Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
madfury
HV veteran

|
19.03.2012 10:43:31
|
|
|
renhoelder kirjutas: |
londiste kirjutas: |
ee, jooksmine on ctrl ja muu aktsioon on f?
dialoogide ui võiks nad põlema panna. sama jutt inventory ui kohta. craftimise omad ka. |
Oleksin pidanud selgitama, mängisin Xboxi puldiga, seal olid mõlemad "A" alla mäpitud, ma olin ka piisavalt laisk, et seda mitte muuta, muidu poleks ju siin saanud halada
Oli muidu stooris võimalus mingeid alternatiiv lahendusi ka saada või viisid nii jah kui ei vastused ühe tulemuseni. |
Tegu on Diablo stiilis hack n slashiga. Hargnevad questipuud ei ole selliste mängude tugevam külg. Paaris kohas sai valikuid teha küll (a la kas annan kogumiskarbist raha pätsanud tegelase üles või lasen tal rahus edasi opereerida, kas saadan põgeneja õige laevaga minema või saadan ta sõjakoldesse).
_________________ Avatar by Flacko |
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
renhoelder
HV veteran

|
19.03.2012 10:55:46
|
|
|
madfury kirjutas: |
renhoelder kirjutas: |
londiste kirjutas: |
ee, jooksmine on ctrl ja muu aktsioon on f?
dialoogide ui võiks nad põlema panna. sama jutt inventory ui kohta. craftimise omad ka. |
Oleksin pidanud selgitama, mängisin Xboxi puldiga, seal olid mõlemad "A" alla mäpitud, ma olin ka piisavalt laisk, et seda mitte muuta, muidu poleks ju siin saanud halada
Oli muidu stooris võimalus mingeid alternatiiv lahendusi ka saada või viisid nii jah kui ei vastused ühe tulemuseni. |
Tegu on Diablo stiilis hack n slashiga. Hargnevad questipuud ei ole selliste mängude tugevam külg. Paaris kohas sai valikuid teha küll (a la kas annan kogumiskarbist raha pätsanud tegelase üles või lasen tal rahus edasi opereerida, kas saadan põgeneja õige laevaga minema või saadan ta sõjakoldesse). |
Seda küll, ma mõtlesin pigem mingeid otsuseid mis story enda käiku ühes või teises muudavad.
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
19.03.2012 11:26:29
|
|
|
renhoelder, Seda ei ole täheldanud. Mass Effecti sarnast asja kindlasti ei ole Selle kohapealt teeb ME seeria kõikidele (action)RPGdele pika puuga ära.
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
renhoelder
HV veteran

|
19.03.2012 12:14:49
|
|
|
renhoelder, Seda ei ole täheldanud. Mass Effecti sarnast asja kindlasti ei ole Selle kohapealt teeb ME seeria kõikidele (action)RPGdele pika puuga ära. |
Seda ma arvasin. On kellelgi muidu plaanis DLC The Legend of Dead Kel ka soetada? EA enda sõnul peaks olema "a new massive questline as well as "more than 15% of additional land to traverse and explore ".
|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
19.03.2012 15:03:36
|
|
|
Ma võtan ära. Olen jätnud hetkel aktiivse mängimise katki, kuna läks liiga kergeks. Natuke toksin taske teha, main questi ei tee. Järgmine päts pidi raskusastet kohendama ja ka minule suht annoying questlogi bugi ära parandama. Hetkel lasen X3-e, hea ja raske mäng
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
19.03.2012 16:18:09
|
|
|
renhoelder, Seda ei ole täheldanud. Mass Effecti sarnast asja kindlasti ei ole Selle kohapealt teeb ME seeria kõikidele (action)RPGdele pika puuga ära. |
Mass Effect on suht samma auku sarnaste questidega ja enamus fetch questidega shooter mäng ja parimast action rpg'st jääb me'l kõvasti puudu. Vahelduvam ja hargnevam, sisukam kui see aga siiski. Juba sisu, originaalsus, detailsus ja põhjalikus on seal suht olematud. Halb ei ole aga grindimine on seal päris kõva. Eriti kui panna vastamisi originaal bioware loominguga mitte selle EA pasaga milleks bioware muutus peale ära ostmist ea poolt.
ME jääb päris mitmele action rpg mängule kõvasti alla. Üks üle hybe'itud ja üle reklaamitud toode mida söödetakse reklaamiga igale ühele sisse kuniks kõik saavad aru et asi on parim ja ägedam. Marketing @ its finest. Mainstream mäng nagu seegi aga natukene hoolikamalt tehtud.
Kingdoms'i on kõige kergem tõesti puldiga taguda. Ise tagusin PC taga Xbox360 pulduga. Parim ost mida teha saab ja ei pea vaevlema konsooli portide juurde kuuluva ajuvaba control süsteemiga. Sellised mängud sobivad nagunii puldiga paremini mängimiseks.
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
renhoelder
HV veteran

