Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Mark33
HV vaatleja
|
17.01.2012 21:11:25
Starmani Conax-mooduli probleem |
|
|
Sain headelt inimestelt Samsungi teleka, millel oli CI-pesaga mingi probleem eelmise omaniku sõnul, aga kuna garantiiaeg ei olnud veel läbi, siis tehti Simson OÜ-s see korda.
Enne seda oli Starmani tehnik käinud ja pannud Conax-mooduli, aga sellega näitas ainult digikanalitest ETV-d ja ülejäänud kanalite kohta ütles "šifreeritud signaal" (analoog-kanalid olid kõik olemas).
Ühesõnaga tehti telekas korda ja seal garantiihoolduses veel pandi testiks sisse STV moodul (seal hoolduses Starmani teenusepakkujana ei olnud) ja veendusin ka ise, et kõik on tõepoolest nüüd korras.
Tagasi kodus aga Starmani mooduliga ikka täpselt sama lugu s.t. näitab vaid digikanalitest ETV-d ja ülejäänud kanalite kohta ütleb "šifreeritud signaal".
Telekas leiab üles kõik digi ja analoogkanalid. Digikanaleid suurusjärgus 150 ja analoogkanaleid kuskil 70. Seejuures on näha ka kõigi kanalite digitaalne telekava, aga pilti ei näita peale ETV.
Helistasin korduvalt Starmani ja tehti mingi lähtestamine, aga abi sellest ei olnud.
Nüüd reedel peaks jälle Starmani tehnik tulema, aga olen juba pisut skeptiline selle edukuse suhtes?
Milles võiks olla probleem? Kas vigane moodul või kaart või veel midagi muud?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Miki-Hiir
HV veteran
|
17.01.2012 21:24:32
|
|
|
On Starmani kaablist kunagi digi-tv normaalselt tulnud?
Ma nagu mäletan, et kui ma Starmanist Conax mooduli sain, siis pidin eraldi Starmani helistama ja paluma midagi aktiveerida, muidu oli samuti ainult ETV olemas ja kõik teised kanalid šifreeritud. Samamoodi ka teise Conax lisamooduli puhul.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
sarvik
HV kasutaja

|
17.01.2012 23:07:26
|
|
|
Kas telekas üldse mooduli tuvastab? Mooduli menüüs peaks olema võimalik jooksva kuu tellimust vaadata.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mark33
HV vaatleja
|
18.01.2012 10:07:01
|
|
|
Tuvastab küll, sest kui ma selle välja tõmbasin, siis tuli ekraanile kiri CI-mooduli puudumise kohta (täpset sõnastust ei mäleta).
|
|
tagasi üles |
|
 |
madest
Kreisi kasutaja

|
18.01.2012 13:03:24
|
|
|
Täpselt sama probleem ... hetkel ei ole veel starmaniga kontakteerunud kuna äkki olen ise saamatu uue teleka käsitsemisel kui hetkel hakkab juba kahtlane tunduma.
Kui saad lahenduse räägi mulle ka
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Miki-Hiir
HV veteran
|
18.01.2012 13:29:15
|
|
|
Helistage Starmani ja laske aktiveerida
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
1 :: |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
madest
Kreisi kasutaja

|
19.01.2012 12:36:25
|
|
|
Miki-Hiir kirjutas: |
Helistage Starmani ja laske aktiveerida  |
Tegin eile ja ikka sama ~70 kanalit analoogis ... 20 raadiojaama ja 1 digi kanal (etv)
Huvitav ongi et mul on veel S pakett mis valemiga ma 70 kanalit näen ...
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
yxmees
Aeg Maha 2a
|
19.01.2012 12:46:08
|
|
|
Sellesse Conaxi moodulisse tuleb ju sisestada akiivne vaatajakaart (nt. zoom, STV jms.) ning moodul "hammustab" koodi lahti ning telekas hakkab pilti näitama.
|
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
madest
Kreisi kasutaja

|
30.01.2012 11:12:03
|
|
|
yxmees kirjutas: |
Sellesse Conaxi moodulisse tuleb ju sisestada akiivne vaatajakaart (nt. zoom, STV jms.) ning moodul "hammustab" koodi lahti ning telekas hakkab pilti näitama. |
Nii rumalad me siin foorumis vast ei ole :p. Ma näen selgelt telekast starmani kaardi infot jne ... aga kanaleid see lahti ikkagi ei tee.
edit:
Kas see probleem sai lahendatud ?
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|