praegune kellaaeg 18.06.2025 15:43:09
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Magix
HV kasutaja

|
17.10.2011 16:42:32
Pilt läheb eest ära peale screensaverit |
|
|
Tere.
Ühesõnaga kui ma mingi aeg afk olen ja screen saver ette tuleb, siis hiirt liigutades (et pilt jälle ette tuleks) tuleb pilt ette paariks sekundiks, siis läheb arvutil kogu pilt jälle eest ära. Panen monitori nupust kinni ja teen lahti tagasi, tuleb pilt jälle ette. Paari sekundi pärast läheb pilt jälle eest ära. Nii umbes 5 korda, siis töötab kõik ideaalselt.
Kuni screensaver jälle peale tuleb.
See hakkas minu teada juhtuma täiesti suvalisel ajal, midagi erilist nagu muutnud ei ole arvutis. Riistvara on kindlasti kõik sama, hiljuti panin Windows 7 peale, aga peale seda töötas ka mõnda aega kõik normaalselt, kui õigesti mäletan.
Videokaart on Radon HD 4670, monitor on mingi Samsung SyncMaster 940NW (vähemalt nii palju on mu monitori peale kirjutatud ), Windows 7, 2 gb RAM, emaplaat on MSI GF615M-P33. Toide peaks olema mingi 550w, ei hakka praegu lahti kruvima, kui tõesti vaja on siis võin seda hiljem teha : D
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Goon
Kreisi kasutaja

|
23.10.2011 12:06:29
|
|
|
Ma arvan et videokaart hakkab prse minema ... Endal 4870x2 oli et kui uuemaid videokaarti draivereid peale lasid, siis kadus pilt ära ja tagasi ei tulnudki enne kui sa restardi tegid. Kõik teised süsteemid töötasid
Kui sul mõnel sõbral on äkki videokaarti katsetuseks anda siis võid ju proovida, siis tead kindlalt.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
olc
HV Guru

|
23.10.2011 12:26:14
|
|
|
Pigem tuleks teise monitoriga proovida
|
|
Kommentaarid: 137 loe/lisa |
   |
125 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magix
HV kasutaja

|
23.10.2011 14:12:32
|
|
|
Panin hoopis monitori teise arvuti külge, ikka sama jama - seega monitor katki.
Tänud anyway
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|