praegune kellaaeg 22.06.2025 13:48:53
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Kaun
HV kasutaja

|
29.04.2012 10:42:40
Imelik viga, kas asi on monitoris või video kaardis. |
|
|
Mul on ise kokku pandud laua arvuti (mängimiseks enamasti), mis on üle aasta töötanud korralikult. Nüüd aga on tekkinud imelik probleem, millele ma ise ei suuda vastust leida.
Kui ma masina tööle panen, siis monitor ei võta pilti ette. Samas monitor saab aru et tal on arvuti taga, sest ta muidu näitaks, et DVI disconnected või midagi sarnast ekraanil.
Lahendus, mis vahel töötab, on see, et ma tõmban monitorilt DVI juhtme ära, ootan mingi minut aega ja siis panen tagasi. 99% juhul tuleb siis ka pilt ette.
Peale seda töötab arvuti korralikult ja mingeid probleeme ei ole.
Videokaartidega on mul enamasti ikka selline kogemus, et kui midagi katki, siis ei ole pilti või on igast imelikud asjad pildi asemel.
Olen monitori teise arvuti taha pannud aga seal on ta korralikult pilti näidanud.
Keegi oskab äkki suunata, mida testida ? enda mõistus peale ei hakka enam (kuigi on juba ITga kogemust 10+ aastat, millest 4 tööalaselt, mitte küll raudvara vallas).
Muidu ise pakuks monitor hetkel aga tahaks kindel olla
Video: Ati 6970 HD
Monitor: Samsung SyncMaster 226bw
_________________ PC: Planetside 2, Warframe
xbox tag: Plat0nius |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Prayer
HV veteran

|
29.04.2012 11:35:07
|
|
|
Kas monitor läheb ootereziimi või jääb aktiivseks?
Mul tahab monitor vahest restarti saada - lülitan arvuti ja monitori sisse aga monitor läheb peale mõnda sekundit ootereziimi ühtegi teadet kuvamata - monitori toitejuhe korraks tagant ära ja kõik on korras jälle.
Viimasel ajal on seda harva juhtunud, tegelikult on viimasest korrast vist juba üle aasta möödas, aga varem juhtus seda üsna tihti. Esimesed korrad sai arvuti lahti kistud ja kõvasti kukalt kratsitud, enne kui matsu ära jagasin. Probleem on ehk toitevõrgu kvaliteedis ja mõned seadmed on tundlikumad selle suhtes või siis on monitori toiteahel kehva!?
|
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
199 |
|
tagasi üles |
|
 |
matih22
HV veteran

|
29.04.2012 11:48:51
|
|
|
Video võib ka otsasid hakata andma. Vaata kaart kriitilise pilguga üle, ehk näed punnis kondekaid.
|
|
Kommentaarid: 229 loe/lisa |
   |
196 |
|
tagasi üles |
|
 |
aks
HV veteran

|
29.04.2012 11:51:00
|
|
|
Mul sama molu mis käitus samamoodi.
Käis remondis kus vahetati toiteahelas mingid jupid ja jälle korras.
|
|
Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
119 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kaun
HV kasutaja

|
29.04.2012 12:25:43
|
|
|
Videokaardi vaatasin kriitilse pilguga üle ja kõik kondekad on korras ja muid anomaaliaid ka ei märganud. Vent oli ka korras, ei olnud tolmu täis.
aks, tänud info eest, kuna mul on see monitor vist juba 3-4 aastat olnud, siis võib täiesti olla sama viga mis sul.
_________________ PC: Planetside 2, Warframe
xbox tag: Plat0nius |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 356 loe/lisa |
   |
282 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|