Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Kas p35 chipsetil põhinev mobo jääb HD4870X2-le lahjaks? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
qwerty007
HV veteran
qwerty007

sõnum 05.06.2011 19:52:48 Kas p35 chipsetil põhinev mobo jääb HD4870X2-le lahjaks? vasta tsitaadiga

Uurisin välismaa foorumitest ja seal on nii poolt kui ka vastakaid arvamusi. Peamine oli see, et suuremal resolutsioonil jääb blokeerima. Küsiks siit, et äkki mõnel kogemus p35(pci-e 1.1) vs p45(pci-e 2.0) ja antud(või sama kiire) videokaardiga. Kas pean hakkama p35 välja vahetama või mitte? Palju ma kiiruses kaotan kui jään p35 peale edasi?

ärge näkku lööge kui see teema on siin kuskil läbi käinud
Kommentaarid: 124 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 7 :: 2 :: 100
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 05.06.2011 20:07:57 vasta tsitaadiga

Sisuliselt ei kaota midagi mul oli x2 p965 peal ja suurt vahet ei näinud vs P45. Pigem need emaplaadid vanemad ei kannata sellist vooluõgimist mida x2 tahab. Mul x2 kaart aastaga küpsetas PCI-E siinis konded maha. p965 polnud mõeldud selliste kaartidejaoks ja siis polnud peale 1k midagi saada ja vaikselt ilmus 2k.
qwerty007
HV veteran
qwerty007

sõnum 05.06.2011 20:15:32 vasta tsitaadiga

tänud vastuse eest, no siis jääb lootma, et kannatab ära icon_lol.gif , muus osas on sellest mobost juba viimane välja pigistatud icon_razz.gif
Kommentaarid: 124 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 7 :: 2 :: 100
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.06.2011 21:49:07 vasta tsitaadiga

kaart õgib voolu ikka oma toitejuhtmete kaudu, emaplaadist tuleb väike osa.

ja pcie kiirus midagi pidurdama seal vaevalt, et jääb. võib muidugi biosist keerata sellele kiirust juurde ja vaadata kui palju fps mängudes tõuseb icon_biggrin.gif endal on P35 peal x2'st vist mõnevõrra kiirem ati kaart ja toimib ta küll. performance tõusis ka võrreldes eelmise kaardiga ikka märgatavalt icon_wink.gif

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 07.06.2011 19:34:21 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
kaart õgib voolu ikka oma toitejuhtmete kaudu, emaplaadist tuleb väike osa.

ja pcie kiirus midagi pidurdama seal vaevalt, et jääb. võib muidugi biosist keerata sellele kiirust juurde ja vaadata kui palju fps mängudes tõuseb icon_biggrin.gif endal on P35 peal x2'st vist mõnevõrra kiirem ati kaart ja toimib ta küll. performance tõusis ka võrreldes eelmise kaardiga ikka märgatavalt icon_wink.gif

See p965 andis küll hambad, Esimese sloti konded kus x2 kaart oli. Siis parandasin ära ja panin karpi. Ma ütleksin p965 oli parem kui seda oli p45. Ma usun ,et ka 6k hakkab p965 peal tööle. P45 jalle muud settingud mis muudavad natuke paremaks seda plaati kuid mitte palju vast vahe 5 fps.

Wiltz
HV Guru

sõnum 07.06.2011 20:45:55 vasta tsitaadiga

no sa lihtsalt eeldan, et too plaat andis saba kuna seal oli just see kaart sees...tegelikult oleks võinud mis iganes muu kaardiga täpselt sama asi olla.

ma ei tea mille poolest see 965 nüüd just parem peaks olema p45'st, kuid ega nende real world vahe single kaardiga just suur ei ole muidugi.

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 08.06.2011 07:48:06 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
ja pcie kiirus midagi pidurdama seal vaevalt, et jääb. võib muidugi biosist keerata sellele kiirust juurde ja vaadata kui palju fps mängudes tõuseb icon_biggrin.gif

Kui sa pead silmas 100Mhz PCI-E kiiruse tõstmist siis oleks paslik ka mainida seda, et SATA portides olevad kettad võivad lolliks minna selle tõttu.Võibolla uutel platedel on lõpuks midagi välja mäeldud selle vastu aga pole nii pikaajaliselt uusi näppinud.ASUS-e platedel oli mingi PEG link mode kah.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 08.06.2011 11:24:57 vasta tsitaadiga

minumeelest oli kuskil teemas just juttu, et on tõstetud kõrgele ja kõrgemale ning pole kellelgi midagi juhtunud. olen ise ka tõstnud seda päris reaalselt ja samuti pole probleeme olnud...kuigi üldiselt pole mingit mõtet näinud pikaajaliselt kõrge väärtuse peal hoidmist.

