Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
KrisVr
HV Guru
|
05.10.2011 21:10:53
NBA 2K12 |
|
|
tsitaat: |
For its 2K12 edition, the NBA 2K franchise is back and bigger than ever, providing fans with the opportunity they've always dreamed of -- to finally end the debate as to who are the best teams and players of all time with the all-new NBA's Greatest Mode. Featuring 15 NBA legends (including Michael Jordan, Magic Johnson, Larry Bird, Kareem Abdul-Jabbar and Dr. J.) as well as all of your favorite NBA players of today, NBA 2K12 is packed with new and exciting features. Along with innovative gameplay features such as Total Shot Stick Control and a new Post Game System, NBA 2K12 puts fans center court for an unprecedented basketball experience. |
tsitaat: |
NBA's Greatest mode: For the first time, gamers will be able to take control of some of the most iconic players in NBA history, such as Hakeem Olajuwon and Michael Jordan and put them against other classic and modern-day teams to create NBA dream matchups. Each of these 15 basketball legends has been meticulously recreated with an uncanny level of detail, including period-specific depictions of their arenas, team uniforms, signature moves, and historically accurate broadcast presentation styles in NBA 2K12. Gamers will now tap into the legacy of these legendary athletes by utilizing their signature moves, such as Kareem Abdul-Jabbar's unstoppable sky-hook and Hakeem Olajuwon's Dream Shake, to rule the virtual hardwood. These 15 legendary athletes, plus more that appear on the team that each one plays (ex. in the Jerry West game, you play against Pete Maravich's Hawks, and after you win you unlock both teams), will allow sports fanatics to create the NBA's most storied matchups - and lock in bragging rights for their favorite teams in NBA 2K12.
My Player mode: Returns from NBA 2K10 and NBA 2K11. There is no more Draft Combine or Summer Circuit, but instead they are replaced by the Rookie Showcase. Hire your very own agent. After that, 3 G.M.s interview a basketball player before the draft and good conversations can increase his Draft stock. Another new feature added to My Player and The Association is that NBA Commissioner David Stern will read all the 1st round picks and Deputy Commissioner Adam Silver will read the 2nd round picks. Other improvements are more endorsements where a player can be on billboards be on magazine covers, create shoes and even an NBA "Where Amazing Happens" commercial. Players receive paychecks to use on skill points or new things like a basketball clinic to raise their local fan popularity. Instead of playing every game of the season, users can choose to only play Key Games, instead of the 82-game grind. The point of this is so players can make it through their career. Press conferences are upgraded and now you can see your players status on League Popularity, Team Chemistry and Fan Support. Players can now get inducted into the Basketball Hall of Fame as well.
Creating a Legend mode: also returns from NBA 2K11 with improvements of its own. Now instead of taking a rookie Michael Jordan onto any team, players take control of any current NBA player and play out the rest of his career. It has all the same features as "My Player mode" except the fact that players use a current NBA player rather then a custom player. Players may be able to have press conferences in this mode. |
NBA 2K12 - Momentus Trailer
Spoiler 
NBA 2K12 - NBA's Greatest Trailer
Spoiler 
IGN Review
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
m2sser
HV vaatleja
|
06.10.2011 00:30:37
|
|
|
Üritan ka ära paigaldada endale. Kuidas siiani tundub? On arengut mängus tunda? Oma meeskonna mehed on asjalikumad kui eelmine aasta?
|
|
tagasi üles |
|
 |
vaherna
HV vaatleja

|
06.10.2011 22:18:53
|
|
|
minu arvates on mäng teinud suure hüppe edasi. Nii meeskonna kui ka ülesehituse poolest. Eriti meeldib see kuidas on toodud TV ülekanne mängu sisse, vaheajal näeb samal päeval lõppenud ja käimas olevate mängude tulemusi, samuti näitab teatud päeva suurt match-upi.
_________________ Ega käsi kännust kaugele kuku! |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
m2sser
HV vaatleja
|
06.10.2011 23:18:14
|
|
|
Jah, tahtsin ka kommenteerida, et mäng on kuidagi sujuvam. Peamenüü on ka huvitavamaks tehtud(mulle meeldib see lahendus). Mm, mida veel.. Ahjaa, "My Player" on tehtud sujuvamaks kuidagi. Ei ole neid drafti mänge ja peale seda veel summer circuiti mänge jne. Mängija overall on ka kohe kõrgem.
All and all, vägagi hea mänguga hakkama saadud
Ahjaa, seda ka, et kui "My Player"-is kasutad seda arvuti poolt antud nime, siis kommentaatorid kasutavad ka seda mängus
|
|
tagasi üles |
|
 |
erik911
HV kasutaja

