Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
27.09.2011 10:17:02
FaceBook võimaldab sisselogimata kasutajaid jälgida |
|
|
link :: minut.ee
FaceBook ehk maakeeli "lõustaraamat" on jällegi sattunud meediale hambu. Nagu arvata võib, ei ole see sugugi positiivses vaates - nimelt jagab sotsiaalvõrgustik läbi veebibrauseriküpsise andmeid kasutaja kohta isegi siis kui kasutaja pole keskkonda sisse loginud. Seega saab muu rakenduse server hõlpsasti teada FB kasutaja andmed, hoolimata sellest, et keskkonna kasutamist momendil polegi.
Ametlik FB vastus väidab, et tegemist on võrgustiku enda jaoks vajaliku küpsisega ning hoolimata kõigist viidetest on tegemist kahjutu ja mittemidagi paljastava lahendusega.
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
MatchMaker
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
AKE
HV kasutaja
|
29.09.2011 12:25:15
|
|
|
Minuarust on palju hullem privaatsusseadete rikkumine fakt, et kui minu sõber klikib mõnel minu fotol või staatusel like, siis avaneb kogu info selle like nupu klikkija sõbralistile. Kui Evelin Sepp klikib like mõne oma lähedase lapse staatusel, siis avaneb selle lapse seinal olev postitus ja järelkajad (ja ka pilt, kui like vajutati fotole) kõikidele tema ligi 10000le FB-sõbralisti liikmele...vot see on masendav ja mulle ei mahu pähe, kuidas FB sellist asja üldse võimaldab
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
29.09.2011 12:37:45
|
|
|
Kas selle jaoks pole mitte funktsioon olemas pildi/üleslaadimisel või kommentaari postitamisel?
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
1 :: |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
Deadlock
Kreisi kasutaja
|
29.09.2011 13:31:20
|
|
|
Kui ma õigesti aru sain, siis on nende settingutega nii, et sinu kommenteerijad peavad ise muutma oma seadeid sinu suhtes, et nende kommentaar sinu lehel poleks nende sõpradele nähtav.
Midagi sellist levib vähemalt.
tsitaat: |
Palun, tee mulle teene:
Hoia kursor minu nimel, oota rippmenüüd ja mine "subscribe". "Uuenduste" juures eemaldada linnuke "kommentaarid"ja "mulle meeldib" ! ...
Vastasel juhul iga kord, kui sulle meeldib midagi minu kontol, on sama info avalikkusele kättesaadav ja kogu Facebook`ile ... Aitäh!
|
Mis on üpriski kummaline.
Kui keegi leiab lihtsama viisi, kui kõik oma sõbrad ükshaaval läbi käia ja midagi muuta, siis andke teada, ma ei leia sealt settingute alt enam mitte midagi üles, nii keeruliseks on asi aetud.
_________________ "Believe you can, believe you can't; either way, you're right." - Henry Ford |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
29.09.2011 19:01:32
|
|
|
Bluebull kirjutas: |
Kui ma õigesti aru sain, siis on nende settingutega nii, et sinu kommenteerijad peavad ise muutma oma seadeid sinu suhtes, et nende kommentaar sinu lehel poleks nende sõpradele nähtav. |
Privaatsuse seadistuste all:
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
Deadlock
Kreisi kasutaja
|
29.09.2011 19:07:43
|
|
|
Aa, okei, mul see menüü vähe teistsugune, sest timeline on aktiveeritud, aga põhimõtteliselt sain aru...
_________________ "Believe you can, believe you can't; either way, you're right." - Henry Ford |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|