praegune kellaaeg 26.06.2025 00:09:07
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Speek
HV vaatleja
|
16.06.2011 02:28:00
Abi vaja Samsung monitoriga |
|
|
Tere Probleem selline siis,et lasen oma katkise kuvariga läpakast juhtmega ekraani pilti
kuid viimasel ajal hakkas ekraan võtma järjest rohkem aega käimaminemiseks arvuti käis windowsi sisselogimise heligi oli käinud juba kuid ekraan läks tööle alles tunni aja pärast vahel ka tervelt 3 tundi janii.
tükkaega sinine poweri tuli vilkus puhkereziimis kui ükskord pilt ette tuli siis töötas ilusti jälle aga nüüd on nii,et ekraani ei võta üldse järgi
videokaart terve proovitud teise ekraaniga juhtmed töötavad kõik lihtsalt ekraani poweri tuli vilgub mitte päriis normaalsest stiilis kaa nagu alati vilk.....vilk......vilk. vaid eba korrapäraselt nt vilk...vilkvilk....vilk no sorry ei oska paremini seletada monitori mudeliks siis : Samsung SyncMaster 932B Lcd 19" vanust kusagil ~2 a mis seal läbi võib olla ja mis selle remont maksma läheb ? on parem kohe minema visata või remonti viia ? ja lisan ka seda,et menüü nuppudest ei saa midagi teha menüüd ei tule ekraanile ette. ainult see poweri tuli vilgub omaette ,
_________________ Ole nohh! |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
hokah
HV vaatleja
|
17.06.2011 12:45:25
|
|
|
mõni kondensaator pekkis ma pakun.
mul seisab ka kodus üks sellise veaga monitor nurgas.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
22.06.2011 05:03:32
|
|
|
No mulle võib alati müüa või tuua korda tegemiseks
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
Kommentaarid: 356 loe/lisa |
   |
282 |
|
tagasi üles |
|
 |
Speek
HV vaatleja
|
23.06.2011 00:50:39
|
|
|
Kui palju maksimum selle korda tegemine maksab ?
sest no elionist saaks 19 tollise 50 euroga kätte nagu ma siin uurinud olen
_________________ Ole nohh! |
|
   |
1 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
nexus
HV veteran

|
23.06.2011 09:04:22
|
|
|
Toites mingi kondekas kutu. Omal oli 940N-i toites 12V ahelas üks konde kutu ja efekt oli sama.
|
|
Kommentaarid: 240 loe/lisa |
   |
2 :: |
198 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|