|
07.10.2011 02:57:10
|
|
|
Täitsa muhe mäng on. Endal hetkel my player käsil ja täitsa sujub. Drillid on mõnusad - välja viskasmine, 3-2 olukorra lahendamine kiires jms. Ei hakka nii palju buge ka silma, kui eelmiste aastatega võrreldes. Ei ühtegi mängu rikkuvat.
|
|
Kommentaarid: 99 loe/lisa |
   |
91 |
|
tagasi üles |
|
 |
sk93
HV vaatleja
|
08.10.2011 21:39:14
|
|
|
Keegi oskab ehk aidata, mängin ise seda laptopi peal (xps 15) ja mängu ajal on lag sees....Milles võib olla probleem?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
ohvitser12
HV vaatleja
|
08.10.2011 21:42:50
|
|
|
Kindlasti tehke läbi Training camp.Saate kõvasti skilli juurde ja ma õppisin ikka väga palju selle mängu kohta.
_________________ K.Tali |
|
tagasi üles |
|
 |
rainiz
HV vaatleja
|
09.10.2011 21:37:54
|
|
|
sk93 kirjutas: |
Keegi oskab ehk aidata, mängin ise seda laptopi peal (xps 15) ja mängu ajal on lag sees....Milles võib olla probleem? |
Sama jama lauakaga.Lauakal täiega laggib,läpakal jookseb ilusti mis on lauakast 10 korda nõrgem,ei saa aru üldse
|
|
tagasi üles |
|
 |
legomehike
HV kasutaja

|
09.10.2011 21:40:28
|
|
|
Kuidas seda klaviatuuriga mängida?
Training Campis on suht raske aru saada kui näitab puldi nuppe.
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jux
HV vaatleja
|
09.10.2011 21:50:13
|
|
|
Selle aastane mängu "areng" jättis mul küll soovida. Kolmas aasta siis järjest, kus PC versioonil on multiplayer tugi, kuid see ei ole mängitav, kuna läägab liiga palju. Kas probleem on 2K serverites või viletsas koodis, kuid kordan veel - KOLMAS FAKING AASTA!
Mis on siis need võtmesõnad, mis selle aasta versioon endaga kaasa pidi tooma:
- legendid
- rohkem TV-maigulist presentatsiooni
- parem gameplay
Legendid on lahe feature, aga mitte minu jaoks. Lahe oli vaadata kuidas erinevate ajastute "feel" oli mängu toodud ja vanu legende näha, kuid milleks? Kas see oli puudu, mis NBA 2k12 võrreldes eelmise versiooniga paremaks teeks - kindlasti mitte.
Presentatsioonist. Võrreldes eelmise aastaga näen ma küll vähe selles osas paremust. 2K11 oli selles osas piisavalt tasemel. Nüüd on siis rohkem cut-scene'e ja flassianimatsioone, mida pidevalt skippida. Selle pärast ma ei ost 2k12-st.
Gameplay on palju muutunud ja seda paremuse poole. Müts selle eest maha. Maha on keeratud mängu elemente, mis eelmises versioonis andsid eksploiteerimise võimaluse. Näiteks drive tagamängijaga pikkade vastu õnnestus liiga optimistlikult. Lahtist palli on rohkem. Vaheltlõike puhul ei õnnestu pall alati endale saada jms.
Mängu tuleb taas õppida mängima - seega training camp on kohustuslik. Olles oma 70% sellest läbinud ei jõua ma ära imestada kui idiootlik see on. Kui proovite, siis saate aru millest räägin. Põhi asjad mis häirisid on korduvad cut-scene'id, ei saa aru, mis kontrolleri nuppe vajutada tuleb (nt. vajuta logitech controlleril nuppu "b" - pole sellist asja), õpetuse ettenäitamisel õpetatakse valesi nuppe alla vajutama, driblimise õpetused - sisuliselt üks sama nuppude kombo 4-5 korda, jne.
Välimuse poolest on mäng minimaalselt parem. Kehad ei ole enam liialt musklis, miskipärast näevad nad õlitatud. Eelmise aasta "higi" lahendus meeldis rohkem, kus algul olid kehad kuivad ja pärast tilkusid. Välimuse poolest põhiline paremus on staaride näod.
Ja multiplayerit ei ole võimalik lägivabalt mängida
Sellegi poolest planeedi parim kossumäng arvutil. Ainult et ei ole isu seda nii palju enam mängida kui varasemaid versioone. Mitut hooaega ikka viitsud arvuti vastu toksida. Multiplayeri puudus annab rämedalt tunda.
Mainisin ma seda, et multiplayer on faking sitalt tehtut?
---
legomehike kirjutas: |
Kuidas seda klaviatuuriga mängida?
Training Campis on suht raske aru saada kui näitab puldi nuppe.  |
Klaviatuuriga ei ole mõeldud seda mängu juba teist aastat mängima.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
striker13
HV Guru

