Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Tarkvara ja arvutimängud »  Windows 8 lõppversioon blokeerib Metro töölauast möödaviigu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
madest
Kreisi kasutaja
madest

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.08.2012 13:44:48 vasta tsitaadiga

küll keegi ära häkib või siis ei koli hiire kasutaja kunagi win8 peale
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mannatera
Kreisi kasutaja
mannatera

sõnum 13.08.2012 15:31:25 vasta tsitaadiga

pkwild618 kirjutas:
Liigsed toimingud on liiast.

Ja liigne toiming tekib millest täpsemalt?
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 19
tagasi üles
sirius4k
HV veteran
sirius4k

sõnum 13.08.2012 16:13:13 vasta tsitaadiga

Klaviatuuri ja hiirega kasutaja, Windows 8 peal. Olen harjunud, mulle meeldib.
Kui inimene ei ole nõus õppima ja põhimõtte pärast tõrgub, siis pole midagi teha icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 55
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 13.08.2012 16:21:16 vasta tsitaadiga

Eks Windows 8-ga tuleb kaasa programmeerimisõpik, pealkirjaga "Kuidas vabaneda Metro UI-st". icon_cool.gif

Mõtiskluse idee pärineb Windows 95 tuleku ajast, kus olid olemas trükised, kus lahti kirjutati Windows 3.1 ja Windows 95 omavahelisi erinevusi.
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
sirius4k
HV veteran
sirius4k

sõnum 13.08.2012 17:05:27 vasta tsitaadiga

Vaadates, kui mugavad inimesed on, siis keegi ei viitsi seda ilmselt kirjutada/kokku panna ja ülejäänud ei viitsiks seda üles otsida ja lugeda icon_lol.gif
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 13.08.2012 18:30:43 vasta tsitaadiga

dohc-48v12, täitsa peetis on see windowsi store'i peale surumine.... kui nii saabki olema, siis ei oska küll seisukohta võtta. Linux?
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 13.08.2012 20:06:52 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:
dohc-48v12, täitsa peetis on see windowsi store'i peale surumine.... kui nii saabki olema, siis ei oska küll seisukohta võtta. Linux?
mismõttes pealesurumine?
metro rakenduste jaoks on hea mugav koht, kust neid hankida
täpselt nagu suur osa inimesi oma telefonidele ja tablettidele rakendusi hangivad - pole kuulnud, et keegi viriseks
nüüd PC puhul tundub vana googlefu kuidagi mugavam olema doh.gif

igasugu muid desktop rakendusi saab ka eraldi osta

ja see jutt, et win8'l tuleb mööda ekraani hiirega nühkida, siis ilmselgelt on hiir nühkimise peale seadistatud või siis mingi sitt hiir, mis ei libise
aga noh eks seda virisemist jätkub rohkemaks, kui kannatada jõuab thumbs_up.gif

Lotharius
rallisibul
Lotharius

sõnum 13.08.2012 21:31:54 vasta tsitaadiga

Ei tea, ise ka erilist vahet ei märka. Puutetundlikul seadmel kindlasti mugavam, aga ei ütleks, et tavaarvutil ka nüüd hullem või parem oleks, lihtsalt veidi teistmoodi ja alguses harjumatu nagu iga uus asi.
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 13.08.2012 21:59:14 vasta tsitaadiga

libe, probleem ei ole ju sellest, et on üks "market" vaid probleem on selles 30%, mida ms tahab endale saada..
Tegelt võiks huvipärast mõelda ka selle "nähtuse" laiemale mõjule - mitmed veebikeskonnad katoavad oma mõtte, kui kõik rakendused audenditakse poe vastu, siis saab kindlasti olema piiratud see hulk tarkvara, mis seal poes on jne.

Ma ei näe siin midagi head peale dumbuserite mugavusvõidu...

tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 13.08.2012 22:11:06 vasta tsitaadiga

Androidi ja Ubuntu peal on enamus softi läbi ühe kanali kättesaadav, mis ongi sigamugav. Oleks juba viimane aeg Windowsiga sama teed minna.
Peale installi vajalikule linnukesed ette ja OK ning soft tuleb peale, selle asemel, et hakata mööda veebi igaüht eraldi ringi otsima.

tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 13.08.2012 22:23:32 vasta tsitaadiga

See on kahe teraga mõõk.
Sortiment vs mugavus. Ma ei näe suletud süstemis endiselt midagi head.

