Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Starman XL + väike probleem märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Carl0s
HV vaatleja

sõnum 31.08.2011 21:15:26 Starman XL + väike probleem vasta tsitaadiga

Hommik, siuke lugu et sai ostetud Starmani XL pakett millega esines kaks probleemi.

Esimene probleem on see, et wifi levis on võimatu online mänge mängida ehk on massive lag ( ping 200+ ), ruuter ise asub kõrval toas seina taga. Interneti kiirust näitab 72mbps ja 4/5 pulka. See on minu jaoks väga kahtlane kuna olen varasemalt hakkama saanud EMT 100mb netiga kus on 3/5 pulka 56mbps wifi levis mängud jooksevad libedalt mitme seina taga.

Teine probleem on see, et ei saa sisse logida ruuteri konfiguratsiooni lehele ( invalid user name or password ), mis on minu jaoks 192.168.0.1 , olen proovinud mitmeid paroole ja username' (admin, administraator, Admin jne.) samuti tyhjad lahtrid erinevate kombinatsioonidega. Googledades sain vastusteks default username/parool vastavalt admin/admin, blank/blank, blank/admin. Ükski pole töötanud. Need peaksid olema default sest keegi pole neid muutnud. Isegi manualis öeldu ei sobinud.

Ruuter Cisco model EPC3925.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Skorzeny
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.09.2011 03:11:06 Re: Starman XL + väike probleem vasta tsitaadiga

Carl0s kirjutas:

Teine probleem on see, et ei saa sisse logida ruuteri konfiguratsiooni lehele ( invalid user name or password ), mis on minu jaoks 192.168.0.1 , olen proovinud mitmeid paroole ja username' (admin, administraator, Admin jne.) samuti tyhjad lahtrid erinevate kombinatsioonidega. Googledades sain vastusteks default username/parool vastavalt admin/admin, blank/blank, blank/admin. Ükski pole töötanud. Need peaksid olema default sest keegi pole neid muutnud. Isegi manualis öeldu ei sobinud.

Ruuter Cisco model EPC3925.

cisco
cisco
icon_razz.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 0
tagasi üles
Carl0s
HV vaatleja

sõnum 01.09.2011 10:16:38 vasta tsitaadiga

Lähemalt asja uurides märkasin faile alla laadides, et interneti kiirus kõigub ja on ebastabiilne. Üks hetk on net kadunud, teine hetk ülikiire.
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 01.09.2011 10:31:43 vasta tsitaadiga

mul sama.

aga esiteks wifiga ei mängita mänge icon_biggrin.gif ur doin it wrong
teiseks.... tuleks kindlaks teha, et kaablid on korralikud ning otsad kvaliteetselt tehtud.

minul töötab ilma probleemideta juba ma ei tea mis ajast. aegajalt torrenti peale jonnib kui ühendusi liiga palju on aga ka see pole tegelt probleem.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Starman XL + väike probleem
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.