praegune kellaaeg 18.06.2025 01:31:03
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
serk
HV kasutaja
|
18.10.2011 21:44:01
|
|
|
Elus olen igasugust kraami näinud ning jah, kui ikka iga kasutaja peale tehaks eraldi connection baasi, siis polegi millegi üle rääkida. Ja isegi kui tehakse, siis vähegi optimiseeritud baas saab sellega samamoodi vabalt hakkama. Ei ole vaja mingeid über masinaid ja ma ei tea mida. Pigem on ikka asi kinni läbimõtlemata andmemudelis ja optimiseerimata päringutes. Harvematel juhutudel juba baasis endas.
Aga see kõik üldine möla, teadmata veebi sisu ja contenti mida pritsitakse, on raske tegelt midagi üldistada. Viimasel ajal olen näiteks kohanud väga palju veebi, kus reaalselt klient ei teegi ühtegi päringut andmebaasi ning kus kogu sisu publitseeritakse backoffisist juba puhtal HTMLi kujul veebiserverisse või siis väga vinged cachimised. Lahendused seinast seina.
Üldiselt ma olen arvamusel, et Teie kaliibriga mees tegi selle saja kasutaja kohapealt hetkel nalja
|
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
tagasi üles |
|
 |
käits
Kreisi kasutaja

|
22.11.2011 09:48:43
|
|
|
reaalne setup: 170-200 samaaegset kasutaja ühendust, tehakse päringuid vähemalt 4 erineva andmekogu pihta, serveeritakse kliendile kogutud andmetest ilus pilt, laetakse üles keskmiselt 20MB pilte, genereeritakse raporteid. DB ja app masin eraldatud, mõlemad quadcore ja 16GB mäluga, väike kettakast baaside jaoks. Et ägedam oleks on kõik komponendid dubleeritud Ja kõik masinad sisuliselt idlevad
Raua koormus oleneb ikkagi progejatest..
|
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
tagasi üles |
|
 |
käits
Kreisi kasutaja

|
22.11.2011 11:34:09
|
|
|
Ilma taustainfot omamata, ei tasu ka väga hoogsalt enda arvamust laiale publikule avaldada
Kas härra Luht kujutab ette, mida üks ravihaldustarkvara endas sisaldab?
Läheneb paraolümpiale vist jälle
|
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|