|
09.10.2011 22:18:23
|
|
|
klaveriga saab ka hästi mängida, sätid nupud paika nii nagu meeldib...eks kõiki asju muidugi ei saa teha, aga isiklikult küll puudust ei tunne neist (mängin puldil ja ei viitsi mingeid ime nippe ära õppida, kasutan samu nuppe, mis klaveril)
Aga my playeris ikka (vist) ei saa lühemat hooaega valida? see 80+ mängu on suht piin, lühem veerandaeg ei lahenda ka probleemi, sest siis on mängu tulemused kehvad.
_________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
rainiz
HV vaatleja
|
09.10.2011 22:27:05
|
|
|
Täna sain tõelise üllatuse osaliseks. Nimelt lasin korraliku linnu lendu viimasel sekil.Ja algul ei saanud aru et mis toimub,kõigil käed püsti.Siis näitas ise uuesti aegluubis seda viset, kunas pall lahti läks jne ja siis kohtunik näitab lõpus kas vise loeb või ei.Mõnus asi juurde pandud.Aga ikkagi,keegi võiks aidata selle lagi koha pealt,ei saa aru kuidas võimsamal arvutil lagib ja nõrgemal jookseb ilusti
|
|
tagasi üles |
|
 |
m2sser
HV vaatleja
|
10.10.2011 03:30:01
|
|
|
striker13 kirjutas: |
klaveriga saab ka hästi mängida, sätid nupud paika nii nagu meeldib...eks kõiki asju muidugi ei saa teha, aga isiklikult küll puudust ei tunne neist (mängin puldil ja ei viitsi mingeid ime nippe ära õppida, kasutan samu nuppe, mis klaveril)
Aga my playeris ikka (vist) ei saa lühemat hooaega valida? see 80+ mängu on suht piin, lühem veerandaeg ei lahenda ka probleemi, sest siis on mängu tulemused kehvad. |
Saad skippida ka mänge järgmise "key game"-ni. Ise olen nii juba teise hooaja lõppu jõudnud (üritan playoffe läbi saada). Hea selle juures on veel ka see, et saad mängimata jäänud mängude eest skillpointe ikka(umbes et su mängija käib ikka platsil, kuigi saa ei mängi, vms).
|
|
tagasi üles |
|
 |
striker13
HV Guru

|
10.10.2011 13:24:50
|
|
|
m2sser kirjutas: |
striker13 kirjutas: |
Aga my playeris ikka (vist) ei saa lühemat hooaega valida? see 80+ mängu on suht piin, lühem veerandaeg ei lahenda ka probleemi, sest siis on mängu tulemused kehvad. |
Saad skippida ka mänge järgmise "key game"-ni. Ise olen nii juba teise hooaja lõppu jõudnud (üritan playoffe läbi saada). Hea selle juures on veel ka see, et saad mängimata jäänud mängude eest skillpointe ikka(umbes et su mängija käib ikka platsil, kuigi saa ei mängi, vms). |
Ma just kartsin, et nende eest punkte ei anta, sellepärast pole ka veel proovinud. Aga mis alusel neid antakse ja palju oled ise tavaliselt mängu eest saanud skippides?
_________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
m2sser
HV vaatleja
|
11.10.2011 13:52:37
|
|
|
Üldiselt on skippinud mingi 5+ mängu. Oleneb schedule'st. Aga julgen väita, et mingi 1000+ punkti per mäng ikka saab. Siiamaani olen ise teise hooaja playoffide teises ringis ja skillpointe on kogunenud umbes 200k kanti.
Ahjaa, mängin ise SG'd. Pikkuseks on 6'5", kaal 198lb ja overall on 69
|
|
tagasi üles |
|
 |
ohvitser12
HV vaatleja
|
11.10.2011 14:25:09
|
|
|
Teeks nüüd keegi ühe korraliku rosteri ,kus on mängijate Tendencyd muudetud, siis saab alles rääkida sellest ,kui hea ja reaalne mäng see on.2k default roster on ikka nii mööda.Rose attack tendency on 43 ja pass out miski 80.Täiesti absurdne lol
_________________ K.Tali |
|
tagasi üles |
|
 |
Cromaclear
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
2 :: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
12.10.2011 17:13:23
|
|
|
ise olen küll väga rahul mänguga, 2k11'st edasiminek on silmaga nähtav. Online muidugi mind ei huvita ka, selle katki olekut ei oska kommenteerida.
Puldil on xboxi puldi nupud, seega, vaata mis nupp B xboxil on ja mis on sinu logitechil.
Ise mängin 5 minutiste veerandaegadega, aga selleks tuleb ka simu 5minuti peale panna, muidu on teised lihtsalt tohutult üle statside poolest. 5 minutised veerandajad ja NBA top1 scorer praegu
Kellel on probleeme pildi katkumisega, siis keerake Anti Aliasing ja vertical sync mängust maha ja pange driverist peale. eriti hästi toimib see ati kaartidega.
Teine asi mis minul probleemi ära lahendas oli kui ma ka D kettale (kus mäng asub) page file peale panin. Siis kadus mängust igasugune micro stuttering. Mida see nüüd head teeb, seda minu mõistus lahti ei seleta, aga igaljuhul saab nüüd mängu mõnusalt sujuva pildiga mängida.
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
erik911
HV kasutaja

