Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Kaardi toide märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Mobileman
Kreisi kasutaja

sõnum 21.06.2011 23:27:52 Kaardi toide vasta tsitaadiga

Arvuti on profiilis kirjas, nüüd videoks tahaks panna HD 3850. Toiteka kirjelduses öeldakse, et on olemas 1 x 6 pin PCI-Express-adapter, ma seda küll kusagil ei näe. icon_rolleyes.gif http://www.compucase.de/en/support/product-archive/productview/model/windmill-385.html
HD3850 küljes on 8-pin pistik (4 üleval, 4 all). On olemas üleminekud 6-pin->8-pin, aga kui mul 6-pin otsa pole, siis jääks üle vist vaid selline 8-pin kaabel, kuhu 2x molex külge läheb ( https://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvutiriistvara/Kaablid+ja+adapterid/144633/ )? Toiteka koguvõimsusest (W) iseenesest nagu peaks mu süsteemile piisama, aga paarist kohast lugedes jäi silma soovitus, et toitekas peaks +12V väljundisse suutma anda kuni 30A, mul max. 18 A. Ma muidugi ei teagi millised komponendid mul üldse seda +12V tarbivad? Et siis kas jääb toitekas lahjaks või tasub proovida?
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 41
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
1dumbpcuser
HV Guru

sõnum 21.06.2011 23:32:17 vasta tsitaadiga

See on vana standardi peale ehitatud toide, tänapäeval on 12V olulisem kui 3.3 ja 5v.
12v liini kasutavad põhiliselt CPU ja videokaart, teised ei kasuta üldse või väheoluliselt.
Proovida ju võid, aga soovitatav oleks siiski uuem toiteplokk, nt http://www.arvutikeskus.ee/est/TOOTEKATALOOG/ARVUTIKOMPONENDID-Toiteplokid-PSU/FORTRON-450W-80-PSU-ATX-12CM-FAN-ATX-450APN-59104

6/8 pin PCI-E otsete vahe on ühes lisamaanduses ja signaalijuhtmes, voolu poolest annavad mõlemad sama palju, seega võib 6pinise ka 8pinise pessa panna, kuigi mõned kaardid on pirtsakad- tunnevad ära kui pole 8-pinist kaablit ühendatud ja siis panevad kisendama vms.

Mobileman
Kreisi kasutaja

sõnum 22.06.2011 00:20:38 vasta tsitaadiga

Kisub sinnapoole, et peaks vist ikka võimsama toite vaatama... arvatavasti see poleks tervisilik ei videokaardile ega toitekale endale kui plokk ei suuda täiskoormusel piisavalt voolu välja anda. No toitekast väga kahju poleks, aga kaardiga ei tahaks küll riskida. icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 41
tagasi üles
Killer-Bea
HV kasutaja
Killer-Bea

sõnum 22.06.2011 00:26:49 vasta tsitaadiga

Mobileman kirjutas:
Kisub sinnapoole, et peaks vist ikka võimsama toite vaatama... arvatavasti see poleks tervisilik ei videokaardile ega toitekale endale kui plokk ei suuda täiskoormusel piisavalt voolu välja anda. No toitekast väga kahju poleks, aga kaardiga ei tahaks küll riskida. icon_rolleyes.gif

https://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvutiriistvara/Toiteallikad/121550/ Peaks sulle piisav olema.
PS. Toite pealt kokku ei hoita.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Kaardi toide
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.