praegune kellaaeg 19.06.2025 08:57:18
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Kassmees
Kreisi kasutaja

|
02.06.2011 20:18:39
USB lakkab ise töötamast |
|
|
Minu arvuti kohta juba üks veateema siin:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=469043
Üht asja olen ma veel märganud. Üldiselt, kui netipulk ühenduse maha viskab, siis muud USB-jubinad jäävad tööle. Ilmselt see on ka olukord, kus netipulk suudab ise taas end netti ühendada (ja ühendabki). Kuid on olnud juhuseid, mil peale neti kadumist USB mälupulkadega katsetades selgus, et ka mälupulgad ei anna mitte üheski USB-augus mitte mingit elumärki. Ei lähe neil LEDid põlema ega teki ekraanile uusi ikoone. Sellisel juhul on seni vaid restart aidanud.
Kas on ehk emaplaat vigane, mistõttu näiteks mingi kivi ülekuumenemisel kogu USB-majandus lihtsalt ära kustub?
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
insekas
HV Guru

|
03.06.2011 11:28:26
|
|
|
ilmselt on see "netipulk" sul "liiga janune" ja koormab mobo USB toiteahelad üle (seal on ~500mA elektrooniline kaitse ... pikaajaline selline
"jebimine" tapab su mobo USB toiteahelad ja nende "kontroller-mikroskeemi" lõplikult maha) ... abiks võib olla see kui "toidad" oma netipulka eraldi toiteadapterist (jagatud USB kaabel või lisatoitega USB switch) ...
_________________ Teooria - kui sa tead kõike, kuid miski ei tööta; Praktika - kui kõik töötab, aga sa ei tea miks.
Siin, IT-osakonnas, me ühendame teooria ja praktika – miski ei tööta ja keegi ei tea miks!
NB! - vajadusel saab kontakti telefonil: viis-üks-üks-üks-viis-üks-null |
|
Kommentaarid: 558 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
468 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kassmees
Kreisi kasutaja

|
07.06.2011 00:41:08
|
|
|
Panin arvutisse kapist leitud USB 2.0 kontrolleri PCI pesa jaoks. See on sihuke imevigur, mis kunagi põhjustas windoosa all arvuti totaalse kokkujooksmise alati, kui midagi selle suvalisse pessa ühendati (toites polnud asi - põhjus oli ilmselt imelikus kivis, selliseid teateid sama kiviga isendite kohta tuli veel). Lisaks ei tundnud tollal Linux seda kaarti ära ning seisma ta jäigi. Ei olnud tulemust ka katsetel seda ära anda, keegi ei tahtnud. Nüüd aga Ubuntu 10.04 all läks see tööle ja senised mõned päevad, mil olen netipulka selle taga kasutanud, pole anomaaliaid esinenud.
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|