõuapoolik
Lõuapoolik
margus1000

sõnum 10.09.2012 13:19:28 vasta tsitaadiga

lopes39 kirjutas:

Jälle see hinnajutt. Uuriks natuke, siis teaks, korralik Galaxy või Transformer on suuresti samas hinnaklassis mis iPad-id. Raha peale vihaseid Trusti ja Prestigio kliente eriti palju ei ole ja need kes on, ega need ajakirja eest vist raha välja ikka ei käiks.
Mis on ka põhiline point. iPad-i ostjad tahavad enamasti seal mingit sisu ka saada, seega on nõus ajakirja eest maksma. Ma ei taha midagi pahasti öelda Androidi kasutajate kohta, kuid see seltskond lisaraha nii lihtsalt välja ei käi, seega pole mõtet nende nimel pingutada.

Marxx20
HV vaatleja
Marxx20

sõnum 10.09.2012 13:26:40 vasta tsitaadiga

lopes39 kirjutas:

Kusjuures ekspressi app on androidile täiesti olemas! Olen proovinud ja kasutanud seda.
Aga teemasse, tegin ka poolaasta tellimuse ära. Sest paberkujul seda ajakirja minu praegusesse elukohta saada on õudusunenägu kuubis.
beer_yum.gif

tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 10.09.2012 13:57:49 vasta tsitaadiga

Milles probleem, Digi tema on ju pikki aastaid reklaaminud Applet ja tema tooteid. icon_cool.gif

Ja see praegune on ju lihtsalt järjekordne Apple reklaam, muud ei midagi.
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 10.09.2012 19:17:09 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
Milles probleem, Digi tema on ju pikki aastaid reklaaminud Applet ja tema tooteid. icon_cool.gif

selline "maik" on asja külge jäänud küll...... mingiaeg nad kiitsid ka HP toodangut ja siis kui selle HP-ga ämbrisse panin loobusin selle ajakirja lugemisest
Kommentaarid: 141 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 121
tagasi üles
margus1000
Lõuapoolik
Lõuapoolik
margus1000

sõnum 10.09.2012 20:08:12 vasta tsitaadiga

võtas-uxu kirjutas:
tahanteada kirjutas:

selline "maik" on asja külge jäänud küll...... mingiaeg nad kiitsid ka HP toodangut ja siis kui selle HP-ga ämbrisse panin loobusin selle ajakirja lugemisest

Sa ostsid arvuti, sest Digi käskis? rofl.gif Mida sa praegu loed? Huvitav, misasja sa endale järgmiseks ostad ... ? eusa_think.gif Kui sa loed Kroonikat, on huvitav, kui Maajat, siis ma vist tegelikult ei tahagi teada ...

Max Powers

sõnum 10.09.2012 20:16:42 vasta tsitaadiga

tsitaat:

kui Maajat, siis ma vist tegelikult ei tahagi teada ...

Sul on ilmselt mõned võtas-uxu postitused vahele jäänud. icon_lol.gif
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 10.09.2012 20:18:48 vasta tsitaadiga

margus1000 kirjutas:
võtas-uxu kirjutas:
tahanteada kirjutas:

Sa ostsid arvuti, sest Digi käskis? rofl.gif Mida sa praegu loed? Huvitav, misasja sa endale järgmiseks ostad ... ? eusa_think.gif Kui sa loed Kroonikat, on huvitav, kui Maajat, siis ma vist tegelikult ei tahagi teada ...

jahh 5-6-7 aastat tagasi sai digi testivõitja hp pavilion ( icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif ) ostetud, rohkem vist kommentaare vaja ei ole eusa_wall.gif
ja ära sina jumala eest ühtgi testi ega ülevaadet loe, siis sa kunagi petta ei saa.... icon_lol.gif hevi.gif
tagasi üles
Jänes
HV kasutaja

sõnum 10.09.2012 20:27:47 vasta tsitaadiga

margus1000 kirjutas:
lopes39 kirjutas:

Jälle see hinnajutt. Uuriks natuke, siis teaks, korralik Galaxy või Transformer on suuresti samas hinnaklassis mis iPad-id. Raha peale vihaseid Trusti ja Prestigio kliente eriti palju ei ole ja need kes on, ega need ajakirja eest vist raha välja ikka ei käiks.
Mis on ka põhiline point. iPad-i ostjad tahavad enamasti seal mingit sisu ka saada, seega on nõus ajakirja eest maksma. Ma ei taha midagi pahasti öelda Androidi kasutajate kohta, kuid see seltskond lisaraha nii lihtsalt välja ei käi, seega pole mõtet nende nimel pingutada.

HV i-rahaboss on rääkinud ! Tegelik elu eksisteerib ainult i-seadmetes ! Ülejäänu on vegeteerimine. Kui sind pole i-seadmes, siis pole sind olemas.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
margus1000
Lõuapoolik
Lõuapoolik
margus1000

sõnum 10.09.2012 20:38:37 vasta tsitaadiga

võtas-uxu kirjutas:
margus1000 kirjutas:
võtas-uxu kirjutas:
tahanteada kirjutas:

jahh 5-6-7 aastat tagasi sai digi testivõitja hp pavilion ( icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif ) ostetud, rohkem vist kommentaare vaja ei ole eusa_wall.gif
ja ära sina jumala eest ühtgi testi ega ülevaadet loe, siis sa kunagi petta ei saa.... icon_lol.gif hevi.gif

Sry. Ma ei tahtnud su (riivatud) tundeid solvata, aga see oli tõesti nii uskumatult naljakas. Digi testivõit pani arvutit ostma. Ei ole võimalik, no ei ole ...
Muide ka mina loen teste, aga mitmeid, soovitavalt respektaablitest kohtadest (Lal Shimpi on üsna kade jama ajama, Xbit, Computerbase ja veel mõned kohad) ning siis tuuseldan natuke ka mööda Tigerit ja Newegg-i ringi. Reaalsete kasutajate kommid on vaat et need kõige magusamad. Paar tundi netis ja saab enam-vähem igast asjast pildi ette.

