Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Peale videokaardi draiverite update-i HD videod lagivad märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
tavka007
HV kasutaja
tavka007

sõnum 27.07.2012 23:00:45 Peale videokaardi draiverite update-i HD videod lagivad vasta tsitaadiga

Tere, kas te oskate öelda, milles võib viga olla, kui peale videokaardi draiverite uuendamist enam HD videod arvutis ei mängi. Paras pildiraamatu vaatamine. Enne kõik töötasid ilusti. Protsessoriks on i5 ning videokaardiks on Inteli HD videokaart. Op süsteemiks on Windows 7. Praegu olen katsetanud nii VLC kui ka windows media playeriga ning mõlemad lagivad. Ei teagi, mis neid selliseks muuta võis. Draiverid installisin arvutiga kaasasolevalt plaadilt. Algselt jäi mingi draiver installimata ning videokaardi võimsust ei saanud muuta. Peale videokaardi softi installimist panind videokaardi high perfomance-i peale kuid ikka ei tööta videod korralikult.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
1dumbpcuser
HV Guru

sõnum 28.07.2012 00:52:40 vasta tsitaadiga

Tiri Inteli lehelt uusimad - link
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
tavka007
HV kasutaja
tavka007

sõnum 31.07.2012 19:32:57 vasta tsitaadiga

Inteli lehelt draivereid tõmmates ütleb, et need ei sobi minu arvutiga. Ütleb, et tõmba delli lehelt. Kui lähen Delli lehele ja lasen arvutil ise kontrollida oma service tag-i, siis ütleb, et mul on NVidia videokaart ja pakub selle draiverit. Mul on aga inteli HD videokaart. Kui pakkuda variant, et laeks alla minu arvutile vajalikud draiverid, siis poole installi peal ütleb, et mu arvutil pole vajalikku riistvara, mis on ka õige.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Mnator
HV Guru

sõnum 01.08.2012 09:44:05 vasta tsitaadiga

delli lehelt saab asju kätte ka arvuti mudeli järgi otsides ilma service tagta, kui tead mida tahad, siis sedasi võid saada parema tulemuse
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Peale videokaardi draiverite update-i HD videod lagivad
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.