Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Ligipääs Win7 servicitele LiveCD kaudu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 09.06.2011 14:16:15 Ligipääs Win7 servicitele LiveCD kaudu vasta tsitaadiga

Tervist,

Selline mure, üks Win7 lappar buudib üles spalshini, kuid kasutaja konto kuvamiseni (ehk logi aknani) ei jõua, enne jääb kogu masin seisma lihtsalt. Sinine ekraan ees ja ükski klahvikombo ei muuda midagi. Ainuke moodus "edasi" saada on hard reset. Kuna kahtlusalusele masinale sai eksperimentaal versioon antiviirusest installitud, siis on parim kahtlusalune AV service, mis mingil põhjusel suretab kõik maha. Kas on olemas LiveCD-d millega saaks ligi selle masina service tabelile? Ma eeldan, et see on kuskil registrys, seega oleks vaja registry laadida kettalt. Mul Hirensi bootcd on, kuid see ei paista pakkuvat registri laadimist. Teab keegi LiveCDd mis saaks sellise operatsiooniga hakkama?

Restore pointe pole, startup repair ei tööta, last good known config ei tööta, safe mode ei tööta, etc.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
A.S.
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.06.2011 15:50:23 vasta tsitaadiga

Kõige parem oleks Microsoft Diagnostics and Recovery Toolset, paraku seda päris vabalt ei jagata.

Aga seal Hirensi peal paistab Registry Editor PE olevat, sellest pole abi?

Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 09.06.2011 16:29:52 vasta tsitaadiga

A.S., Vot, tuu oli hea vihje. Ma inspekteerin seda Bart PE pluginat. Tegelt on tööandja mingi uberpatner Microsoftiga, ma olen kinde, et kui ma natuke torgin, siis ma saan ka selle Diagnostika toolkiti. Ma ei olnud lihtsalt kursis, et tuu olemas on. Aitäh vihjete eest!
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.06.2011 07:38:58 vasta tsitaadiga

MS DaRT on jah väga kasulik asi kui win mingil tarkvaralisel põhjusel üles ei tule.Teenuseid,registrit,ketast jms saab mudida thumbs_up.gif
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Ligipääs Win7 servicitele LiveCD kaudu
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.