|
12.10.2011 17:30:36
|
|
|
On keegi suutnud selle õpetuse järgi "My Player`is" asju sättida? -->http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=141&t=82475
Proovisin trade maha keerata ja seasonile vähem mänge panna, aga essugi. Muidugi on puuduseks ka "My Player`is" slaiderite puudus.
|
|
Kommentaarid: 99 loe/lisa |
   |
91 |
|
tagasi üles |
|
 |
rainiz
HV vaatleja
|
13.10.2011 00:40:06
|
|
|
eShelobik kirjutas: |
Kellel on probleeme pildi katkumisega, siis keerake Anti Aliasing ja vertical sync mängust maha ja pange driverist peale. eriti hästi toimib see ati kaartidega.
Teine asi mis minul probleemi ära lahendas oli kui ma ka D kettale (kus mäng asub) page file peale panin. Siis kadus mängust igasugune micro stuttering. Mida see nüüd head teeb, seda minu mõistus lahti ei seleta, aga igaljuhul saab nüüd mängu mõnusalt sujuva pildiga mängida. |
Räägi lähemalt nendest page file'dest jne.
|
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
19.10.2011 01:04:03
|
|
|
Üldiselt on skippinud mingi 5+ mängu. Oleneb schedule'st. Aga julgen väita, et mingi 1000+ punkti per mäng ikka saab. Siiamaani olen ise teise hooaja playoffide teises ringis ja skillpointe on kogunenud umbes 200k kanti.
Ahjaa, mängin ise SG'd. Pikkuseks on 6'5", kaal 198lb ja overall on 69  |
Skippisin just 8 mängu, 0 punkti sain nende pealt kokku...
|
|
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cromaclear
HV kasutaja

|
19.10.2011 01:21:14
|
|
|
Ahjaa, mängin ise SG'd. Pikkuseks on 6'5", kaal 198lb ja overall on 69  |
Skippisin just 8 mängu, 0 punkti sain nende pealt kokku... |
200k punkte ja overall 69 oO
Endal 40 mängu tehtud. Heatiga hetkel 34-6, enne minu 2 nädalast vigastus olime ainult 3 kaotusega. Kaotusega kaotasin ka koha all-star votes. Samas sõber rääkis, et tema sai all-star game ilma voteteta, aga rookie mängule ei saanud.
Endal overall siis 68 ja 114k punne. Üritan speedi hetkel 90+ saada koos quicknessiga. Kaks kuud järiest olen olnud ka player of the month , mängin muidu all-stariga.
_________________ BF3 platoon : http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655240976803519/
BF3 nick : KrisRhazta |
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
19.10.2011 09:17:30
|
|
|
Cromaclear, aga oled sa mänge skippinud ka või mänginud kõik 40 ise?
Ise hakkasin 12 minutiste veeranditega mängima, Pro ja Simulation sätetel, eks kui ära harjun, keeran raskemaks. SF, 3pointerit.
|
|
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cromaclear
HV kasutaja

|
19.10.2011 13:53:17
|
|
|
Cromaclear, aga oled sa mänge skippinud ka või mänginud kõik 40 ise?
Ise hakkasin 12 minutiste veeranditega mängima, Pro ja Simulation sätetel, eks kui ära harjun, keeran raskemaks. SF, 3pointerit. |
Ühe mängu skippinud ja 2 nädalat siis vigastus. 9 minutit on piisav muidu ja keygamed 12.
_________________ BF3 platoon : http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655240976803519/
BF3 nick : KrisRhazta |
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
19.10.2011 14:09:13
|
|
|
Ehk siis mulle tundub ikkagi, et skillpointe ei saa kui ei mängi, mis on loogiline ja statsid ainult tekivad, sest su player on ikkagi mängus.
Aga mismõttes 9 minutit on piisav? Ise panin 12 minutit, et statid ja asjad võimalikult reaalsed oleks.
|
|
   |
260 |
|
tagasi üles |
|