praegune kellaaeg 18.06.2025 15:45:12
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
vril
HV veteran

|
01.09.2012 01:28:49
Arvut ei leia videokaarti |
|
|
Selline probla, et panin arvutisse uue ketta ja tegin värske win7 installi. Aga miskipärast ei leia arvuti üles videokaarti, kuigi isegi installisin õiged draiverid. Samuti ei näita seadmehaldur emaplaadi mudelit. Et kas mul on midagi installimata jäänud? Nt emaplaadi tootjalehelt? Emme on siis ASUS Maximus Formula ja videokaart on ATI Radeon HD 5770. Kui on midagi installimata jäänud, siis mis täpselt? Heli pole isegi proovinud, niiet seal võib ka veel jama olla. Oleksin väga tänulik nobedate vastuste eest, muidu sööb poiss mul hinge seest.
_________________ ma mõtlen seda tõsiselt
tel. 56 51 809 |
|
Kommentaarid: 120 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
110 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
01.09.2012 02:08:23
|
|
|
vril, Pildi saad siis ette selle kaardiga ikka jah?
Seadmehaldur emaplaadi mudet ei näitagi. See on normaalne.
Ilmselt driverid ei läinud korralikult peale. Paki need nt 7zip-ga lahti ja sööda käsitsi seadmehaldurile ette. Siis peaks igal juhul peale minema (kui ikka õigeid drivereid üritad peale lasta). Ja vaata, et 12.4 versioon pole - need olid vildakad kuulu järgi. Kui ühed driverid ei toimi, siis provi nõks vanemaid või uuemaid.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|