ja paljudel plaatidel siiski on tõesti võimalus minumeelest tõsta seda eraldi ka. aga jah, testimiseks piisab küll kui tõstad näiteks korra 115-120 peale ja vaatad, mis siis muutub. huvipärast peaks isegi proovima nüüd võimsama kaardiga icon_biggrin.gif

tagasi üles
Drizzle
Kreisi kasutaja
Drizzle

sõnum 08.06.2011 11:40:41 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Wiltz kirjutas:
ja pcie kiirus midagi pidurdama seal vaevalt, et jääb. võib muidugi biosist keerata sellele kiirust juurde ja vaadata kui palju fps mängudes tõuseb icon_biggrin.gif

Kui sa pead silmas 100Mhz PCI-E kiiruse tõstmist siis oleks paslik ka mainida seda, et SATA portides olevad kettad võivad lolliks minna selle tõttu.Võibolla uutel platedel on lõpuks midagi välja mäeldud selle vastu aga pole nii pikaajaliselt uusi näppinud.ASUS-e platedel oli mingi PEG link mode kah.

uutel plaatidel on tõesti midagi selle vastu välja mõeldud... lihtsalt ei saagi muuta seda enam icon_biggrin.gif

omal andis P55 peal veel pci-e tõstmine 120 juurde enamus kaartidega kõvasti perf-i juurde

Wiltz
HV Guru

sõnum 08.06.2011 12:34:40 vasta tsitaadiga

kui palju on kõvasti? ja kas me räägime real-world performance'st a'la mängid mingit mängu, graafika on maxed ja pcie kiirust tõstes näiteks fps tõuseb 40-50?

üldiselt raske uskuda seda väidet, kuna kui see pcie kiiruse muutmine tõesti nii palju performance't annaks siis ilmselgelt oleks pool maailma all over it ning emaplaadi tootjad reklaamiks üksteise võidu kiiremat pcie siini max klokki vms icon_biggrin.gif aga igatahes jah, räägi täpsemalt numbritest...

tagasi üles
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 08.06.2011 16:13:55 vasta tsitaadiga

P965 peal oli pci-e kell 115-120 sabiilne. p45 healjuhul saab max paar numbrit kõrgemaks või lihtsalt sattus minule jama isend. Kiirust annab selline tegevus tublisti juurde mitte ainult video vaid ka muud asjad lähevad paremaks. seagate kettad ütlevad paari aastaga ülesse ainus mis veel vastu pidanud on esimene terane wd black.
Wiltz
HV Guru

sõnum 08.06.2011 16:52:52 vasta tsitaadiga

jah, no see paari aastane ketaste üles ütlemine on ka kohe kindlasti seotud tolle pcie kiiruse tõstmisega, kuidas saakski selles üldse kahelda icon_lol.gif

aga ma ei saa aru, mis jahumine siin käib...annab kõvasti juurde ja kõik läheb kiiremaks. laduge siis mingid konkreetsed numbrid välja ja vaatame, mis see kõvasti on!

tagasi üles
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 09.06.2011 06:55:56 vasta tsitaadiga

Mul p965 vedeleb kapis. p45 plaadiga pole mõtet tõmmela, mida ma teen 103 kiirusega.
Wiltz
HV Guru

sõnum 09.06.2011 11:43:54 vasta tsitaadiga

nojah, eks kapis vedelemine on alati kõvasti juurde andnud thumbs_up.gif mul vedeleb ka paar plaati kapis, need tõstavad mu fpsi igas mängus vähemalt 25%, plaadid ise on küll pekkis icon_lol.gif

miks sa siis 965'ga ei tõmble kui see kõvasti juurde annab ja kõik asjad kiiremaks lähevad 120mhz juures?

tagasi üles
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 09.06.2011 13:20:57 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
nojah, eks kapis vedelemine on alati kõvasti juurde andnud thumbs_up.gif mul vedeleb ka paar plaati kapis, need tõstavad mu fpsi igas mängus vähemalt 25%, plaadid ise on küll pekkis icon_lol.gif

miks sa siis 965'ga ei tõmble kui see kõvasti juurde annab ja kõik asjad kiiremaks lähevad 120mhz juures?

Asi selles peale kondede vahetust ei tahtnud p965 plaati kasutada edasi ja mõtlesin p45 koos solid caps parem ,aga hoopis sain pikki tatti tavalised elekrtolüüt kondedega plaadid ei tõmba kasutama, vaheta ja vaheta neid. Siis oli x2 kaart täiesti elus kui p45 ostin. Mulle ei meeldi parandada asju ja kui parandad siis mujalt hakkab lagunema. Paras keemia see emaplaat välja kakkuda ja ainult katsetuseks proovida mul on raid 0 ja ei tahaks katseks seda lõhkuda.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Kas p35 chipsetil põhinev mobo jääb HD4870X2-le lahjaks?
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.