|
19.03.2012 16:31:58
|
|
|
angel kirjutas: |
Kingdoms'i on kõige kergem tõesti puldiga taguda. Ise tagusin PC taga Xbox360 pulduga. Parim ost mida teha saab ja ei pea vaevlema konsooli portide juurde kuuluva ajuvaba control süsteemiga. Sellised mängud sobivad nagunii puldiga paremini mängimiseks. |
True dat, sama on näiteks Arkham City/Asylumiga, ma ei kujuta ennast seda mängu klavi+hiire komboga mängimas.
Läheb küll teemast veidi mööda, aga kasutaja angel äkki soovitab mulle paar action rpg' d mida järgmisena võiks ette võtta.
|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
renhoelder
HV veteran

|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Miki-Hiir
HV veteran
|
22.05.2012 10:06:36
|
|
|
Mulle mäng meeldib - üle pika aja üks mäng mida ma viitsin mängida.
Hiir/klaver versus Xbox360 pult tuleb võitjana igal juhul Xbox360 pult välja, klaviatuuriga neid kombosid aretades lähevad sõrmed sõlme
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
1 :: |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ak_47
HV kasutaja

|
28.09.2012 15:20:25
|
|
|
Tegin mängu läbi ning kokkuvõtvalt arvan,et see on üpriski muhe üllitis. Keegi tõi kuskil võrdluse,et skyrim on graafiliselt parem,aga mängitavuse poolest peaks KOA: Reckoning üle olema. Silmale pilt, kõrvale heli, olid mõlemad nauditavad aspektid mängu juures. Questline kiskus kohati lineaarseks, kus pidid edasi-tagasi jooksma, et teatud ese või asi ära lahendada, aga selle elas üle. Jõudsin enne ülima kurjuse alistamist 111 questi ära teha (kokku miskit ~200?)...
Võtsin viimase lahingu ka linti, äkki kedagi huvitab
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
nardae
HV kasutaja
|
07.10.2012 23:32:03
|
|
|
peab nõustuma, vägagi korralik mäng on. Igati üle ootuste.
Crafting on natuke OP aga see selleks. lvl 15-20 vahel saab teha sellised asjad, mida mängu lõpuni kanda, st, midagi paremat ei leia.
Arvatavasti tehtud sellisena et võid ainult main storyt teha ja saad hakkama.. üle lvl 20 asju ei leidnud eriti küll, kui üldse.
Paar screeni ka siis stattidest jne
Spoiler 
Spoiler 
Spoiler 
_________________ Anar kaluva tielyanna! |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anisse
HV kasutaja
|
08.10.2012 23:28:03
|
|
|
Kas peale final bossi killi on game over või saab veel tagasi sidequeste tegema?
Kahju, et arendajad oma mmo-plaanidega võssa läksid. Siin vaid 1/5 maailmast lahti tehtud, single-playeris oleksivad võinud expansioneid vorpida, et kogu maailm lahti teha.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
nardae
HV kasutaja
|
09.10.2012 00:35:02
|
|
|
saab edasi avastada kui soovi on.
Isiklikult läksin linna ja lõin kõik rahva maha, sellest ka 1 mil bounty.
_________________ Anar kaluva tielyanna! |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
21.12.2012 20:31:48
|
|
|
Mäng + lisad, 8 euri.
link
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
thargun
Kreisi kasutaja

|
21.12.2012 20:38:12
|
|
|
Oi kurja, 8 euri eest on siin enam kui küll mängu, ise arvan et oli väga hea mäng, mõned väikesed vead siin ja seal, kahju et tootjaga nii läks, lisapakett ja mingi ala diablo laadne erinevad raskused ja ma mängiks teda siiamaani
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|