Selline probleem, et kui veebis (nt youtubes vms) mingit videoklippi avada, siis on pilt sassis. Näide on lisatud failis. Heli tuleb ilusti. Seda tuleb ette teatud klippide puhul (näites siis on toodud Vabariigi Valitsuse pressikonverentsi klipp). Kas see on mingi puhverdamise jama või on koodekitega kamm? Samas olen viimase K-Lite Codec Packi peale pannud, veebis jookseb viimane Adobe Flash Player. On ka veel mingi JW player, mida browser jooksutab, äkki on sellega probleem?
Olen proovinud nii Firefoxi, IE kui Google Chromega, ikka sama probleem. Windows on 7. _________________ "ma ütlen ühe lause veel ka ära ansip sinu sellest avaldusest et kõik on kadunud ja kaotatud praegu tänase peaministrina samuti selle jutuajamise sellise avalduse tõttu" A.R.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.