praegune kellaaeg 19.06.2025 19:42:42
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Carl0s
HV vaatleja
|
31.08.2011 21:15:26
Starman XL + väike probleem |
|
|
Hommik, siuke lugu et sai ostetud Starmani XL pakett millega esines kaks probleemi.
Esimene probleem on see, et wifi levis on võimatu online mänge mängida ehk on massive lag ( ping 200+ ), ruuter ise asub kõrval toas seina taga. Interneti kiirust näitab 72mbps ja 4/5 pulka. See on minu jaoks väga kahtlane kuna olen varasemalt hakkama saanud EMT 100mb netiga kus on 3/5 pulka 56mbps wifi levis mängud jooksevad libedalt mitme seina taga.
Teine probleem on see, et ei saa sisse logida ruuteri konfiguratsiooni lehele ( invalid user name or password ), mis on minu jaoks 192.168.0.1 , olen proovinud mitmeid paroole ja username' (admin, administraator, Admin jne.) samuti tyhjad lahtrid erinevate kombinatsioonidega. Googledades sain vastusteks default username/parool vastavalt admin/admin, blank/blank, blank/admin. Ükski pole töötanud. Need peaksid olema default sest keegi pole neid muutnud. Isegi manualis öeldu ei sobinud.
Ruuter Cisco model EPC3925.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Skorzeny
HV kasutaja
|
01.09.2011 03:11:06
Re: Starman XL + väike probleem |
|
|
Carl0s kirjutas: |
Teine probleem on see, et ei saa sisse logida ruuteri konfiguratsiooni lehele ( invalid user name or password ), mis on minu jaoks 192.168.0.1 , olen proovinud mitmeid paroole ja username' (admin, administraator, Admin jne.) samuti tyhjad lahtrid erinevate kombinatsioonidega. Googledades sain vastusteks default username/parool vastavalt admin/admin, blank/blank, blank/admin. Ükski pole töötanud. Need peaksid olema default sest keegi pole neid muutnud. Isegi manualis öeldu ei sobinud.
Ruuter Cisco model EPC3925. |
cisco
cisco
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
Carl0s
HV vaatleja
|
01.09.2011 10:16:38
|
|
|
Lähemalt asja uurides märkasin faile alla laadides, et interneti kiirus kõigub ja on ebastabiilne. Üks hetk on net kadunud, teine hetk ülikiire.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
01.09.2011 10:31:43
|
|
|
mul sama.
aga esiteks wifiga ei mängita mänge ur doin it wrong
teiseks.... tuleks kindlaks teha, et kaablid on korralikud ning otsad kvaliteetselt tehtud.
minul töötab ilma probleemideta juba ma ei tea mis ajast. aegajalt torrenti peale jonnib kui ühendusi liiga palju on aga ka see pole tegelt probleem.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|