praegune kellaaeg 23.06.2025 00:07:50
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
hahalolest
HV kasutaja

|
13.02.2012 19:50:03
Samsung Syncmaster 920n probleem |
|
|
Viimasel ajal tekkis täiesti suvaliselt monitoriga probleem. Arvuti käivitamisel viskab 1 sekund pildi ette ja siis jääb mustaks.
Kui peale seda uuesti vajutada power nupp sisse välja (monitori oma) siis on jällegi 1 sekund pilt, siis käib mingi klõks ja siis jälle läheb pilt mustaks, aga mitte täiesti mustaks. Näiteks HV foorumis scrollimist oli väga häguselt näha.
Siiani olen kasutanud lahenduseks nn "soojendamismeetodit". Peale seda kui monitor on rahulikult 10 minutit musta ekraaniga sees olnud, vajutan jälle off/on ja siis läheb edukalt tööle ja töötab ka ülejäänud päeva. Kuna hetkel olen Dual-Screeni peal ja see on mul teisejärguline monitor pole just probleem tohutu, aga kas keegi teab kuidas seda korda teha?
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
13.02.2012 19:58:14
|
|
|
Sikuta korpus lahti ja vaheta katkised kondensaatorid ära. Neid näed silmaga ära, mis lõhki on.
Ning tee seda enne, kui valesti käituv toiteplokk omakorda kõrgepingeplokile väikse või suurema laksu ära paneb.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
1 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
hahalolest
HV kasutaja

|
13.02.2012 20:18:12
|
|
|
tahanteada, Proovin täna järgi ja annan teada mis sai.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|