praegune kellaaeg 17.06.2025 04:37:18
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tavka007
HV kasutaja

|
27.07.2012 23:00:45
Peale videokaardi draiverite update-i HD videod lagivad |
|
|
Tere, kas te oskate öelda, milles võib viga olla, kui peale videokaardi draiverite uuendamist enam HD videod arvutis ei mängi. Paras pildiraamatu vaatamine. Enne kõik töötasid ilusti. Protsessoriks on i5 ning videokaardiks on Inteli HD videokaart. Op süsteemiks on Windows 7. Praegu olen katsetanud nii VLC kui ka windows media playeriga ning mõlemad lagivad. Ei teagi, mis neid selliseks muuta võis. Draiverid installisin arvutiga kaasasolevalt plaadilt. Algselt jäi mingi draiver installimata ning videokaardi võimsust ei saanud muuta. Peale videokaardi softi installimist panind videokaardi high perfomance-i peale kuid ikka ei tööta videod korralikult.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 100 loe/lisa |
   |
1 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
tavka007
HV kasutaja

|
31.07.2012 19:32:57
|
|
|
Inteli lehelt draivereid tõmmates ütleb, et need ei sobi minu arvutiga. Ütleb, et tõmba delli lehelt. Kui lähen Delli lehele ja lasen arvutil ise kontrollida oma service tag-i, siis ütleb, et mul on NVidia videokaart ja pakub selle draiverit. Mul on aga inteli HD videokaart. Kui pakkuda variant, et laeks alla minu arvutile vajalikud draiverid, siis poole installi peal ütleb, et mu arvutil pole vajalikku riistvara, mis on ka õige.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
01.08.2012 09:44:05
|
|
|
delli lehelt saab asju kätte ka arvuti mudeli järgi otsides ilma service tagta, kui tead mida tahad, siis sedasi võid saada parema tulemuse
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|