Huvitav kuidas nt mängude modid hakkvad peale minema edaspidi, kui need omaette installeritega on nt - Stalker Complete mod kargab kohe pähe.
Ms saab need kraanid ikka nii kinni keerata, et tule taevas appi ja noh, tarkvara hinnad lähevad ju üles, kui "keegi" 30% võtab endale. Ei tea kas jooksma hakkavad siis ainud audentitud .exe failid - wee icon_sad.gif

Igast fanbased aretused on kõik kohe suure probleemi ees, kuidas ennast publishida. Thanks Ms...

Mingi väike lootus on, et kui see uus pood suudab "volüümi pakkuda", siis ehk selle arvelt saavad tootjad odavamalt pakkuda....

tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 13.08.2012 22:24:59 vasta tsitaadiga

No saaks kasvõi ametliku ja modimata/tuunimata kraami ühest kohast oleks juba super. Muidugi kui MS kavatseb hakata arendajatelt kõva pappi küsima softi ülespaneku eest, siis on jamasti.
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 13.08.2012 22:52:07 vasta tsitaadiga

Ega see pood ei ole ju mingi heatgevus kasutaja mugavus projekt - come on! Nii naiivne ei saa ka olla icon_smile.gif
See on ikka korralik anaalseks neile devidele, kel täna ei ole probleemi oma tarkvara müügiga.
Paljud muidugi müüvad üles ja saavad volüümi tõttu hinnas alla tulla, aga paljud peavad otsa laduma.
Eriti valus on see mängutööstusele - steam - kes täna on töötava platvormi otsas ning nüüd kui MS neilte ära teeb, siis lähevad seal kõik mängud kohe 30% kallimaks ... ja MS ei anna MITTE MIDAGI neile juurde; lihtsalt võtab.

Hmm, alternatiivselt saab sellest lihtsalt uus steam ja steamiga on jokk.

tagasi üles
AJ
HV Guru
AJ

sõnum 13.08.2012 23:38:09 vasta tsitaadiga

sirius4k kirjutas:

Kui inimene ei ole nõus õppima ja põhimõtte pärast tõrgub, siis pole midagi teha icon_biggrin.gif

Õppimine ei puutu asjasse, 2000 pealt XP-le ja XP pealt W7 peale kolimine läks mul väga lihtsalt. Samas miks ma peaksin ostma mingi toote ja kasutama seda kui see mulle ei meeldi. icon_wink.gif

Tolknaz
HV kasutaja

sõnum 13.08.2012 23:39:56 vasta tsitaadiga

Ma arvan, et mängutööstus laseb selle idee (kõik soft raua poolt piiratud ühe poega, millesse pääsemiseks tuleb Microsoftile plekkida) väga kiirelt põhja. Kõikjal, kus selline mudel toimib (Apple, Android, konsoolid), omab platvormi omanik tugevat kontrolli riistvara üle. Microsoftil seda PC üle ei ole ja ei saa ka kunagi olema.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 14.08.2012 00:08:49 vasta tsitaadiga

kurat te räägite asjast, mida pole juhtumas thumbs_up.gif
mingi jube paanika, krt tahaks kohe sitasti öelda

SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 14.08.2012 00:34:12 vasta tsitaadiga

Tolknaz kirjutas:
Ma arvan, et mängutööstus laseb selle idee (kõik soft raua poolt piiratud ühe poega, millesse pääsemiseks tuleb Microsoftile plekkida) väga kiirelt põhja. Kõikjal, kus selline mudel toimib (Apple, Android, konsoolid), omab platvormi omanik tugevat kontrolli riistvara üle. Microsoftil seda PC üle ei ole ja ei saa ka kunagi olema.

Unutasid Linuxi distrod, kuid neil pole mingit kontrolli raua üle.

tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 14.08.2012 01:06:36 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:
libe, probleem ei ole ju sellest, et on üks "market" vaid probleem on selles 30%, mida ms tahab endale saada..
Tegelt võiks huvipärast mõelda ka selle "nähtuse" laiemale mõjule - mitmed veebikeskonnad katoavad oma mõtte, kui kõik rakendused audenditakse poe vastu, siis saab kindlasti olema piiratud see hulk tarkvara, mis seal poes on jne.

