Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Rauafoorum »  USB lakkab ise töötamast märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Kassmees
Kreisi kasutaja
Kassmees

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.06.2011 20:18:39 USB lakkab ise töötamast vasta tsitaadiga

Minu arvuti kohta juba üks veateema siin:

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=469043

Üht asja olen ma veel märganud. Üldiselt, kui netipulk ühenduse maha viskab, siis muud USB-jubinad jäävad tööle. Ilmselt see on ka olukord, kus netipulk suudab ise taas end netti ühendada (ja ühendabki). Kuid on olnud juhuseid, mil peale neti kadumist USB mälupulkadega katsetades selgus, et ka mälupulgad ei anna mitte üheski USB-augus mitte mingit elumärki. Ei lähe neil LEDid põlema ega teki ekraanile uusi ikoone. Sellisel juhul on seni vaid restart aidanud.

Kas on ehk emaplaat vigane, mistõttu näiteks mingi kivi ülekuumenemisel kogu USB-majandus lihtsalt ära kustub?
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 46
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
insekas
HV Guru
insekas

sõnum 03.06.2011 11:28:26 vasta tsitaadiga

ilmselt on see "netipulk" sul "liiga janune" ja koormab mobo USB toiteahelad üle (seal on ~500mA elektrooniline kaitse ... pikaajaline selline
"jebimine" tapab su mobo USB toiteahelad ja nende "kontroller-mikroskeemi" lõplikult maha) ... abiks võib olla see kui "toidad" oma netipulka eraldi toiteadapterist (jagatud USB kaabel või lisatoitega USB switch) ...

Kommentaarid: 558 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 468
tagasi üles
Kassmees
Kreisi kasutaja
Kassmees

sõnum 07.06.2011 00:41:08 vasta tsitaadiga

Panin arvutisse kapist leitud USB 2.0 kontrolleri PCI pesa jaoks. See on sihuke imevigur, mis kunagi põhjustas windoosa all arvuti totaalse kokkujooksmise alati, kui midagi selle suvalisse pessa ühendati (toites polnud asi - põhjus oli ilmselt imelikus kivis, selliseid teateid sama kiviga isendite kohta tuli veel). Lisaks ei tundnud tollal Linux seda kaarti ära ning seisma ta jäigi. Ei olnud tulemust ka katsetel seda ära anda, keegi ei tahtnud. Nüüd aga Ubuntu 10.04 all läks see tööle ja senised mõned päevad, mil olen netipulka selle taga kasutanud, pole anomaaliaid esinenud.
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 46
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Rauafoorum »  USB lakkab ise töötamast
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.