Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
-vodafone-
HV Guru

|
31.10.2012 00:56:50
|
|
|
Loodan, et teemaalgataja ei pahanda kui ühe enda mure seoses Prestashopiga siia panen.
Nimelt suutsin ära muuta admin liidese alt kuskilt ühe välja, mis vaikimisi oli "/" . Panin sinna enda veebi aadressi- mõtlesin et see on SEO´ga seotud. Aga enam kodukal poodi ära ei kuva. Saan nüüd aru, et see oli vist Default asukoht kus pood katalogi puus asub? Kuidas ja kust ma selle tagasi muuta saan? Kuna admin liidesele ega poele enam ligi ei saa siis eeldan, et läbi FTP kuidagi kuskilt failist saaks selle tagasi muuta.
Oskab keegi aidata?
|
|
Kommentaarid: 244 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
3 :: |
216 |
|
tagasi üles |
|
 |
adept+
HV vaatleja
|
24.11.2012 02:43:03
|
|
|
Ei pahanda, siia foorumisse võibolla olekski PrestaShopi rubriiki vaja nagu WP ja Joomlal on.
FTP failidest sa muuta ei saa - kõike mida adminnis muuta võimalik on, hoitakse andmebaasis. Kuna me ei tea mis AB tabelis seda hoitakse, siis ma teeks niimoodi, et ekspordiks andmebaasi sql failina oma arvutise, avaks Notepadi programmiga ja Edit->Find otsiks selle veebi aadressi üles. Siis näed kus tabelis andmebaasis hoitakse ja saad andmebaasis õiges kohas tagasi muuta. (Ilmselt saab otsida ka otse andmebaasi seest aga peast ei oska öelda kuidas)
Üldiselt soovitaks teha oma kodulehe failidest ja andmebaasist regulaarselt koopiaid oma arvutisse, et kui midagi nihu läheb ja parandada ei oska siis on võimalik kõik taastada.
-vodafone- kirjutas: |
Loodan, et teemaalgataja ei pahanda kui ühe enda mure seoses Prestashopiga siia panen.
Nimelt suutsin ära muuta admin liidese alt kuskilt ühe välja, mis vaikimisi oli "/" . Panin sinna enda veebi aadressi- mõtlesin et see on SEO´ga seotud. Aga enam kodukal poodi ära ei kuva. Saan nüüd aru, et see oli vist Default asukoht kus pood katalogi puus asub? Kuidas ja kust ma selle tagasi muuta saan? Kuna admin liidesele ega poele enam ligi ei saa siis eeldan, et läbi FTP kuidagi kuskilt failist saaks selle tagasi muuta.
Oskab keegi aidata? |
|
|
tagasi üles |
|
 |
Spott
HV Guru

|
24.11.2012 19:16:57
|
|
|
configuration peaks selle tabeli nimi olema, kus see info sees on.
Ja seda võid vabalt otse phpMyAdminis muuta
_________________ Kingitused internetist - NetiKink - tellige endale näiteks HV avatariga ja kasutajanimega tass, t-särk või mõni muu huvitav kingitus sünnipäevaks või muuks tähtpäevaks. |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
6 :: |
0 :: |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
adept+
HV vaatleja
|
30.11.2012 00:07:35
Prestashopi artiklite aadressid peale uue keele lisamist |
|
|
Mul on praegu artiklite tekstide sees võetud aadressirealt lingid mis on juba seo poolt ringi kirjutatud kujul: www.leht.ee/asi.
Nüüd on aga vaja PS pood teha kahekeelseks, juurde inglise keelt. Paraku teise keele aktiveerimine paneb url reale vahele et - seega ei hakka ilmselt ükski eesti keelne link enam peale inglise keele aktiveerimist tööle. Mis teha?
Probleem on ka siis kui vaja mõni menüüpunkti nimi muuta - ka siis ei hakka enam tekstisisesd urlid tööle
Äkki saab kuidagi kasutada Prestashopi süsteemisiseseid linke - nt Joomlal on võimlik läbi tekstieditori saada ilma seo ümberkirjutamata url ja isegi peale menüüpunktide nimede muutmist leiab ikka õige artikli üles.
Kas Prestashopil on ka sellist paindlikku lahendust?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Spott
HV Guru