Aga jänkule - ajakiri ei saaks eksisteerida ilma, et keegi selle eest maksaks, nii küüniline kui see ka ei tundu. Kuigi sinu posti inspiratsiooniks tundub olevat kerge kihelus kannikate vahel, mida Apple toodang sinus tekitab Tahad tasuta, loe Kesknädalat. Batja plekib.

viimati muutis margus1000 10.09.2012 20:46:00, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 10.09.2012 20:39:52 vasta tsitaadiga

minu tundeid riivata blink.gif , ära enam peale võta. rofl.gif
[digi] on üldse omadega alla käinud, niipalju kui tööjuures sirvinud olen..... norm. lugemist on seal heal juhul 4-5 lk ja ülejäänud on mõttetu pläma + reklaam thumbs_down.gif
tagasi üles
margus1000
Lõuapoolik
Lõuapoolik
margus1000

sõnum 10.09.2012 20:51:02 vasta tsitaadiga

Minu jaoks on Digi "hapukapsas ja hernesupp" alati natuke õõvastav olnud. Peale seda hakkad rääkima nagu itimees - tüürel taristute vahele sügavale sülerisse ja sealt lugerisse.
UB
HV Guru
UB

sõnum 10.09.2012 21:49:17 vasta tsitaadiga

Tegelikult olen mina ka üks neist, kes valis Digi soovituse põhjal endale Synology serveri. Plaanis oli juba ammu endale selline kast osta ning sai vaadatud Windowsi põhist HP-d kui ka Buffalo omasid. Enne Digi testi polnud Synology omast kuulnudki. Nüüd tiksub mul siin varsti kaks aastat juba toanurgas ning olen täitsa rahul. Nii et ei maksa siin kedagi halvustada, kui ta proovib äraproovitud asju. Ma ei saa muidugi öelda, et ma teisi ülevaateid ei vaadanud või demoga ei tutvunud ning otsuse tegin siiski ise, kuid tuttavaks sain asjaga ikka Digi vahendusel.
Eks nad tulevad oma rakendusega Androidi peale natukene hiljem, kui äri läheb käima, sest kes see ikka rahast ära ütleb. iOS tugi tuli kõigepealt sellepärast, et kui nad oleksid alguses Androidiga välja tulnud, siis poleks Hendrik seda ajakirja ise lugeda saanud icon_smile.gif Kahte rakendust korraga arendada on kallis ning kui valmistehtud asi riiulile niisama seisma jätta, siis see on rahakadu. Ise ootan tahvli ostmisega niikaua, kuni seda võileivahinnaga õllelettide vahel müüma hakatakse, siis ei pea mujale poodi eraldi minema beer_yum.gif
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
Jänes
HV kasutaja

sõnum 11.09.2012 21:29:19 vasta tsitaadiga

margus1000 kirjutas:

Aga jänkule - ajakiri ei saaks eksisteerida ilma, et keegi selle eest maksaks, nii küüniline kui see ka ei tundu. Kuigi sinu posti inspiratsiooniks tundub olevat kerge kihelus kannikate vahel, mida Apple toodang sinus tekitab Tahad tasuta, loe Kesknädalat. Batja plekib.

Ei ela sinupoolt valitud keskerakonnalinnas . Meil tasuta kesknädalat ei jagata. See rohkem päälinna elanike privileeg. icon_lol.gif
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
alliance
The Transporter

sõnum 11.09.2012 21:31:22 vasta tsitaadiga

lopes39 kirjutas:

kui ei jõua osta, siis pole vaja ka lehte lugeda. vihje on ilmne
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 11.09.2012 22:08:56 vasta tsitaadiga

Noh, Delfit, Postimeest, Õhtulehte, Päevalehte saab ka edukalt üle WAP-i lugeda. Ja kui telefon toetab WAP2.0-i, siis on ka kõikvõimalikud pildid jms. kraam nähtav.

Samuti saab Nutikas, Opera kaasabil samuti WAP-lehti edukalt lugeda. icon_cool.gif Ei oska öelda, kas kõik, aga HTC Android ja Opera igatahes võimaldavad WAP-lehti lugeda.
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
Tiim
HV veteran
Tiim

sõnum 12.09.2012 10:32:16 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
Noh, Delfit, Postimeest, Õhtulehte, Päevalehte saab ka edukalt üle WAP-i lugeda. Ja kui telefon toetab WAP2.0-i, siis on ka kõikvõimalikud pildid jms. kraam nähtav.

Samuti saab Nutikas, Opera kaasabil samuti WAP-lehti edukalt lugeda. icon_cool.gif Ei oska öelda, kas kõik, aga HTC Android ja Opera igatahes võimaldavad WAP-lehti lugeda.

kahe pulga vahel saab lõkke ka põlema lõpuks, kuid miskipärast seda enam eriti ei teha

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Varia »  FORTE INTERVJUU: [digi] sai iPadi rakenduse; selgitusi jagab ajakirja peatoimetaja Henrik Roonemaa
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.