praegune kellaaeg 20.06.2025 08:05:22
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tavka007
HV kasutaja

|
19.02.2012 21:57:12
Adminn või mitte? |
|
|
Tere,
Kas on arvuti turvalisuse ja viiruste koha pealt vahet ka, et kas ma olen Windowsi sisse logitud administraatori õigustega kasutajaga või ilma? Kuna olen arvuti ainuke kasutaja, siis praegu olen sisse logitud adminni kasutajaga. Samas olen kuulnud, et alati tasub teha tavaline kasutaja ja adminnkasutajasse minna ainult siis, kui midagi muuta vaja on. Mis on peamised vahed adminn kasutaja ja tavalise, parooliga kaitstud kasutaja vaatevinklist? Muudatusi saab ju mõlemaga arvutisse teha. Kui nüüd mingi viirus arvutisse tuleks, siis ta ju mõjutab tervet arvutit või on kasutajad mingit moodi eraldatud ka?
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
19.02.2012 22:38:47
|
|
|
Kui sul Admini kasutajal parool peal on ja nn teine kasutaja ei saa programme installida, siis see on päris hea kooslus viiruste vastu. Ikka aitab, ja mitte vähe (olenevalt viirusest). Seega soovitan piiratud õigustega kasutaja teha ja seda kasutada.
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
tavka007
HV kasutaja

|
20.02.2012 10:48:15
|
|
|
Tegin Windows 7-s tavalise standard useri- mille windows ise välja pakub, kui soov uut kasutajat teha. Kuidas ma saan muuta, et ma saaksin kasutada kõike neid faile ja tarkvara, mida saan administraatori kasutaja all kasutada? Ainuke vahe adminni ja tavalisel kasutajal võiks olla see, et kui tahan midagi installida või teha midagi, mis vajaks adminni õigusi, siis pean parooli sisestama. Kõik muu vüiks jääda samaks. Praegusel juhul on kasutaja päris tühi ja Manage accounts alt ei leidnud ka kohta, kust saaks õigusi muuta.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
tavka007
HV kasutaja

|
20.02.2012 16:57:27
|
|
|
Aga kuidas ma saan muuta, millele tavaline kasutaja ligi pääseb ja millele mitte? Ei leia seda alajaotist kuidagi ülesse.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|