12.08.2012 11:29:36
Windows 8 lõppversioon blokeerib Metro töölauast möödaviigu
Kui varasemas Windows 8 beetaversioonis oli see veel võimalik, siis Windows 8 RTM lõppversioonis ei saa Metro töölauast enam nii lihtsalt mööda, tehes otseviite töölauale või võimaldades administraatoritel valida esmaselt Exploreri. Metro UI (alates 9. augustist Windows 8) on nüüdsest pealesunnitud valik - jääb vaid näha, kuidas kasutajad ja suurkorporatsioonid selle vastu võtavad.
Ma saan aru, et jutt käib sellest, et bootimisel Desktopi enam näidata ei saa, mitte üldse. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Mitte ei saa sellest probleemist aru. Mis seal vahet on, kas tuleb kõigepealt desktop või siis Metro. Üldjuhul peale arvuti käivitust pannakse ikka mingi programm tööle ja sellel ei ole ju absoluutselt vahet, kas teed seda metrost, desktopilt või siis Taskbarist.
Mitte ei saa sellest probleemist aru. Mis seal vahet on, kas tuleb kõigepealt desktop või siis Metro. Üldjuhul peale arvuti käivitust pannakse ikka mingi programm tööle ja sellel ei ole ju absoluutselt vahet, kas teed seda metrost, desktopilt või siis Taskbarist.
Windows 8 lõppversioon blokeerib Metro töölauast möödaviigu
Ei saa uudisest aru, sama lihtne kui varem, või pole build 9200 see millest kisa töstetakse, ise kasutan pisikest abiprogrammi nimega classic shell ja peale parooli sisestust hüppab koheselt tavaline töölaud ette. Praktiliselt ei külastagi seda nii-nimetatud "Metro" nimelist kohta. _________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W
Jah, häkkides saab pea kõike teha, aga mitu tädi Maalit seda teha oskavad?
Tädi Maali jaoks on järelikult Microsoft Office või suvalise muu lisa programmi kasutamine, mida Windowsisse vaikimisi paigaldatud pole, häkkimine. _________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W
Paistab nii nagu kunagi win xp-ga. Teadlikum rahvas ei kiirust windows 7-lt kaheksale üle kolima.
Väike jutt ka mida windows 8 plaanis ja plaanib
Link _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
Paistab nii nagu kunagi win xp-ga. Teadlikum rahvas ei kiirust windows 7-lt kaheksale üle kolima.
Mina ei kiirusta W8 peale kolima. Proovisin W8 ära ja ei meeldi, seega ostsin oma teisele masinale W7-me. Ilmselt minust W8 kasutajat ei saa. _________________ Küsige mida tahate, me vastame mida tahame.
Ise ka järele provind mingit betat ja suht kiirelt väsitas hiirega mööda 17 dollist monitori närvihaigelt poleerimine ära. _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
Hea šanss alternatiivsetele OS-idele oma kasutajaskonna laiendamiseks. Peale Vistat on Microsoft hakanud allamäge veerema ja ja Win8 annab sinna ainult hoogu juurde.
Hea šanss alternatiivsetele OS-idele oma kasutajaskonna laiendamiseks. Peale Vistat on Microsoft hakanud allamäge veerema ja ja Win8 annab sinna ainult hoogu juurde.
Noh kas just allamäge. Vista oli käkk, aga W7 on täitsa asjalik. _________________ Küsige mida tahate, me vastame mida tahame.
Ei tea, kas see töötab, kus tuli lihtsalt mingi "s" tähega algav sõna system32's ümbernimetada ja ei viska metrot ette.
Ma olen kuulnud, et selles RTM's on taskbar eemaldatud, kuna paljud õppisid seda eemaldama ja ei saadud küllalt testi tulemusi vms.
Et lõppversioonis pidi olema see siiski valikuline.
win putub tuleb oodata rahus ülejärgmist versioooni : 95 oli suht ok, 98 oli käkk, 98se enamvähem, Win ME oli täiesti saast jne
aga igaasuguste lollakate desktop lahenduste pealesurumine on jama - enamjaoplt ei toimi alguses korralikult ja muudavad süsteemi kasutuskõlbmatuks. Jääb loota, et 8'l saab seee valikuline olema - kohe alguses süsteemi hackida ka ei viitsi ju.
Eks aeg näitab _________________ Asju saab kah teisiti teha!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.