praegune kellaaeg 17.06.2025 10:52:36
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
madfury
HV veteran

|
09.06.2011 14:16:15
Ligipääs Win7 servicitele LiveCD kaudu |
|
|
Tervist,
Selline mure, üks Win7 lappar buudib üles spalshini, kuid kasutaja konto kuvamiseni (ehk logi aknani) ei jõua, enne jääb kogu masin seisma lihtsalt. Sinine ekraan ees ja ükski klahvikombo ei muuda midagi. Ainuke moodus "edasi" saada on hard reset. Kuna kahtlusalusele masinale sai eksperimentaal versioon antiviirusest installitud, siis on parim kahtlusalune AV service, mis mingil põhjusel suretab kõik maha. Kas on olemas LiveCD-d millega saaks ligi selle masina service tabelile? Ma eeldan, et see on kuskil registrys, seega oleks vaja registry laadida kettalt. Mul Hirensi bootcd on, kuid see ei paista pakkuvat registri laadimist. Teab keegi LiveCDd mis saaks sellise operatsiooniga hakkama?
Restore pointe pole, startup repair ei tööta, last good known config ei tööta, safe mode ei tööta, etc.
_________________ Avatar by Flacko |
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
09.06.2011 16:29:52
|
|
|
A.S., Vot, tuu oli hea vihje. Ma inspekteerin seda Bart PE pluginat. Tegelt on tööandja mingi uberpatner Microsoftiga, ma olen kinde, et kui ma natuke torgin, siis ma saan ka selle Diagnostika toolkiti. Ma ei olnud lihtsalt kursis, et tuu olemas on. Aitäh vihjete eest!
_________________ Avatar by Flacko |
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
11.06.2011 07:38:58
|
|
|
MS DaRT on jah väga kasulik asi kui win mingil tarkvaralisel põhjusel üles ei tule.Teenuseid,registrit,ketast jms saab mudida
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|