Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
korsten
HV veteran
|
14.09.2011 12:45:36
3-nda molu ühendamise mure. |
|
|
Katkusin mahakukkunud Benq molu lahti, ühendasin lahtitulnud lindid uuesti ja tuli välja, et töötab (peaaegu oleks prügimäele visanud, mõtlesin, et vaatan enne mis sees on ).
Nii, mure ise nüüd järgmine: Kuna teine arvuti sai maha müüdud siis sooviks ka selle molu ühendada peajõujaama taha aga peajõujaama taga juba on molu ja telekas...
Kaart on selline:
Spoiler 
Miskit mõistliku lahendust on kuidas sellest keskmisest august DVI signaal kätte saada?
_________________ Ma ei kuuluta jumalikku tõde vaid avaldan oma isiklikku subjektiivset arvamust.
God Hates Us All |
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alari A.
HV Guru
|
14.09.2011 12:49:57
|
|
|
Mini display port->DVI või VGA üleminekuga
|
|
Kommentaarid: 658 loe/lisa |
   |
1 :: |
540 |
|
tagasi üles |
|
 |
korsten
HV veteran
|
14.09.2011 14:32:59
|
|
|
Tänud. Kas selle ülemineku juures "mingeid nõkse" nt: mdp>DVI-A v DVI-D või tootjat või veel miskit jälgima peaks? Esimese otsingu peale pakkus Apple kauplus taolise jubina (maksab vist 29$) aga see on mu meelest natuke palju sellise käki eest maksta...
_________________ Ma ei kuuluta jumalikku tõde vaid avaldan oma isiklikku subjektiivset arvamust.
God Hates Us All |
|
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alari A.
HV Guru
|
14.09.2011 14:39:01
|
|
|
IMis asi kallis ja.
Uuri Oompoest, AKst jne.
Mul endal MacBook PROga suvaline "hiinakas" ei tahtnud toimida. Pidin nö originaal ülemineku eMugist sebima.
PCd ei ole ehk nii pirtsakad.
|
|
   |
540 |
|
tagasi üles |
|
 |
korsten
HV veteran
|
14.09.2011 14:45:19
|
|
|
Lähen õhtupoole Järvelt läbi ja annan teada kuidas toimib kui midagi ostetud saan.
God Hates Us All |
|
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alari A.
HV Guru
|
14.09.2011 14:51:49
|
|
|
Helista neile ette ja uuri kas on olemas
|
|
   |
540 |
|
tagasi üles |
|
 |
korsten
HV veteran
|
14.09.2011 15:17:00
|
|
|
Nagunii jääb tee peale, asi see siis läbi pöörata Kui oomis pole siis on seal ju veel Elion ja Kartulisalong ja Noortehnik... Ehk kusagil ikka midagi on.
Nüüd tuleb eriti loll küsimus : Kui sellest adapterist asja ei saa (nagunii on kahe DVI pistiku vahel ruumi jube vähe) siis mul seisab üks HD 5770 millel on igasugu pesasid siis kas selle saaks ajutiselt 5970-ga CF-i panna ja selle DVI pesa kuvamiseks kasutada?
Spoiler 
God Hates Us All |
|
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alari A.
HV Guru
|
14.09.2011 15:48:11
|
|
|
Vastus jääb teiste kanda
Ei ole PCdega mitu head aastat kokku puutunud
|
|
   |
540 |
|
tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
14.09.2011 15:57:45
|
|
|
ära cf-i pane, pane lihtsalt lisakaardina sisse ja üks monitor selle külge. Kuna kolme monitori ühendamine tahab, et sul oleks monitor millel oleks displayport või siis pead ostma mingi vaheadapteri, mis minu teada on mitte just kõige odavamad, siis ostsin ise ka mingi mõttetu odava videokaardi, mille panin lihtsalt masinasse ja kolmas monitor töötab selle pealt. Kui cf-i üritad panna, siis ei viitsi praegu küll otsida, aga ei tea kas need kaks on üksteisega sobilikud ja kui ka on, siis tööle hakkab asi 5770 kiirusel ja tõmbab kõvasti hoogu alla graafikalt.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
korsten
HV veteran
|
14.09.2011 22:01:09
|
|
|
tsitaat: |
pane lihtsalt lisakaardina sisse ja üks monitor selle külge
|
Peaasi, et drivudega mingit pederasmiat ei tule. Ja sellega , et mängud ei tea kuhu GPU-sse ja kuhu molli hüpata.
E: nii , käidud. Oomipoes see junnike tellimise peale (1-2 päeva) ja 26 €. Sügeleb aga juba täna katsetama. Seega jääb kaart nimega Asus HD5770.
Arvuti off, kaart sisse, 6 pin PCI-E toide külge, arvuti sisse. Mis edasi? Drivud kodulehelt ja peale, ise leiab kõik üles?
E2: Tundub, et 5970 drivud käivad küll GPU-Z annab igal juhul järgmise pildi:
Spoiler 
Kas kõik 3 kaarti on korras ja töötavad korralikult?
God Hates Us All |
|
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|