Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
10.09.2012 10:31:26
FORTE INTERVJUU: [digi] sai iPadi rakenduse; selgitusi jagab ajakirja peatoimetaja Henrik Roonemaa |
|
|
Moodsale tehnikale ja vidinatele keskendunud Eesti ajakiri [digi] jõudis hiljuti iPadi nutirakenduse väljastamiseni. See pakub paberkandjast odavamat aastatellimust ja jõuab ka märgatavalt varem huviliseni.
[digi] rakendus on leitav Apple'i digirakenduste poes App Store'is. Forte toimetajal Lauri Jürisool tekkis soov rakenduse ilmumisega seoses ajakirja peatoimetaja Henrik Roonemaale mõned küsimused esitada.
Loe edasi Fortest.
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
10.09.2012 10:43:05
|
|
|
Mina jään ikka paberi versioonile, mulle meeldib kui asju saab käega katsuda ja seda omada. Pluss iPad puudub nii et ma ei saakski seda digi versiooni praegu osta .
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
Kommentaarid: 199 loe/lisa |
   |
0 :: |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
10.09.2012 11:40:55
|
|
|
huvitav miks need kõik lehed nagu eesti express äripäev jne on aint apple pad-idel ja miks neid ei ole teiste android padidel ?
see ülimalt ülehinnatud padi ei suuda meil eestis ju suurt keegi osta et minna enamjaolt kõik lehed selle peale üle
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
1 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Player1
HV kasutaja

|
10.09.2012 12:55:51
|
|
|
Ise eelistan ajakirjade ja ka raamatute digitaalset versiooni (ipad3-e peal näevad need ikka jõle head välja), seega tegin aastase tellimuse ära
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
Amphor
Kreisi kasutaja

|
10.09.2012 12:59:51
|
|
|
lopes39 kirjutas: |
huvitav miks need kõik lehed nagu eesti express äripäev jne on aint apple pad-idel ja miks neid ei ole teiste android padidel ?
see ülimalt ülehinnatud padi ei suuda meil eestis ju suurt keegi osta et minna enamjaolt kõik lehed selle peale üle |
Aga ju intervjuus täitsa vastatud, et hoolimata sellest, et keegi seda osta ei jõua, on siiski popim tablet
_________________ Kui postitus on sisulage, siis loetakse signatuuri |
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
margus1000
Lõuapoolik

|
10.09.2012 13:19:28
|
|
|
see ülimalt ülehinnatud padi ei suuda meil eestis ju suurt keegi osta et minna enamjaolt kõik lehed selle peale üle |
Jälle see hinnajutt. Uuriks natuke, siis teaks, korralik Galaxy või Transformer on suuresti samas hinnaklassis mis iPad-id. Raha peale vihaseid Trusti ja Prestigio kliente eriti palju ei ole ja need kes on, ega need ajakirja eest vist raha välja ikka ei käiks.
Mis on ka põhiline point. iPad-i ostjad tahavad enamasti seal mingit sisu ka saada, seega on nõus ajakirja eest maksma. Ma ei taha midagi pahasti öelda Androidi kasutajate kohta, kuid see seltskond lisaraha nii lihtsalt välja ei käi, seega pole mõtet nende nimel pingutada.
_________________ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can, and wisdom always to tell the difference. |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marxx20
HV vaatleja

|
10.09.2012 13:26:40
|
|
|
Kusjuures ekspressi app on androidile täiesti olemas! Olen proovinud ja kasutanud seda.
Aga teemasse, tegin ka poolaasta tellimuse ära. Sest paberkujul seda ajakirja minu praegusesse elukohta saada on õudusunenägu kuubis.
_________________ Don't be so open minded, your brains will fall out |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
10.09.2012 13:57:49
|
|
|
Milles probleem, Digi tema on ju pikki aastaid reklaaminud Applet ja tema tooteid.
Ja see praegune on ju lihtsalt järjekordne Apple reklaam, muud ei midagi.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
10.09.2012 19:17:09
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Milles probleem, Digi tema on ju pikki aastaid reklaaminud Applet ja tema tooteid.
Ja see praegune on ju lihtsalt järjekordne Apple reklaam, muud ei midagi. |
selline "maik" on asja külge jäänud küll...... mingiaeg nad kiitsid ka HP toodangut ja siis kui selle HP-ga ämbrisse panin loobusin selle ajakirja lugemisest
|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
3 :: |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
margus1000
Lõuapoolik

