Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Arvuti ja internet »  FaceBook võimaldab sisselogimata kasutajaid jälgida märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 27.09.2011 10:17:02 FaceBook võimaldab sisselogimata kasutajaid jälgida vasta tsitaadiga

link :: minut.ee

FaceBook ehk maakeeli "lõustaraamat" on jällegi sattunud meediale hambu. Nagu arvata võib, ei ole see sugugi positiivses vaates - nimelt jagab sotsiaalvõrgustik läbi veebibrauseriküpsise andmeid kasutaja kohta isegi siis kui kasutaja pole keskkonda sisse loginud. Seega saab muu rakenduse server hõlpsasti teada FB kasutaja andmed, hoolimata sellest, et keskkonna kasutamist momendil polegi.

Ametlik FB vastus väidab, et tegemist on võrgustiku enda jaoks vajaliku küpsisega ning hoolimata kõigist viidetest on tegemist kahjutu ja mittemidagi paljastava lahendusega.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
MatchMaker
Kreisi kasutaja
MatchMaker

sõnum 28.09.2011 15:18:45 vasta tsitaadiga

'We didn't mean to track you' says Facebook as social network giant admits to 'bugs' in new privacy row
http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2042573/Facebook-privacy-issues-Social-network-watching-youre-logged-out.html#ixzz1ZFUsTx6G
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
AKE
HV kasutaja

sõnum 29.09.2011 12:25:15 vasta tsitaadiga

Minuarust on palju hullem privaatsusseadete rikkumine fakt, et kui minu sõber klikib mõnel minu fotol või staatusel like, siis avaneb kogu info selle like nupu klikkija sõbralistile. Kui Evelin Sepp klikib like mõne oma lähedase lapse staatusel, siis avaneb selle lapse seinal olev postitus ja järelkajad (ja ka pilt, kui like vajutati fotole) kõikidele tema ligi 10000le FB-sõbralisti liikmele...vot see on masendav ja mulle ei mahu pähe, kuidas FB sellist asja üldse võimaldab icon_rolleyes.gif thumbs_down.gif icon_neutral.gif
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 29.09.2011 12:37:45 vasta tsitaadiga

Kas selle jaoks pole mitte funktsioon olemas pildi/üleslaadimisel või kommentaari postitamisel?
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
Deadlock
Kreisi kasutaja

sõnum 29.09.2011 13:31:20 vasta tsitaadiga

Kui ma õigesti aru sain, siis on nende settingutega nii, et sinu kommenteerijad peavad ise muutma oma seadeid sinu suhtes, et nende kommentaar sinu lehel poleks nende sõpradele nähtav.

Midagi sellist levib vähemalt.
tsitaat:

Palun, tee mulle teene:

Hoia kursor minu nimel, oota rippmenüüd ja mine "subscribe". "Uuenduste" juures eemaldada linnuke "kommentaarid"ja "mulle meeldib" ! ...
Vastasel juhul iga kord, kui sulle meeldib midagi minu kontol, on sama info avalikkusele kättesaadav ja kogu Facebook`ile ... Aitäh!

Mis on üpriski kummaline.

Kui keegi leiab lihtsama viisi, kui kõik oma sõbrad ükshaaval läbi käia ja midagi muuta, siis andke teada, ma ei leia sealt settingute alt enam mitte midagi üles, nii keeruliseks on asi aetud.

Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 29.09.2011 19:01:32 vasta tsitaadiga

Bluebull kirjutas:
Kui ma õigesti aru sain, siis on nende settingutega nii, et sinu kommenteerijad peavad ise muutma oma seadeid sinu suhtes, et nende kommentaar sinu lehel poleks nende sõpradele nähtav.

Privaatsuse seadistuste all:
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
Deadlock
Kreisi kasutaja

sõnum 29.09.2011 19:07:43 vasta tsitaadiga

Aa, okei, mul see menüü vähe teistsugune, sest timeline on aktiveeritud, aga põhimõtteliselt sain aru...
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Arvuti ja internet »  FaceBook võimaldab sisselogimata kasutajaid jälgida
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.