|
|
   |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
adept+
HV vaatleja
|
02.12.2012 12:46:28
|
|
|
Aga kas nn "süsteemisiseseid" urle pole võimalik tekstides kasutada - juhuks kui vaja menüüpunkti nime sõnastust muuta, siis leiab ikka sama artikli üles?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Spott
HV Guru

|
06.12.2012 14:15:43
|
|
|
sa mõtled ilma URL-i ülekirjutamiseta saadud aadressi? Saad ikka kasutada. Need jäävad ka tööle igal juhul.
_________________ Kingitused internetist - NetiKink - tellige endale näiteks HV avatariga ja kasutajanimega tass, t-särk või mõni muu huvitav kingitus sünnipäevaks või muuks tähtpäevaks. |
|
   |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
adept+
HV vaatleja
|
07.12.2012 22:23:09
|
|
|
kuskohast ma need kätte saan? Prestashopi tekstieditor ei anna
(võrdluseks - joomla jce tekstieditori kasutades saab linki tehes/artiklit valides kätte ilma URL-i ülekirjutamiseta aadress)
Kuidas PS need kätte saab?
Spott kirjutas: |
sa mõtled ilma URL-i ülekirjutamiseta saadud aadressi? Saad ikka kasutada. Need jäävad ka tööle igal juhul. |
|
|
tagasi üles |
|
 |
dud66
HV veteran

|
28.02.2013 21:08:33
|
|
|
matis kirjutas: |
Arvan, et viga nüüdseks leitud, kui ma võrdlen PrestaShopi tellimuse kinnituse meilitemplatesid inglise ning eesti keeles, siis ma leian järgmised erinevused (vaata a tagi href atribuuti):
fail ~/mails/en/order_conf.html, rida 106 (inglise keel):
<td align="left">You can review your order and download your invoice from the <a style="color: #db3484; font-weight: bold; text-decoration: none;" href="{shop_url}?controller=history">"Order history"</a>
|
fail ~/mails/en/order_conf.html, rida 106 (eesti keel):
<td align="left">Võite oma tellimust vaadata ja arve (arve genereeritakse peale makse laekumist) alla laadida poe <a style="color: #db3484; font-weight: bold; text-decoration: none;" href="{shop_url}history.php">"Minu tellimused"</a>
|
Seega on viga meili templates, kui peaksid inglise keele peale vahetama, siis peaks see viga ära kaduma. |
Antud viga on ka praegusel eestikeelsel versioonil ning mitte ainult order_conf vaid ka mitmel teisel meilitempliidil (vaiketempliit)
Otsi ja asenda:
<a style="color: #383838; font-weight: bold; text-decoration: none;" href="{shop_url}history.php">"Minu tellimused"</a> sekstioonist, valides <a style="color: #383838; font-weight: bold; text-decoration: none;" href="{shop_url}my-account.php">"Minu konto"</a> meie kodulehelt. Külalisena ostes saate selle info <a style="color: #383838; font-weight: bold; text-decoration: none;" href="{shop_url}guest-tracking.php">Tellimuste jälgimise lehelt</a> kätte.</td> |
Sellega:
<a style="color: #383838; font-weight: bold; text-decoration: none;" href="{history_url}">"Minu tellimused"</a> sekstioonist, valides <a style="color: #383838; font-weight: bold; text-decoration: none;" href="{my_account_url}">"Minu konto"</a> meie kodulehelt. Külalisena ostes saate selle info <a style="color: #383838; font-weight: bold; text-decoration: none;" href="{guest_tracking_url}">Tellimuste jälgimise lehelt</a> kätte.</td> |
NB! Minu koodis värvid muudetud
_________________ Kommenteerige kasutajaid, siis teavad teised ka mida oodata! |
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
1 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|