|
10.09.2012 20:08:12
|
|
|
võtas-uxu kirjutas: |
selline "maik" on asja külge jäänud küll...... mingiaeg nad kiitsid ka HP toodangut ja siis kui selle HP-ga ämbrisse panin loobusin selle ajakirja lugemisest |
Sa ostsid arvuti, sest Digi käskis? Mida sa praegu loed? Huvitav, misasja sa endale järgmiseks ostad ... ? Kui sa loed Kroonikat, on huvitav, kui Maajat, siis ma vist tegelikult ei tahagi teada ...
_________________ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can, and wisdom always to tell the difference. |
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
10.09.2012 20:16:42
|
|
|
tsitaat: |
kui Maajat, siis ma vist tegelikult ei tahagi teada ...
|
Sul on ilmselt mõned võtas-uxu postitused vahele jäänud.
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
10.09.2012 20:18:48
|
|
|
margus1000 kirjutas: |
selline "maik" on asja külge jäänud küll...... mingiaeg nad kiitsid ka HP toodangut ja siis kui selle HP-ga ämbrisse panin loobusin selle ajakirja lugemisest |
Sa ostsid arvuti, sest Digi käskis? Mida sa praegu loed? Huvitav, misasja sa endale järgmiseks ostad ... ? Kui sa loed Kroonikat, on huvitav, kui Maajat, siis ma vist tegelikult ei tahagi teada ... |
jahh 5-6-7 aastat tagasi sai digi testivõitja hp pavilion ( ) ostetud, rohkem vist kommentaare vaja ei ole
ja ära sina jumala eest ühtgi testi ega ülevaadet loe, siis sa kunagi petta ei saa....
|
|
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jänes
HV kasutaja
|
10.09.2012 20:27:47
|
|
|
Jälle see hinnajutt. Uuriks natuke, siis teaks, korralik Galaxy või Transformer on suuresti samas hinnaklassis mis iPad-id. Raha peale vihaseid Trusti ja Prestigio kliente eriti palju ei ole ja need kes on, ega need ajakirja eest vist raha välja ikka ei käiks.
Mis on ka põhiline point. iPad-i ostjad tahavad enamasti seal mingit sisu ka saada, seega on nõus ajakirja eest maksma. Ma ei taha midagi pahasti öelda Androidi kasutajate kohta, kuid see seltskond lisaraha nii lihtsalt välja ei käi, seega pole mõtet nende nimel pingutada. |
HV i-rahaboss on rääkinud ! Tegelik elu eksisteerib ainult i-seadmetes ! Ülejäänu on vegeteerimine. Kui sind pole i-seadmes, siis pole sind olemas.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
margus1000
Lõuapoolik

|
10.09.2012 20:38:37
|
|
|
Sa ostsid arvuti, sest Digi käskis? Mida sa praegu loed? Huvitav, misasja sa endale järgmiseks ostad ... ? Kui sa loed Kroonikat, on huvitav, kui Maajat, siis ma vist tegelikult ei tahagi teada ... |
jahh 5-6-7 aastat tagasi sai digi testivõitja hp pavilion ( ) ostetud, rohkem vist kommentaare vaja ei ole
ja ära sina jumala eest ühtgi testi ega ülevaadet loe, siis sa kunagi petta ei saa....  |
Sry. Ma ei tahtnud su (riivatud) tundeid solvata, aga see oli tõesti nii uskumatult naljakas. Digi testivõit pani arvutit ostma. Ei ole võimalik, no ei ole ...
Muide ka mina loen teste, aga mitmeid, soovitavalt respektaablitest kohtadest (Lal Shimpi on üsna kade jama ajama, Xbit, Computerbase ja veel mõned kohad) ning siis tuuseldan natuke ka mööda Tigerit ja Newegg-i ringi. Reaalsete kasutajate kommid on vaat et need kõige magusamad. Paar tundi netis ja saab enam-vähem igast asjast pildi ette.
Aga jänkule - ajakiri ei saaks eksisteerida ilma, et keegi selle eest maksaks, nii küüniline kui see ka ei tundu. Kuigi sinu posti inspiratsiooniks tundub olevat kerge kihelus kannikate vahel, mida Apple toodang sinus tekitab Tahad tasuta, loe Kesknädalat. Batja plekib.
_________________ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can, and wisdom always to tell the difference.
viimati muutis margus1000 10.09.2012 20:46:00, muudetud 2 korda |
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
10.09.2012 20:39:52
|
|
|
minu tundeid riivata , ära enam peale võta.
[digi] on üldse omadega alla käinud, niipalju kui tööjuures sirvinud olen..... norm. lugemist on seal heal juhul 4-5 lk ja ülejäänud on mõttetu pläma + reklaam
|
|
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
margus1000
Lõuapoolik

