Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Veebibrowseris videopilt jamab märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
kysija
HV vaatleja
kysija

sõnum 08.09.2011 13:12:59 Veebibrowseris videopilt jamab vasta tsitaadiga

Selline probleem, et kui veebis (nt youtubes vms) mingit videoklippi avada, siis on pilt sassis. Näide on lisatud failis. Heli tuleb ilusti. Seda tuleb ette teatud klippide puhul (näites siis on toodud Vabariigi Valitsuse pressikonverentsi klipp). Kas see on mingi puhverdamise jama või on koodekitega kamm? Samas olen viimase K-Lite Codec Packi peale pannud, veebis jookseb viimane Adobe Flash Player. On ka veel mingi JW player, mida browser jooksutab, äkki on sellega probleem?
Olen proovinud nii Firefoxi, IE kui Google Chromega, ikka sama probleem. Windows on 7.
Manus

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Veebibrowseris videopilt jamab
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.