Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Vostro V13 aku hääbub kiirelt märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
murka_
HV vaatleja

sõnum 06.01.2012 04:42:05 vasta tsitaadiga

Kahjuks enda dell vostro 1520 ei mõista, et mahtuvust oleks vaja suurendada ja isegi kui aku lasta -300% peale, ei uuendata kuluvust minu kasuks.
Üritan hetkel kohvipaksu ja tähtede seisu(tegelt charge/discharge rate ja pinge) järgi ennustada palju akus järgi on:
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ArgoA
HV veteran
ArgoA

sõnum 08.01.2012 23:23:57 vasta tsitaadiga

sell vostro aku vahetamine on väga lihtne, kui soov uue aku järele võid PS-i saata, vaatab, mis pakkuda saaks icon_razz.gif
madoc
HV kasutaja

sõnum 12.01.2012 19:00:03 vasta tsitaadiga

A2100 kirjutas:
Ma olen nüüd paar korda lasknud peaaegu päris tühjaks - 2% kanti, siis saba taha lükanud ja sajani laadinud ja arvuti nüüd enamasti koguaeg juhtme otsas olnud ja wear-level on langenud 60%-lt 50%-le icon_eek.gif Müsteerium, mis toimub?

Soovitan proovida tühjakslaadimisi ikka kuni 0%ni, sest mu kogemusel jäävad arvutid vahel 0-2% kandis tööle(ja seal ongi kalibreerimise viga).

Vanale toshibale ostsin kunagi ebayst uue odava aku ja see oli ikka 80% peal orig mahtuvusest pärast 2.5a ja sai enamvähem iga kuu sellist täielikku tühjakslaadimist.
Nüüd on juba ligi 4a akuga lenovo ja sel on orig 37Wh alles 27 ehk üle 70%. Lenovo enda power manager oskab ise (ja saab ka manuaalselt) aku kalibreerimist teha. Olen seda paar korda teinud ja alati on ca 1Wh tagasi saanud(558 cycles).
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Vostro V13 aku hääbub kiirelt mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.