|
10.09.2012 20:51:02
|
|
|
Minu jaoks on Digi "hapukapsas ja hernesupp" alati natuke õõvastav olnud. Peale seda hakkad rääkima nagu itimees - tüürel taristute vahele sügavale sülerisse ja sealt lugerisse.
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
UB
HV Guru

|
10.09.2012 21:49:17
|
|
|
Tegelikult olen mina ka üks neist, kes valis Digi soovituse põhjal endale Synology serveri. Plaanis oli juba ammu endale selline kast osta ning sai vaadatud Windowsi põhist HP-d kui ka Buffalo omasid. Enne Digi testi polnud Synology omast kuulnudki. Nüüd tiksub mul siin varsti kaks aastat juba toanurgas ning olen täitsa rahul. Nii et ei maksa siin kedagi halvustada, kui ta proovib äraproovitud asju. Ma ei saa muidugi öelda, et ma teisi ülevaateid ei vaadanud või demoga ei tutvunud ning otsuse tegin siiski ise, kuid tuttavaks sain asjaga ikka Digi vahendusel.
Eks nad tulevad oma rakendusega Androidi peale natukene hiljem, kui äri läheb käima, sest kes see ikka rahast ära ütleb. iOS tugi tuli kõigepealt sellepärast, et kui nad oleksid alguses Androidiga välja tulnud, siis poleks Hendrik seda ajakirja ise lugeda saanud Kahte rakendust korraga arendada on kallis ning kui valmistehtud asi riiulile niisama seisma jätta, siis see on rahakadu. Ise ootan tahvli ostmisega niikaua, kuni seda võileivahinnaga õllelettide vahel müüma hakatakse, siis ei pea mujale poodi eraldi minema
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jänes
HV kasutaja
|
11.09.2012 21:29:19
|
|
|
Aga jänkule - ajakiri ei saaks eksisteerida ilma, et keegi selle eest maksaks, nii küüniline kui see ka ei tundu. Kuigi sinu posti inspiratsiooniks tundub olevat kerge kihelus kannikate vahel, mida Apple toodang sinus tekitab Tahad tasuta, loe Kesknädalat. Batja plekib. |
Ei ela sinupoolt valitud keskerakonnalinnas . Meil tasuta kesknädalat ei jagata. See rohkem päälinna elanike privileeg.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
alliance
The Transporter
|
11.09.2012 21:31:22
|
|
|
kui ei jõua osta, siis pole vaja ka lehte lugeda. vihje on ilmne
_________________ --- |
|
Kommentaarid: 531 loe/lisa |
   |
5 :: |
431 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
11.09.2012 22:08:56
|
|
|
Noh, Delfit, Postimeest, Õhtulehte, Päevalehte saab ka edukalt üle WAP-i lugeda. Ja kui telefon toetab WAP2.0-i, siis on ka kõikvõimalikud pildid jms. kraam nähtav.
Samuti saab Nutikas, Opera kaasabil samuti WAP-lehti edukalt lugeda. Ei oska öelda, kas kõik, aga HTC Android ja Opera igatahes võimaldavad WAP-lehti lugeda.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiim
HV veteran

|
12.09.2012 10:32:16
|
|
|
Noh, Delfit, Postimeest, Õhtulehte, Päevalehte saab ka edukalt üle WAP-i lugeda. Ja kui telefon toetab WAP2.0-i, siis on ka kõikvõimalikud pildid jms. kraam nähtav.
Samuti saab Nutikas, Opera kaasabil samuti WAP-lehti edukalt lugeda. Ei oska öelda, kas kõik, aga HTC Android ja Opera igatahes võimaldavad WAP-lehti lugeda. |
kahe pulga vahel saab lõkke ka põlema lõpuks, kuid miskipärast seda enam eriti ei teha
_________________ mida sa vahid mu allkirja, AHV raisk |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|