Ma ei näe siin midagi head peale dumbuserite mugavusvõidu...
Ja Google ei võta 30% endale Google Play's?
tsitaat:
Transaction Fees

For applications that you choose to sell in Google Play, the transaction fee is equivalent to 30% of the application price. You receive 70% of the payment and the remaining 30% goes to the distribution partner and operating fees.
Oled sa üldse rakenduse publitseerimise kohta uurinud täpsemalt Google Play's?
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
sirius4k
HV veteran
sirius4k

sõnum 14.08.2012 07:45:34 vasta tsitaadiga

AJ kirjutas:
sirius4k kirjutas:

Õppimine ei puutu asjasse, 2000 pealt XP-le ja XP pealt W7 peale kolimine läks mul väga lihtsalt. Samas miks ma peaksin ostma mingi toote ja kasutama seda kui see mulle ei meeldi. icon_wink.gif

No aga meeldimine, või mitte meeldimine olenebki sellest, kuidas sa suudad kohaneda uue asjaga. Kui sa ei viitsi endale selgeks teha uut süsteemi, siis on see kaalukauss väga kerge langema mitte meeldimise poole.

Mugavusel ja harjumusel on ikka räme jõud ja see meid põhja veabki icon_razz1.gif
tagasi üles
DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 14.08.2012 11:04:13 vasta tsitaadiga

Alguses olin W7 suhtes samamoodi skeptiline ja ei näinud seal midagi XPst paremat. Kuid nüüd näen ja fännan.
XP käras ~7 aastat. Usun, ert W7-ga saab sama olema. Nii et 5a pärast näeb kas lähen W8 peale üle.
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 14.08.2012 11:06:24 vasta tsitaadiga

DVDRW, 5 aasta pärast on juba uus Windows olemas.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
Tolknaz
HV kasutaja

sõnum 14.08.2012 12:31:12 vasta tsitaadiga

SKG kirjutas:
Tolknaz kirjutas:

Ei unustanud. Os-i sisse ehitatud package manager, mis istub repository otsas ja suletud, ning OS-i tootja range kontrolli all olev App store on kardinaalselt erinevad asjad.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 14.08.2012 12:43:51 vasta tsitaadiga

Tolknaz kirjutas:
SKG kirjutas:
Tolknaz kirjutas:

Ei unustanud. Os-i sisse ehitatud package manager, mis istub repository otsas ja suletud, ning OS-i tootja range kontrolli all olev App store on kardinaalselt erinevad asjad.

Keegi ei keela sul sinna oma reposid lisada.

tagasi üles
margus1000
Lõuapoolik
Lõuapoolik
margus1000

sõnum 14.08.2012 14:53:30 vasta tsitaadiga

rocki kirjutas:
win putub tuleb oodata rahus ülejärgmist versioooni : 95 oli suht ok, 98 oli käkk, 98se enamvähem, Win ME oli täiesti saast jne
aga igaasuguste lollakate desktop lahenduste pealesurumine on jama - enamjaoplt ei toimi alguses korralikult ja muudavad süsteemi kasutuskõlbmatuks. Jääb loota, et 8'l saab seee valikuline olema - kohe alguses süsteemi hackida ka ei viitsi ju.
Eks aeg näitab

Win ME oli just hea kiire installiga. Kord nädalas lasid 30 minutiga puhta masina üles ja töötas selle järgmise nädala nagu kulda icon_smile.gif

AJ
HV Guru
AJ

sõnum 14.08.2012 21:54:47 vasta tsitaadiga

sirius4k kirjutas:
AJ kirjutas:
sirius4k kirjutas:

No aga meeldimine, või mitte meeldimine olenebki sellest, kuidas sa suudad kohaneda uue asjaga. Kui sa ei viitsi endale selgeks teha uut süsteemi, siis on see kaalukauss väga kerge langema mitte meeldimise poole.

Mugavusel ja harjumusel on ikka räme jõud ja see meid põhja veabki icon_razz1.gif

Noh kui sulle meeldib kohaneda uute ebamugavate asjadega, siis võid osta endale ka 2 numbrit väiksemad kingad. Milleks kasutada mugavaid ja harjumuspäraseid asju, see meid põhja veabgi. icon_wink.gif icon_lol.gif

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Tarkvara ja arvutimängud »  Windows 8 lõppversioon blokeerib Metro töölauast möödaviigu mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.