Ise lugesin praegu Mass Effect Revelation läbi. Soovitan soojalt, kes tunneb huvi kuidas Sarenist sellise jobu sai Mass Effect 1´te.
Audiobook on ka saadaval, internet is your friend
ME ei olnud ka omal ajal mingi graafiline ime. Piisavalt hea, et silmast verd jooksma ei hakkaks.
Ise olen lugenud ainult seda esimest novelli - revelationit. Ebook tundub küll hea mõte, pole aega leidnud lugemiseks. Homme kuulan tööl _________________ 🕊 Kuruppo ぽ 🕊
https://www.last.fm/user/Ingvaarr
Kristocfc, sul graafika ju igalt poolt täiega maha keeratud, sellepärast näebki selline välja. Max graafikaga on nii hea küll juba, et pole põhjust nuriseda.
Revelationist saad teada, et saren on tropp, mitte seda, miks selliseks hakkas.
Kristocfc, sul graafika ju igalt poolt täiega maha keeratud, sellepärast näebki selline välja. Max graafikaga on nii hea küll juba, et pole põhjust nuriseda.
Revelationist saad teada, et saren on tropp, mitte seda, miks selliseks hakkas.
kas mingit high reso tweaki ei ole sellele asjale? et tekstuurid jms üle tehtud?
Aga mäng on isegi praegu suhteliselt talutav.... mõttes on isegi teine kord läbi teha, kuna praeguse chariga peale püstoli mingit muud relva polegi kasutanud, lisaks on light armor väga lahja.
Esimeses ME-s ei olnud ju Normandyl VI-d peal ? Samas kui DLC-d pelada, siis seal X57 intros räägib Normandy VI, et asteroid on põrkab varsti Terra Novaga
Väike "apsakas" dlcga tehtud _________________ 🕊 Kuruppo ぽ 🕊
https://www.last.fm/user/Ingvaarr
Esimeses ME-s ei olnud ju Normandyl VI-d peal ? Samas kui DLC-d pelada, siis seal X57 intros räägib Normandy VI, et asteroid on põrkab varsti Terra Novaga
Väike "apsakas" dlcga tehtud
See kaadritagune hääl võis misiganes olla. Meeskonnaliige vms. Kuigi jah minu esimene mõte oli kah VI. BDtS tegin juba enne ME2 läbi, seega ei tekkinudki seost EDI-ga.
Hea mäng on(Üli pirtsakas ja valiv olen). Ei teagi miks pole seda ennem avastanud. KOhati on Puhas DA-i fiiling, kuid pilt on lihtsalt veidi teine. _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
E. Tundub et antud lingid tollel lehel ei tööta enam.
Sel juhul tõmba sealt lehelt DLC ning installi. Kui CD keyd küsib, klõpsi see sisse: BK2S-T7K7-NRZ3-NUK5-W7YL
See peaks olema "universaalne" cd-key.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.