praegune kellaaeg 17.06.2025 22:51:22
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
centraaL
Kreisi kasutaja

|
16.10.2011 02:55:06
VGA - DVI adapter ja värskendussagedus |
|
|
Küsimus siis selline: Oman CRT molli, mis toetab maksimaalselt 160Hz, kuna Macil on Mini DisplayPort ja VGA ühenduse jaoks on vaja spetsiaalset VGA adapterit, aga kahjuks saan kasutada ainult DVI adapterit, siis kas emase VGA -> isase DVI adapteri kasutamise korral monitori värskendussagedusele mingeid piiranguid ei teki? Soov on 100Hz välja pigistada, enne igasuguste adapterite ja jubinate ostmist tahaksin veenduda, et pärast ei peaks hakkama jälle lisakulutusi ja teisi plaane tegema.
|
|
Kommentaarid: 121 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
16.10.2011 03:25:33
|
|
|
Passiivne DVI->VGA adapter annab ju kogu analooginfo otse edasi.
Ma nüüd pole mäkkidega eriti kursis, aga kas sellel DVI väljundil analoogi edastatakse?
kas on DVI-D või DVI-I?
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
centraaL
Kreisi kasutaja

|
16.10.2011 03:34:51
|
|
|
Hea küsimus. Siit selgub, et suudab ainult digitaalsignaali edastada, aga kas mitte ei või nii olla, et analoogsignaal konverditaksegi mDP jaoks adapteriga digitaalsignaaliks ja sama ka VGA adapteri puhul?
|
|
   |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
16.10.2011 03:58:20
|
|
|
Seal lingil oleva adapteri pildilt juba näha, et tegemist DVI-D pesaga, seega sinna DVI->VGA adapter külge ei lähegi.
mDP->VGA peaks olema aktiivne adapter, ehk siis pmst konverter.
Niiet sul vaja siiski reaalset mDP->VGA adaptrit.
DisplayPordis jookseb siiski vaid digisignaal. Analoogselt HDMI'le. Ehksiis DVI saamiseks kärab ka passiivne adapter.
|
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
centraaL
Kreisi kasutaja

|
16.10.2011 14:52:10
|
|
|
djpvx kirjutas: |
Seal lingil oleva adapteri pildilt juba näha, et tegemist DVI-D pesaga, seega sinna DVI->VGA adapter külge ei lähegi.
mDP->VGA peaks olema aktiivne adapter, ehk siis pmst konverter.
Niiet sul vaja siiski reaalset mDP->VGA adaptrit.
DisplayPordis jookseb siiski vaid digisignaal. Analoogselt HDMI'le. Ehksiis DVI saamiseks kärab ka passiivne adapter. |
Kuni viimase lauseni oli kõik selge. Konks selles, et ostsin ühe mDP -> VGA adapteri applespot foorumist, see osutus vigaseks (pilt vilkus ja kadus pidevalt), saatis kahe nädala pärast uue aga sellega on sama lugu. Lugesin siis netist, et VGA adapteritega on ka mõnel teisel nii olnud, aga pigem kardan, et kuna tegemist pole originaaliga, vaid mingi hiina knock-offiga, siis on selles viga, sest mDP -> HDMI adapter töötab mul laitmatult ja ka sõbral jama sama adapter, seega küsisin, kas tal on DVI adaptrit, et saaks sellega ühendada.
Jutust võib aru saada, et oma CRT molli VGA ühendusega läbi VGA - DVI adapteri + mDP to DVI adapteriga ühendamise plaan on lootusetu ja peaksin ikkagi uue mDP -> VGA adapteri hankima?
|
|
   |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
16.10.2011 23:14:02
|
|
|
centraaL kirjutas: |
Jutust võib aru saada, et oma CRT molli VGA ühendusega läbi VGA - DVI adapteri + mDP to DVI adapteriga ühendamise plaan on lootusetu ja peaksin ikkagi uue mDP -> VGA adapteri hankima? |
Jah.
Sa ei saa neid kahte adaptrit füüsiliselt kokku ühendada.
|
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
centraaL
Kreisi kasutaja

|
17.10.2011 18:35:41
|
|
|
Küsimus lukus, ostsin poest uue mDP -> VGA adapteri. Tänud.
|
|
   |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|