praegune kellaaeg 25.06.2025 01:42:12
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mkutt
HV kasutaja
|
05.07.2011 21:16:46
läptopi ekraan teiseks PC ekraaniks? |
|
|
Mul tekkis küsimus, et kas see on võimalik?
Mis mul on olemas :
Mul on läptop, millel on VGA ja HDMI väljund.
Mul on PC, millel on mitme väljundiga videokaart HD6950 ja ühes väljundis DVI-ga monitor.
Mõlemad jooksevad win seitsmel.
Küsimus :
Kas on võimalik kuidagi ühendada läptop justkui teiseks ekraaniks? Ma tean, et vist on võimalik seda üle remote desktopi teha? Kuidas?
Aga siis on ilmselt nii, et läptop kasutab siiski oma ressurssi, aga mind just huvitaks, kas on võimalik seda otse PC-ga ühendada?
Idee oleks selline, et kui näiteks jooksutan põhimõnitorist mõnda full screen appi, siis oleks hea näiteks teises ekraanis msni jooksutada. Selleks piisaks remote connectionist ka, kuidas kas on seda võimalik teha nii, nagu ma kirjeldasin?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
05.07.2011 21:24:26
|
|
|
Ei.
Eraldiseisvat süleri ekraani saab vaid ja ainult üle kividekändude ning kallite kontrolleritega tööle - siin on rasked tehnilised erinevused mängus.
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
6 :: |
2 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
mkutt
HV kasutaja
|
05.07.2011 21:40:35
|
|
|
seda ma arvasin, aga kuidagi üle remote desktopi või mõne muu tarkvara peaks ikkagi saama?
Ühesõnaga, kuidas oleks seda kõige lihtsam teha?
|
|
tagasi üles |
|
 |
heikis
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 338 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 :: |
290 |
|
tagasi üles |
|
 |
mkutt
HV kasutaja
|
05.07.2011 23:50:59
|
|
|
tänud
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|